Vajinismusum kendim yenebilirmiyim bilmiyorum

Butterfly1012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
20
13
38
31
Evleneli Tam 1 yıl 3 ay oldu fakat birlikte olamadık. Bidahakine olur bu sefer olacak diye diye günler aylar geçti ve ben daha fazla geciktirmek artık istemiyorum. Doktora gittim ama çok gerildim hayla kizsin dedi cinsel terapi alman gerekiyor dedi benim içimden gitmek gelmiyor kendimiz yapamaz miyiz basaramayacak kadar ileri bir durumdamiyim ki bilmiyorum öyle kötü hissediyorum ki esimin anlayisliligini artık zedelemek istemiyorum. Kendisi başaranlar yok mu hiç yardım edebilecek olan. Artık kendimi evli hissetmek kadın olduğumu yaşamak istiyorum

Merhaba benimde senin gibi sorunum vardı. Kegel egzersizi ve aparatlarlarla çalışarak yendim.
Eğer eşini itme gibi bir sorunun yoksa kegel egzersizi yapıp orayı esnetebilirsin. Bende çok doktora gittim hic bir sıkıntı olmadığını söylediler. Ayrıca bi sayfadan vajinusmus yenenlerin hikayelerini okuyabilirim ben buradanda çok yardim aldim

Canım vajinismus erteleme rahatsızlığı. Cinsel terapistle iyi durumdaysan birkaç seansta halledebilirsin. Benim zaten işimle de alakalı olduğu için çok kısa sürede çözüldü. Sadece ordaki kasların esnekliğini ve bilinçaltımda yatanı çözdüm sorun çözüldü. 3 seansta çözen terapi çeşidi var. Bulunduğunuz ilde internetten bu işi yapan iyi isimleri araştırın ve hemencecik sorununuzu çözün. Ertelemeyin :) Bu sizin içinde önemli çünkü. Düzenli cinsel hayatın kadın için de birçok yararı var.

Eşimi itiyorum kendimide yukarı kaldırıyorum istemeyerek bilmiyorum nasıl halledicem artık umarım çözebiliriz

Haklısınız kadın doğum doktoruna gidiyorum ama bu konuda iyi mi benim için faydalı olabilcek bi doktor mu onu bilmiyorum antalyada yaşıyorum funda diye bir hanım var tek iyi bulduğum birde ona mi gitsem bilemedim gitmeden yapmak istiyorum uzun süredir kafam öyle dolduki esimde olur olur zamanla diyo ama onuda artık üzmek istemiyorum teşekkür ederim umarım halledicem

Kesinlikle gidin. Faydasını görürsünüz. Kadın doğumcular eğer cinsel terapi alanında eğitim almışlarsa başarılı oluyorlar. Terapisiz yapmayın. Hem geçmişteki çarpık yanlış öğrenmelerimiz değişiyor. Cinselliğe yeni bir bakış açısı getiriyoruz. Eşinizle birlikte gitmeniz lazım bir de. Başlarda çift oluyor çünkü terapi. Hiç korkmayın. Ben kendime kızmıştım. Parmak egzersizleri vs hepsini yaptım. Sebebini buldum sadece p. girişi kalmıştı. Neden erteledim diye hep kendime kızdım. Siz ertelemeyin daha fazla. Evliliğinizin tadını çıkarın.
Bir de Funda Hanımı duymuştum Antalyada bir arkadaştan. Başarılı bir doktormuş

Gittiğim doktor terapi alman gerek dedi iyi olucakmi benim için bilmiyorum sadece haklısınız zaten kendi kendine olacak olsa 1 yıldır olabilirdi korkuyorum oraya bisey girsin istemiyorum sanki ama bir yandan da istiyorum çok teşekkür ederim baslicam en kısa sürede umarım bende basardim diye yazarım bir gün

Umarım yazarım değil kesinlikle yazacaksın. :) Hadi bakalım süreç başlasın o zaman :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de evde kendi kendime egzersiz yaparak bu hastalıktan kurtulmaya çalışyorum. İnternette tavsiye edilen aşamaları adım adım ilerletiyorum. Bugün 6. gündeyim. İyi bir ilerleme kat ettiğimi düşünüyordum. 2 parmak 3 boğum aşamasını tamamlamıştım. Kendi yaptığım gerçek boyutlara yakın bir aparatla da denemeler yaptım, onu da başarmıştım. Sonra eşiminkinin kalınlığına ulaşabilmek için biraz daha kalınlaştırmak istedim aparatı, ama çok canım yandı. tekrar incelterek eski haline getirip denedim. ama olmadı. daha önce başardığım kısmı bile yapamıyorum. çok canım yanıyor. o kadar uğraşıp ilerleme kaydettikten sonra en başa geri dönmüş gibi hissediyorum. Moralim inanılmaz bozuk. tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam normal mi? onu alabildiğimi biliyorum bunun beni psikolojik olarak rahatlatması gerekmez mi? neden şimdi yapamıyorum? bu hep böyle mi olacak? bir gün yaptığımı bir gün yapamayacak mıyım? her egzersize başladığımda tek parmakla başlıyorum. dün 2 parmakta kalmıştım diyip oradan devam edemiyorum mesela. Eşimle ilişkiye girebilsem bile her ilişkimizde parmakla mı başlayacağız? bu ne zaman düzelecek? kendimi bırakmaya, gevşemeye çalışıyorum ama olmuyor. biliyorum orada boşluk var, biliyorum anatomim müsait, kendimi salsam girecek biliyorum AMA OLMUYOR. Bıktım artık gücüm tükendi. Daha fazla canımı yakmak, başarısız olmak istemiyorum. BU HASTALIĞI YENEN ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK? Bu hastalığı yenince ilişkiye girmek keyifli bir hal alıyor mu? yani bana asla zevkli bi şey olamayacakmış gibi geliyor. denemelerde girse bile hiç güzel bir his değil. İçimdeyken nefes almaktan bile korkuyorum. git gel yapsam bile o kadar zor ve yavaş yapabiliyorum ki. İnternette tamamen içine alınca problem çözülecekmiş gibi yazılyor. ama alsam bile içimde hareket ettiremeyecekmişim gibi geliyor. Bu bir gün güzel bir şey haline gelecek mi gerçekten? Lütfen yardım edin çok mutsuz ve umutsuzum. daha fazla denemek istemiyorum. ama şu an pes edersem bir daha hiç başaramayabilirim.

aynı şeyi ben de yaşıyorum canım, her gün başına sıfırdan oturmuş gibi oluyorum. illa uzun süre uğraşmam gerekiyordu önceki günkü aşamaya gelmek için. belki aparatı kalınlaştırınca tahriş olmuştur içerisi, birkaç gün bekle, sonra dene. benim de öyle olmuştu, sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…