• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu tek basima yenme hikayem

• Konu Sahibi Konu Sahibi zna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zna1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
25
6
86
merhaba
Size su doktor bu saglik klinigi bilmem ne diye birsey yazmayacagim. Buralara ismi yazilanlar dahil pek cok doktora gittim. Sonuc alamadim. Kendi gobegimi kendim kesme taraftari oldum hep. Hayatta her isimi de tek basima yapmisimdir. Bu sebepten dolayi benim gibi bu illeti cekip cozum bulamayanlar, doktora gitmeye utananlar ya da bulundugu yerde doktor olmayanlar, her gece acaba esim yine bana dokunacak mi korkusuyla yasayanlar biraz rahatlasin diye bunlari yazmak istedim.
Sevgili arkadaslarim. Oncelikle hersey sizin ellerinizde. Bunu sakin unutmayin. Bunu bastan yaziyorum cunku "hayir ben esimi istedigim halde kasiliyorum kendi kendimi kasmiyorum benim elimde degil" seklindeki dusuncenizi aklinizdan silin. Ben de boyle dusunuyordum cunku.

herkes benim kadar açık görüşlü olmayabilir. bu nedenle evli ya da bekar olup olmadığımın konunun önüne geçmemesi için kendimle ilgili pek bilgi vermeyeceğim. burada anlatmak istediğim tamamen vajinismus rahatsızlığı.
19 yaşındaydım bu illetle tanıştığımda. ilk defa ilişki yaşayacaktım. ancak yaşayacaktımla kaldı. şimdi burada açıkça nasıl yazabilirim bilmiyorum. partnerim ilerlemeye çalıştıkça korkunç bir acı hissediyordum o bölgede. yanma gibi yırtılma gibi kırılma gibi. dahası o bölgedeki acı bacak kaslarıma yayılıyor feci bir spazma dönüşüyordu. olmadı. vazgeçtik. sonrasında yine bir gece saatlerce denedik. tam o hamle yaptığında o iğrenç acıyı hissediyor çığlık atıp ağlamaya başlıyordum. korkunç bir titreme giriyordu. bacaklarımı kapatıp yan dönüyor hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. başka bir denemede kendimi kaçırıyor yatağın içinde hareket ediyor ondan kurtulmaya çalışıyordum.
fakat işin garibi sonuç olarak bana tecavüz edilmiyordu (Allah korusun, rabbim kimseye vermesin) ben o yatağa sevdiğim kişiyle giriyor onunla birşeyler yaşamak istiyordum. iş giriş kısmına gelene kadar tabi. oraya gelince tüm isteğim hevesim kaçıyor tek istediğim oradan kaçmak bu ağrıları çekmemek oluyordu. ve her denemenin arkasından üç dört gün bacaklarımın iç tarafı acaip derecede ağrıyordu.
kendi kendimi kasmıyordum. ben rahattım. ancak sanki vücudum otomatik pilota alınıyormuş da benden habersiz birşeylere karar veriyormuş gibiydi.
benim 19 yaşım 2005 senesine tekabül ediyor. o zaman internetten anladığımız msnde arkadaşlarla konuşmak. araştırmayı öğrenmeyi bu tarz forumlara katılmayı bilmiyoruz. zamanla çözülür dedim akışına bıraktım.
alkolle denedik olmadı. kayganlaştırıcı vb kremler kullandık olmadı. sağdan soldan duyduğumuz hiçbir çözümle bir yere varamadık. doktorlara gittim gene çözüm bulamadım. olmuyordu. doktor anatomik olarak sıkıntı olmadığını söylüyordu ancak sanki bana orası kapalı gibi geliyordu.
tam tamına 9 sene böyle yaşadım ben. kendimi eksik yarım kadın hissettim. bunun hiçbir zaman olmayacağını hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağımı hiçbir zaman karşımdaki erkeği mutlu edemeyeceğimi düşündüm. sorunluyum dedim. ve sadakate aşka yönelik düşüncelerim değişti.
28 yaşıma girdiğim zaman aklım başıma geldi.

