Ben bu yazıyı okuduktan sonra yendım; yoksa hala ilaclara uyusturucalara devam edıcektım ve bu yazıdakı uyusturucu kreme bıle gerek kalmadan hallettım
SEVGİLİ CANIMMM VAJİLİ BACILARIM........ SİZLERE O ÇOOOKK ÜNLÜ BİR DOKTORUN VAJİ ÇÖZÜMÜNÜ ADIM ADIM ANLATACAĞIM . ŞAHSEN KENDİM MAYIS 3500 LİRA ÖDEYEREK 3 GÜNDE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ VE ŞUAN 4 AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK ARTIK BU İLLETTEN KURTULABİLENE YARDIM ETMEK İÇİN ALDIM ELİME BİLGİSAYARIMI HADİ BAKALIM......
1. ADIM : Her şeyden önce ilk olarak herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup vajina yapınızın ve kızlık yapınızın normal olduğundan emin olun.
2. ADIM : Bikerem orası gerçekten delikmiş :)) onu kabul edin
3. ADIM :Vajinismusun kesin bir cozumu olup olmadigini arastirirken genelde tum sitelerde Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !.. seklinde basliklarla karsilasabilirsiniz. Fakat tam aksine vajinismusun mucizevi sayilacak bir kremi var bende basta buna inanmak istemedim doktorla gidip gorustugumde ve tedaviye basladigimda bana verilen aparatlarla ve su miniminnacik kremlemi bunu asacagim diye dusundum
AMA cevap EVET ...oldu :)) sadece 3-yada 4 gunde bu illetten kurtulabiliyorsunuz. Ben 2 yıllık evliyim ve bundan 4 ay once kurtuldım şimdide hamişimm :)))))) Kendimden sonra etrafımda ne kadar vajınısmuslu arkadaşım varsa bu yontemle kurtuldular şimdi sıra burdakı mağdur şekerlerde........
1.GÜN :
BIOLYN %5 kremi ve dilator setı ni ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi temin edin internetten rahatlıkla bulabilirsiniz .
-Sıcak bi duş alın rahatlayın avuc ıcıne bir mıktar bepanthol + bıolyn kremden karısım yapıp vajına bolgenıze ozellıkle vajına gırışıne bolca surun bunu yaklaşık 7-8 dk masajla o bolgeye uygulayın
-Sonrasında dilatorlerinizden en kucuk boyunu elinize alın her tarafını bepanthol kremleyin ve sadece üst yani uc kısmına fındık buyuklugunde bıolyn surun ve yavaşça vajına içine itin hiççççç korkmayın cunku vajına bolgesi tamamen uyusuk :) hiç bişey hıssetmeyeceksiniz 1 numaralı ( en kucuk dilator ) dilatöru içeri iterken derin nefes alın ve sonuna kadar itin işteeeee dilatör artık içerde.....
- Son olarak içerde olan dilatörü ileri geri hareket ettirin bu vajınayı esnetmeye yarayacak hareketlerden birinir 5 kez ileri geri yapın sonra vajınayı sıkın bırakın yani içerdeki dilatöru hissedin iç vajınal kaslarını sıkın kucuk tuvaletinizi tutmak için sıkarız ya onun