- 10 Ağustos 2021
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi kalbenparla
Merhabalar, 1.5 yıl süren vajinismus hastalığını yendim peki nasıl mı ?
Yardım isteyenlere büyük bir zevkle anlatacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum siziMerhabalar, 1.5 yıl süren vajinismus hastalığını yendim peki nasıl mı ?
anlatır msınız?Merhabalar, 1.5 yıl süren vajinismus hastalığını yendim peki nasıl mı ?
sİZ KENDİNİZ Mİ yendiniz doktora mı gittiniz?Üstünüzden büyük bir yük kalkmıştır bende 9 ay uğraşmıştım
Cinsel işlev bozukluğu bölümüne gittim tıp fakültesi hastanesinde parmak egzersizi ile yendim. Parmağınızı değdirebiliyorsanız oraya deneyebilirsiniz sizdesİZ KENDİNİZ Mİ yendiniz doktora mı gittiniz?
Doktora gittim evet doktorla yendim ama inanın kendiniz yenebilirsinizsİZ KENDİNİZ Mİ yendiniz doktora mı gittiniz?
Hiç sormayın öyle bir yük ki her gün her saniye omuzlarımda ağırlığını taşıyordumÜstünüzden büyük bir yük kalkmıştır bende 9 ay uğraşmıştım
Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Şu pozisyon daha rahat gibi fln ?Doktora gittim evet doktorla yendim ama inanın kendiniz yenebilirsiniz
Aslında baştan sona teknik gerektiren ve tamamen bizim elimizde olan bir durum. Detaylı kendinizden bahsedin nasıl sorun yaşıyorsunuz ona göre anlatayımÖnerebileceğiniz bir yöntem var mı? Şu pozisyon daha rahat gibi fln ?
aparatlardan almıştım, 2 numaranın yarısına kadar yapabildim, yarısını sokamayınca bunaldım bıraktım yaz başı. Eşimle deniyoruz , nişanlımla daha doğrusu, ucu giriyor sadece, duvar var sanki orda, yırtılacak gibi bir his, acı...Aslında baştan sona teknik gerektiren ve tamamen bizim elimizde olan bir durum. Detaylı kendinizden bahsedin nasıl sorun yaşıyorsunuz ona göre anlatayım
Kegel egzersizi dediğimiz 4sn tut 8sn bırak kuralı ile engel dediğiniz yerleri geçeceksiniz. Size tavsiyem günde 1-2 saat vajinanızı 4sn nefes alırken sıkın 8sn nefes verirken rahat bırakın bunu sürekli yapın. Dilatör ile de o duvara geldiğinde nefesini gül koklar gibi al 4sn tut vajinanı o esnafa sık ve mum üfler gibi nefesini ver ve vajinanı rahat bırak o esnada zaten içine doğrı ilerleyecekaparatlardan almıştım, 2 numaranın yarısına kadar yapabildim, yarısını sokamayınca bunaldım bıraktım yaz başı. Eşimle deniyoruz , nişanlımla daha doğrusu, ucu giriyor sadece, duvar var sanki orda, yırtılacak gibi bir his, acı...
Gerçekten yırtılmıyor sadece doğru tekniği anlamak lazım yemin edebilirim buna korkma sadece doğrı yöntem. Orasını sıktığımız için acıyor eğer nefes egzersizini anlar bununla birlikte dilatör set ile çalışırsanız olay buaparatlardan almıştım, 2 numaranın yarısına kadar yapabildim, yarısını sokamayınca bunaldım bıraktım yaz başı. Eşimle deniyoruz , nişanlımla daha doğrusu, ucu giriyor sadece, duvar var sanki orda, yırtılacak gibi bir his, acı...
Zaten doktora da gitsem bunu onerecek, kegel egzersizj ve parmak yada aparat.Gerçekten yırtılmıyor sadece doğru tekniği anlamak lazım yemin edebilirim buna korkma sadece doğrı yöntem. Orasını sıktığımız için acıyor eğer nefes egzersizini anlar bununla birlikte dilatör set ile çalışırsanız olay bu
Özelden yazın ne gibi sorun yaşıyorsunuzBende bu sorunu yaşıyorum kızlar bana da yardımcı olun aşamadım hala tam olarak
Nefes eksersizleri nasıl yapdinizGerçekten yırtılmıyor sadece doğru tekniği anlamak lazım yemin edebilirim buna korkma sadece doğrı yöntem. Orasını sıktığımız için acıyor eğer nefes egzersizini anlar bununla birlikte dilatör set ile çalışırsanız olay bu
Özelden yazabilirsin istersen canım yardımcı olmak isterimBende bu sorunu yaşıyorum kızlar bana da yardımcı olun aşamadım hala tam olarak
YouTube de bununla alakalı videolar var onun haricinde nefes alıp sonra nefes verirken vajen de açılma oluyor o sırada dilatörleri almak daha kolay oluyorNefes eksersizleri nasıl yapdiniz
Çok teşekkür Allah razı olsun, hanki video yu önerirsinizYouTube de bununla alakalı videolar var onun haricinde nefes alıp sonra nefes verirken vajen de açılma oluyor o sırada dilatörleri almak daha kolay oluyor