- 25 Haziran 2021
- 9
- 7
- 27
- Konu Sahibi Gurbetci gelin
MerhabaBurada ve daha bir süru yerde o kadar cok sey okudum ki bazen cevap bulamadim bazen cesarete geldim bu yuzden bende hikayemi paylasmak istiyorum belki birilerinin isine yarar. 2 yillik evliyim ve yeneli 2 ay falan anca oluyor. Esimle severek evlendik 4 yi beraberdik herzaman bu korkum vardi arastirdikca vajinismus olabilirmiyim ki diye dusunuyordum nisanliyken fln korktugumu esime soyluyordum boyle biseyin varoldugundan bahsetmistim. O gun geldi evlendik esim bi anda girdi icime ve ben ani bi refleksle hopladim az bisey kan gelmisti cok az da bi sizi oldu ama beni korkutmaya yetti esim cok anlayisliydi ben denemek istemedim bazen okudugu seylerde cok etkiliyor insani o kadar yorum okudum ki cok fazla sey bilmekte kotu birsey.Tahris olabilecegini falan okumustum bahanemdi o zman icin sonraya biraktik. Esim sonra denemek istedi farkli zamanlarda ama ben o kadar kotu durumdaydim ki psikolojik olrak cunku canim yanmisti daha cok korkmaya basladim.Bazen sitem ediyodu esim cunku denemekten bile kaciniyodum hic bir caba gostermiyodum hakliydi surekli erteliyodum bazen o azarliyordu arastiriyordum napabilirim diye cesarete geliyodum sonra yine kulak arakasi ediyordum. Yani hic denemiyorduk bile. Yazilanlari okudugumda girdiginde duvar gibi biseyin tikamis gibi oldugunu yazanlar vardi ben daha tam anlami ile icime alamamistim ki nasil bisey bilmiyordum bile beynimdeki korkulardan denemek bile istemiyordum. tam boyle 2 yılımi heba ettim parmak egzersizi aparat falan asla asla yapamazdim ve inanin hala yapamam o kadar cesaretsiz biriyim.Ben asla yapamayacagim diyordum sihirli bi degnek gelsin dokunsun ve hersey duzelsin diye bekliyordum resmen.Ara ara esim tek parmagini sokmaya basladı bu benim icin cok buyuk bi hareketti belki bunu 50 sefer yapmistir 2 yil icinde acimiyodu ama ben her seferinde alabildigim halde ilk defa sokacakmis gibi ayni korkuyu yasiyodum parmagini sokarken ıkıniyordum o zaman girdigini bile anlamiyodum git gel yaptiginda kendimi kastigimdan hafif aciyordu ama tum bunlardan kaciniyordum uzerine gidip daha fazlasini denemiyordum.Sonra yine esimin sitemiyle kendime geldim kendimden cok onun icin istiyordum en azindan deneyip baktim ki yapamiyorum doktora giderim diye dusundum denemk icin vemcaine sprey aldim esim once tek parmagi ile git gel yapti ben o ara beynimi bedenimi rahatlatmaya calisiyordum yapabilirim yapacaksin rahat birak vucudunu gibi telkinler verdim kendime spreyi siktik icine dogru 2 fis siktik yakti biraz bekledikten sonra gecti.Sirt ustu yattim bacaklarimi actim vucudum oyle bir titriyordu ki anlatamam dislerim dahi birbirine vuruyordu. Esime de zeytinyagi surduk ben ikindim esime de soktuktan sonra asagi dogru ittirmesini soyledim oyle daha kolay ilerliyormus oyle okumustum.Var gucumle ikindim o arada esim sokmustu canim baya yaniyodu ama icimdeydi ben ittirmek istedim ama esim sakin ol gecicek dedi sabrettim o da git gel yapmadi sadece icimdeydi oyle. Sonra cikardi bi kere daha denedik ayni gun ayni sekilde yine alabildim tamamini sokarken canim baya yaniyordu ama yapabilmis olmanin 2 yil sonra bunu basarabilmenin mutlulugunu yasiyorduk ikimizde. boyle bi kac sefer denedik bacaklarimi acmak icin havada tutmak icin kasiyodum zaten titriyorum esimde rahat hareket edemiyordu. Sonra yatagin ucunda denedik ben iyice ucuna geldim bacaklarima sandalye koyduk onlar havada tutuyordu yani bende gozlerimi kapatip acimayacak yapacaksin basaracaksin diyodum esimde hafifce baski yapiyodu cunku ben o sertlikten baskidan bile urkuyordum o oyle devam ederken ben kendi kendimi sakinlestirip vucudumu gevsek birakiyordum bu sefer ben sok demeden ikinmadan esim sokmustu bile daha oncekiler gibi cok yanmamisti canim dur dedim esime bekledi icimde ben biraz buna alistim kendimi hic sikmadim git gel yap dedim hafifce canim yanmiyodu demek ki rahat birakmamla ilgiliymis hersey ikinmasamda olurmus bildigimiz tam anlamiyla yapiyorduk olmustu Baska gunlerde yine ayni sekilde yine denedik bi zman sonra spreysiz denedim oyle de acimiyordu sonunda zaferimizi yasiyorduk. Ne doktora gittim ne parmak egzersizi ne de aparat gercekten ertelememek lazim uzerine gidince oluyor ve beyinde bitirmeye calisinca. Ben yaptiysam herkes yapabilir o kadar korkak o kadar cesaretsizim ki. Aranizda benden cesaretlileri var biliyorum.