Vajinismusu yendim🌸

cicekim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
10
1
1
28
Merhaba kızlar buraya daha önce de yendiğimi yazmıştım ama silinmiş sanırım. Kısaca anlatıyorum. Ben 3 senedir evliyim bu vajinismus belasından Ocak ayında kurtuldum çok şükür. Önce kafada bitirmek gerekiyor bu işi yapıcam diye kendimi sürekli motive ettim vajinismus ta parmak egzersizi var sadece 1 hafta boyunca parmak egzersizi yaptım ve sonrasında eşimle denedim ve oldu. Asla kafamızda kurduğumuz gibi bir acı değilmiş bende yenen herkes gibi bu muymuş bunun için mi kendimi ve eşimi bu kadar yıpratmışım dedim. Mutluluktan nasıl ağladım ben bilirim. Lütfen ertelemeyin bu biraz da erteleme hastalığı. Kendinize ve eşinize güvenin. İlk ilişki olduktan sonra devamı geliyor. Tabi önce kadın doğuma gidip muane olun anotamik bir sorun yoksa sonrası sizin elinizde ben hep şöyle düşündüm bu kabustan beni kimse gelip kurtarmayacak ben kendimi kurtaracam dedim ve yendim. Eşimle olduğunda ilk gün sabah uyandığımda kuş gibi hafiflemiştim. Yaşamayan anlamıyor gerçekten. Lütfen ertelemeyin. İnşallah birilerine umut olur bu mesajım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…