Özelden bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,
Sana bu msji yaziyorum cunki, benimde kendi gobegimi kendim kesmem lazim. Ve msjnda okudugum kadariyla, sadece sen bukadar acik sozlusun bu konuda. Senin yardimina okadar ihtiyacim var ki. 40 yil dusunsem aklina hic gormedigim hic tanimadigim, sadece internetten benimle ayni kaderi paylasmis bir insandan boyle yardim istiyecegim aklima gelmezdi. Beş aydır evliyim ve 23 yasindayim. Bu 5 ay icersinde esimle daha iliskiye giremedik, istemsiz bir sekilde kaslarım kasılıyor ve kilitleniyorum. Senden ricam burdan degilde eger whatsapptanda konusabilsek ve bana yardimci olsaniz cok multu olurum. Bir evliligi kurtarmis olursunuz. Cunki esim benim ne tedavi olmami istiyor nede bska bsy eger bu aralar bu is cozulmezse benden bosanmak istedigini soyledi. Beni cok uzende esimin bana bu konuda hic yardim etmemesi ve desteklememesi. Lutfen bana geri donun. Bana yardim edin lutfen.
elimden ne gelirse seve seve yaparım. ikinize de özel mesaj attım cevabınızı bekleyeceğim.
burayı okuyan diğer bayanlara da bir sözüm var bu vesile ile...
KENDİNİZ İÇİN YAŞAYIN!
evet evlendiniz. belki çok severek belki görücü usulü ile... ancak ne olursa olsun siz hayatınızın iplerini o adamlara vermemelisiniz. hayatınızı bir kafese kilitleyip anahtarını o adamlara vermemelisiniz. çünkü erkekler bizim yaşadığımız bu sorunlara ciddiyet ile bakamıyorlar..
bayanlar açık konuşalım, türk toplumunda bayanların evlenmeden önce cinselliğe sıcak bakmaları hoş karşılanmaz. bu nedenle yeni evlenen bayanların çok büyük çoğunluğu bakiredir. bu büyük çoğunluğun daha az bir çoğunluğu (nasıl bir tabirse artık
) hiç öpüşmemiştir bile. ama erkekler öyle mi? oğullarımızı genelevlere göndeririz milli olsun diye!!!!! paşalar gibi büyütürüz. ilk kız arkadaşına elinin kiri aslanımınnn deriz, kızımızın sevgilisi olursa bir temiz döveriz namusunu kirleteceksin diye....
cinsellik başka bir dünya bayanlar. kız sohbetlerinde kendi aramızda kıkır kıkır gülüşüp kızararak fısıldayarak anlatırız olanları. ama erkekler ortaya çıkar bağırarak hangi kadınla ne haltlar yediğini bir zafermişçesine anlatır.
hatalar sonucunda hep erkekleri haklı görür bizim toplum. eeeeeee o da kadın başına edepli olsaymış derler erkeğin edebi olması gerekmiyormuş gibi...
hayat onlara güzel. gerçek anlamda da mecazi anlamda da kusura bakmayın, onlara bir şey GİRMİYOR!
o yüzden bizim neler çektiğimizi anlayamazlar. anlayabilen ender sayıda kocayı tenzih ediyorum.
ben o organ içeri girmiyor diye ağlıyorum diye dayak bile yedim. ondan bu tepkim.
o yüzden kocanızın sizi sadece yasal sevişilecek biri, tapulu malı, çocuğunu doğurmak zorunda olan bir varlık olarak görmesine izin vermeyin. böyle adamlardan da uzak durun çünkü adam değiller.
ben bu iğrenç vücut tepkisi nedeniyle yıllarca acı çektim. kimse çeksin istemem o yüzden tavsiyelerimi isteyen herkesle paylaşabilirim elbette. ama lütfen lütfen lütfen. güçlü ve bağımsız olun kendinizi ezdirmeyin. sizi seven karakterinizle sevsin. evdeki sesinizi sevsin. kokunuzu sevsin. varlığınızı sevsin bilmem nerenizi değil. cinsellik evet önemli ama herşey de değil. hele boşanmayla tehdit etme cürretini gösterebilecek bir neden asla değil.
erkek düşmanı değilim, ataerkil toplum düşmanıyım.
feminist değilim, anti hümanistim.