Vajinismusu yendim ama kanama olmadı

Neolsaki

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
5
0
16
Merhaba hanımlar,

Vajinismusu bu konuda ünlenmiş bir klinikte tedavi olan arkadaşımdan aldığım bilgilerle yendim. Emla krem sürerek 4 lu dilator setiyle egzersiz yaptırıyorlarmis. Ben de Trendyoldan aldığım bir cinsel duyarsizlastirici kremle yaptım 4. Dilatörü de rahatlıkla alabildim ancak eşimle olamadı maalesef. Dün gece onu da başardım. Acısız falan değildi maalesef kendimi kasmama engel olamadım. Hep böyle mi olacak bilmiyorum bir an önce bitmesini istiyorum o derece ağrı hissi var. Ve kanama olmadı. Bazen kanama olmayacağını biliyorum ama yine de değişik hissettim. Vajinismusu yenenler yazabilir mi sizlerde kanama oldu mu?

kanama olması gerekmiyor. zarınız esnektir belki. aslında acısız olması gerekiyor. belki yeterince ıslanmadınız. hep böyle olmayacak, alıştıkça iyiye gidecek. kendi kendinizi telkin etmelisiniz.

Umarım... Siz de mi vajinismusu yendiniz? Aslında ilk evlendiğimde muayeneye gitmiştim kızlık zarımin normal olduğunu, esnek ya da kalın olmadığını söylemişti hekim. Hekime yeniden gitmeden içim rahat etmeyecek galiba

Canım bende 5ay önce yendim illa kanama olcak değil esnek olablir benim bir ıkı damla oldu ama bana doktor kalın demişti zaten bence gün aşırı ilişki denemeye çalış 4.olan aparatı biraz 15-20dk içinde beklet ve hemen eşli denemeye çalış bu şekilde kolay oldu ben böyle tecrübe ettim takıldığın yerde yaz yardımcı olurum

Merhaba, ben klinikte tedavi olarak yendim ilk muayenede doktor baktığında "sende büyük ihtimal kanama da olmaz esnek çünkü" demişti. Ben egzersizler sırasında kanamasından çok endişe ediyordum olmadı. Sonra eşli denemede bende zorlandım kastım insan birden bırakamıyor ama bir kaç aya rahatlarsın emin ol. Ve eşlide de hiç kanama lekelenme dahi olmadı. Yani benden hiç kan gelmedi. Çok çok normal, hiç vajinismus olmayan bir kaç tanıdığımda da kanama olmadığını biliyorum.

Bende vajinismusu yeni atlattım çok şükür benim de hiç kanamam lekelenmem olmadı doktor kızlık zarımin esnek olduğunu söylemişti gayet normal bir durum bu canınızın acimasinin tek sebebi de kasmaniz ve kuruluk kayganlastirici kullanmanızı tavsiye ediyorum ve kendiniz dilatör ve kayganlastiriciyla deneyin denedikce kasılma gidiyor bu dilatörler bunun için zaten çoğunu atlatmissiniz sadece kasmayı yenersiniz inanın hiç ACIMIYOR

Dediğim gibi doktora gittim, bu kez hekim kızlık zarımın hala durduğunu, esnek yapılı olduğunu doğumla açılacağını söyledi. Biri normal diyor biri esnek bu doktorların da hangisine güveneceğimi şaştım :) ama normal diyene ilişkiden önce, esnek hala duruyor diyene ilişkiden sonra gitmiştim. İlişkideki ağrı da dediğiniz gibi git gide azalmaya başladı. Sadece rahim ağzına çok baskı olduğunda çok canım yanıyor, onun için de smear testi yaptıracağım, ilkinde maalesef mümkün olmadı vajinismus tan kalan korkular sebebiyle.

Ben yendim. Kendi ellerinizle ve sonra esinizin ellerinile egzersizden sonra esinizin p.nisine gecin. Nefes calismaniz falan lazim. Oyle duyarsizlastirici kremlerle olmaz. Ben guldane kavgaci da tedavi gordum. İstersen tercih edebilirsin

Ben yendim. Kendi ellerinizle ve sonra esinizin ellerinile egzersizden sonra esinizin p.nisine gecin. Nefes calismaniz falan lazim. Oyle duyarsizlastirici kremlerle olmaz. Ben guldane kavgaci da tedavi gordum. İstersen tercih edebilirsin
Ben de yendim çoktan, kanama olmamasıyla ilgili açtım konuyu vajinismusla ilgili değil. Çünkü çevremdeki vajinismus hastalarının çoğunda kanama olmamıştı buradaki yorumları da görmek istedim. Ayrıca şu an bu konuda ün salmış tüm klinikler uyuşturucu krem eşliğinde Dilatör setle çalıştırıyorlar. Parmak egzersizleri beni çok zorladı ama bu çok kolay oldu. Ben bu yöntemi Hera klinikten öğrendim. Bence en doğru yöntem de bu. Korkuyu aştıktan sonra, egzersizleri emla krem olmadan yapabiliyorsun zaten. Mühim olan o kaygıyı yok edebilmek. O da bence bu şekilde yok oluyor, parmak egzersizleri ile değil.

Ben mi yanlis okudum.
"
..cinsel duyarsizlastirici kremle yaptım 4. Dilatörü de rahatlıkla alabildim ancak eşimle olamadı maalesef. Dün gece onu da başardım. Acısız falan değildi maalesef kendimi kasmama engel olamadım. Hep böyle mi olacak bilmiyorum..."

Buna istinaden demistim. Ben parmak egzersizledi ile yendim. Hic bir problemim yoktu. Kasilmalarim yok. Sizinki de etkili bir yontem olabilir ancak kaygi ve rahatlik parmak egzersizleri ile oluyor hatta bu yuzden uzun ama etkili bir yol.tabiki dilator de etkili sonuc vermis olabilir. Sonucta artik o kismini asmissin. Bende de kanama olmamisti. Zamanla artik kasilmalarinda agrilarin da geciyor. Benm 3 sene oldu. Cok rahat iliskiye girebiliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…