Vajinismusu yendim, dilatörden ne zmaan kurtulabilirim?

Gucosh

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
20
20
35
Kizlar merhaba. Ben vajinismusu yendim sorunsuz iliskiye girebiliyorum fakat oncesinde dilatorle bes dakika calisinca kendimi rahat hissediyorum. Birinci sorum bu dilatorle calisio iliskiye girmek hamilelige engel olur mu? Ikinci sorum bu tur bi durum yasayan varsa dilatorle calisma isini kac iliski sonrasi biraktiniz? Benim iliskide canim acimiyor artik. Ama dedigim gibi oncesinde dilatorle bir bes dk calismam gerekiyor kendimi pskolojik olarak rahat hissetmem icin:) normal mi bu? Simdiden tskler cevaar icin

Kizlar merhaba. Ben vajinismusu yendim sorunsuz iliskiye girebiliyorum fakat oncesinde dilatorle bes dakika calisinca kendimi rahat hissediyorum. Birinci sorum bu dilatorle calisio iliskiye girmek hamilelige engel olur mu? Ikinci sorum bu tur bi durum yasayan varsa dilatorle calisma isini kac iliski sonrasi biraktiniz? Benim iliskide canim acimiyor artik. Ama dedigim gibi oncesinde dilatorle bir bes dk calismam gerekiyor kendimi pskolojik olarak rahat hissetmem icin:) normal mi bu? Simdiden tskler cevaar icin
Merhaba canım öncelikle bu durumdan kurtulmuş biri olarak çok normal bu ben ilk ilişkiye girince sen gibi dilator ile kendşme rahatlatıp 5 dakka sonra ilişkiye başlıyordum ama bunu 2 kere yaptım ben ve daha da kullanmadım o dikatörleri. Sonrasında zamanlar hep nefes egzersiziyle giriş oluyordu 2 3 hafta falan böyle gitti daha sonrasında egzersiz megzersiz bıraktım nasıl olması gerekiyorsa öyle devam etti ve çok iyi şuan. Sen o acıyı veya kasılmaları aklından çıkar çok rahat ol ve ıslanmana da dikkat et çok ıslan sonra kendi kendine kayıp gidiyor zaten canım

Canım merhaba. Yeni gördüm başlığı. Ben 3 yıllık evliyim. İlk evlendiğimizde ben de aynı sorunları yaşamıştım. İlk birkaç hafta yapamayınca ben de boy boy olan o aparatlardan alarak sırasıyla kullanıp kendimce genişletiyordum ilişki öncesi :) Açıkçası ben çok dar olduğunu ve bunun hiçbir zaman mümkün olamadığını bile düşünüyordum. Yaklaşık 5 yıldır erkek arkadaşım olan kişiyle evlendim böyle bir şey yaşayacağımı o geceye kadar aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Günler haftaları, haftalar ayları kovaladı 😂 Ben hala aparatlar ve bebek yağları olmadan bunu yapamıyordum ve zorlasam da hiç zevk almadım hep işkence gibiydi 😂 Bizim düğünümüz pandemiden dolayı nikahtan 4 ay sonra olmuştu. Düğün sonrası balayına gittik. Deniz havuz takılıp geldikten sonra duşa girecektim ve bir anda olaylar gelişti. Ben hemen kremleri aparatları getireyim derken eşim gerek yok dedi. Belki çok stressiz olmaktan, planlamamaktan mı oldu bilemiyorum ama bir anda olduğunu, acıtmadığını ve aslında zevk verdiğini fark ettiğimde hayatımın şaşkınlığını yaşadım. Sonraki her denemede bunun bu şekilde olabildiğini anladım ama bunu anlamam 4 ay sürdü işte 😂 Sana tavsiyem gerçekten çok istekli olduğun bir anda hiçbir hazırlık, plan yapmadan bir anda kendini eşinin kollarına bırak ve bunun kendiliğinden olduğunu anladığın anda dilatörden kurtul. O hayatının içinde olmaya devam ederse hep güvenli tarafta kalmak istersin ve yönelirsin zorlandığında. Çooookkk uzun yazdım farkındayım ama hikayenin kendisi de 4 ay kadar uzundu 😂 Bir ara boş vaktinde okursun artık 🤗

X