kegel egzersizlerinden bahsediyordu insanlar. nedir ne değildir araştırmaya başladım. aparatları falan varmış. ilk başta kesinlikle yapamam dedim. korktum. parmağımla denemek istedim. asla cesaret edemedim. sonra bunun aşırı baskıcı ailelerin çocuklarında cinsel tabu olarak namusu koruma içgüdüsü ile gerçekleştiğini, rahat büyüyen çocuklarda da herşeyin kendi istediği gibi olmasından dolayı bir kontrol hastalığı şeklinde gelişebildiğini öğrendim. yani vücudun tepkisi şuymuş "benden izin almadan bu organ ne hakla vücuduma girer? hıkkk sıktım kendimi hadi gir de görelim!"
bu farklı bir organ, kegel egzersizi aparatı falan olmak zorunda değildi elbette. zira karşımdaki ilk düşmanım kendi işaret parmağımdı. ve sağda solda kegel ile vajinismusu yendiğini söyleyen bayanların gösterdiği cesareti sanırım hiçbir zaman gösteremeyecektim.
şimdi burda oturup size kendimi anlatmayacağım. ama o kadar senelik hayatımda o kadar kötü durumlarda o kadar cesur kararlar verdim ve o kadar güç yıkıntıların altından çıktım ki böyle bir rahatsızlığa yenilmek bana çok koyuyordu.
ve o an aklımda bir ampul yandı. şimdi zamanda epey geri gidiyoruz...
lütfen bazı şeyleri açık yazdığım için bana kızmayın. site yönetimi de eğer sakıncalıysa silebilir tabi.

8 9 yaşlarındayım. o bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var. annem kaşımaya çalıştığımda çok kızıyor. ama deli gibi de kaşınıyor. doktora götürdüler beni. doktor krem verdi. o kadar utandım ki bir daha kaşıntım olursa kendi kendimi tedavi edeceğim dedim o kafayla
ve bir kaç ay sonra o iğrenç kaşıntı yine başladı. yattığım odada in gibi bir yerim vardı. anneme çaktırmadan oraya girdim kaşınıyorum. dayanamıyorum çünkü. derken bir acaiplik hissettim kendimde. inanılmaz bir rahatlama, inanılmaz bir kalp çarpıntısı hissi. belimden başlayıp beynime giden ve beynime vardığında beni rahatlatan bir elektrik yükü gibi. sonraları kaşıntım olduğunda ağrım olduğunda hep bunu yaptım ben ne olduğunu bilmeden. hatta sadece benim bildiğimi başka kimsenin bilmediğini kendimin keşfettiğini zannediyordum. 2n formülü demiştim adına. yaşım ilerledikçe bunun kendimi tatmin etme olduğunu öğrendim.
ve bildiklerimi bir araya getirmeye çalıştım. tekrar 28 yaşıma döndük...

madem ilişkiden önce ön sevişme yapılmalı ki vajina kayganlaşsın, rahat bir ilişki olsun, o zaman benim de işaret parmağımın o bölgeye girebilmesi için içerinin kayganlaşması ve genişlemesi lazım? o halde 2n formülünü uygulamaya ne dersin? denemekten zarar gelmez....
hadi ama zna1. normal doğumda oradan çocuk kafası çıkıyor. ufacık parmak mı giremeyecek?
bu arada benim denediğim yöntem klitoris bölgesini kendi etrafında döndürme yöntemi idi. başladım korka korka yapacak birşey yok. sonuna kadar devam ettim parmağımı hemen işin içine sokmadım. ve boşaldığım an parmağımı içeri kaydırıverdim.
inanamamıştım. bu kadar basit miydi?

kegel aparatlarını almaya gerçekten utanıyordum. ya pakedin içinden görünürse ya ben isterken utanırsam ya dalga geçerlerse ya kızarırsam. bunun üzerine eczaneden gidip alkol aldım.
evde bir tükenmez kalemi alkolle temizleyip deminki yöntemle uyguladım. girdi!
saç fırçasının sapı! evet bildiğiniz fırça. onu da dezenfekte edip bu sefer rahatlama anında değil ilk başladığım andan iitibaren yavaş yavaş ittirmeye çalıştım. ben kendi parmağımdan korkarken kocaman sap girivermişti.
sonra alışma maksadıyla fırçayı içeride döndürmeye git gel yapmaya parmaklarımla makas hareketi yapmaya başladım. bunları tabi ki 2n sırasında yapıyordum. çünkü içime giren birşey beni çok rahatsız ediyordu. hem alışmalı hem de orayı genişletmeliydim.
sonra partnerimle denemeye başladık.
olmadı. ben yılmadan kendi egzersizlerimi yapmaya devam ettim.
yine olmadı.
derken bir gece....

yine canım acıyordu. yeter tamam bırak dedim. yüzüme baktı. "sen bişey mi içtin?" dedi. "yooo ne gibi" diye cevap verdim. şaşkınlıkla tekrar baktı. "hissetmiyor musun?"
"neyi ya ne diyorsun" dedim. "bi bakar mısın" dedi. biraz doğruldum.
sonuna kadar girmişti...

tam 9 sene boyunca korkudan acıdan ağlarken o an sevinçten hüngür hüngür ağladım.
ertesi sabah bacak kaslarım ağrımıyor titremiyordu.
geçti. bitti. bunu da başardım dedim...

egzersizler sırasında ya da ilk defa girdiği esnada kanamam olmadı. aslında hiç kanamam olmadı şimdiye kadar. çok şükür bir sorunum da yok.
ne pis ne iğrenç bir hastalık olduğunu bildiğim için kendi hikayemi anlatmak istedim sizlere. sakın korkmayın. siz de başaracaksınız. sorunuz olursa hep burdayım.

Vajinismusun psiko sosyal nedenleri nelerdir?

Cinsel olarak baskıcı, tutucu yetiştirme tarzı nasıl vajinismusa neden olur? Vajinismus nedenleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

İsmini bilmiyorum, kim olduğunu, hatta şuan mesajı okuyup okuyamayacagini da sadece hayatımı kurtardığını soylemek için ilk defa bir siteye üye olup onay bekleyip seni sürekli google'da arattirdim :)
Yazdıklarını okurken beeen ben evet ay evet aynisi diye okudum . Tedavi olarak parmak egzersizinden haberim vardi ma vajinama dokunmak bile beni cok rahatsız ediyor fazlaca istekli olmama ragmen her günüm başarısız aci o iğrenç yırtılma hissi ile bitiyor ve her cesarerlenip girişe dokunduğumda stresten agliyordum .Ama yazdıklarını okuyunca o yaptıysa ben neden yapamayim dedim (kendim dokunamadim hala ama) parmak egzersizini esime yaptırdım .Yarim saat beklediği için rahatlamıştim başka bir konu konuşurken bi baktım 9santim kadar girmiş ama ben hissetmedim bile .. Tüm o aci kasılma ile gelen kapanmanin verdiği acıymış ..girdiğini görünce yine kendimi kastim ama bu sefer senden öğrendiklerimi kegel egzersizleri ile birlestirdim ..benimki seninki gibi uzun sürmedi 1.5aylik evliyim ve yeni birlikte olabildim.. 2.denememde tamamen başardım.. Sana çok büyük bir teşekkür borçluyum sağol çok sagol

İsmini bilmiyorum, kim olduğunu, hatta şuan mesajı okuyup okuyamayacagini da sadece hayatımı kurtardığını soylemek için ilk defa bir siteye üye olup onay bekleyip seni sürekli google'da arattirdim :)
Yazdıklarını okurken beeen ben evet ay evet aynisi diye okudum . Tedavi olarak parmak egzersizinden haberim vardi ma vajinama dokunmak bile beni cok rahatsız ediyor fazlaca istekli olmama ragmen her günüm başarısız aci o iğrenç yırtılma hissi ile bitiyor ve her cesarerlenip girişe dokunduğumda stresten agliyordum .Ama yazdıklarını okuyunca o yaptıysa ben neden yapamayim dedim (kendim dokunamadim hala ama) parmak egzersizini esime yaptırdım .Yarim saat beklediği için rahatlamıştim başka bir konu konuşurken bi baktım 9santim kadar girmiş ama ben hissetmedim bile .. Tüm o aci kasılma ile gelen kapanmanin verdiği acıymış ..girdiğini görünce yine kendimi kastim ama bu sefer senden öğrendiklerimi kegel egzersizleri ile birlestirdim ..benimki seninki gibi uzun sürmedi 1.5aylik evliyim ve yeni birlikte olabildim.. 2.denememde tamamen başardım.. Sana çok büyük bir teşekkür borçluyum sağol çok sagol
İnanamiyorum su an. Uzun zamandir bu siteye girmedim. Bugun bi fal onerisi istemek icin aklima dustu sorayim dedim. Karsilastigim cok buyuk bir mutluluk oldu. İnanir misin 21 eylul benim dogum gunum. Dogum gunumden bir gun once yazmissin ve bu nasil bir hediye benim icin bilemezsin. Bir arkadasim bir dostum kurtulmus sukurler olsun rabbime. Seni cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Rabbim yuzune hep gulsun. Cocuk istiyorsan insallah bir an once saglikla kucagina alirsin. Senin icin dua edecegim. Beni paylasmaya layik buldugun icin cok cok tesekkur ederim. Cok duygulandim ve cok sevindim. Muglada oturuyorum yakinlardaysan mutlaka goruselim.

yine canım acıyordu. yeter tamam bırak dedim. yüzüme baktı. "sen bişey mi içtin?" dedi. "yooo ne gibi" diye cevap verdim. şaşkınlıkla tekrar baktı. "hissetmiyor musun?"
sonuna kadar girmişti...

tam 9 sene boyunca korkudan acıdan ağlarken o an sevinçten hüngür hüngür ağladım.

egzersizler sırasında ya da ilk defa girdiği esnada kanamam olmadı. aslında hiç kanamam olmadı şimdiye kadar. çok şükür bir sorunum da yok.
ne pis ne iğrenç bir hastalık olduğunu bildiğim için kendi hikayemi anlatmak istedim sizlere. sakın korkmayın. siz de başaracaksınız. sorunuz olursa hep burdayım.

Özelden bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz

sonuna kadar girmişti...

Merhaba,

Sana bu msji yaziyorum cunki, benimde kendi gobegimi kendim kesmem lazim. Ve msjnda okudugum kadariyla, sadece sen bukadar acik sozlusun bu konuda. Senin yardimina okadar ihtiyacim var ki. 40 yil dusunsem aklina hic gormedigim hic tanimadigim, sadece internetten benimle ayni kaderi paylasmis bir insandan boyle yardim istiyecegim aklima gelmezdi. Beş aydır evliyim ve 23 yasindayim. Bu 5 ay icersinde esimle daha iliskiye giremedik, istemsiz bir sekilde kaslarım kasılıyor ve kilitleniyorum. Senden ricam burdan degilde eger whatsapptanda konusabilsek ve bana yardimci olsaniz cok multu olurum. Bir evliligi kurtarmis olursunuz. Cunki esim benim ne tedavi olmami istiyor nede bska bsy eger bu aralar bu is cozulmezse benden bosanmak istedigini soyledi. Beni cok uzende esimin bana bu konuda hic yardim etmemesi ve desteklememesi. Lutfen bana geri donun. Bana yardim edin lutfen.

Özelden bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,

Sana bu msji yaziyorum cunki, benimde kendi gobegimi kendim kesmem lazim. Ve msjnda okudugum kadariyla, sadece sen bukadar acik sozlusun bu konuda. Senin yardimina okadar ihtiyacim var ki. 40 yil dusunsem aklina hic gormedigim hic tanimadigim, sadece internetten benimle ayni kaderi paylasmis bir insandan boyle yardim istiyecegim aklima gelmezdi. Beş aydır evliyim ve 23 yasindayim. Bu 5 ay icersinde esimle daha iliskiye giremedik, istemsiz bir sekilde kaslarım kasılıyor ve kilitleniyorum. Senden ricam burdan degilde eger whatsapptanda konusabilsek ve bana yardimci olsaniz cok multu olurum. Bir evliligi kurtarmis olursunuz. Cunki esim benim ne tedavi olmami istiyor nede bska bsy eger bu aralar bu is cozulmezse benden bosanmak istedigini soyledi. Beni cok uzende esimin bana bu konuda hic yardim etmemesi ve desteklememesi. Lutfen bana geri donun. Bana yardim edin lutfen.

elimden ne gelirse seve seve yaparım. ikinize de özel mesaj attım cevabınızı bekleyeceğim.
burayı okuyan diğer bayanlara da bir sözüm var bu vesile ile...
KENDİNİZ İÇİN YAŞAYIN!
evet evlendiniz. belki çok severek belki görücü usulü ile... ancak ne olursa olsun siz hayatınızın iplerini o adamlara vermemelisiniz. hayatınızı bir kafese kilitleyip anahtarını o adamlara vermemelisiniz. çünkü erkekler bizim yaşadığımız bu sorunlara ciddiyet ile bakamıyorlar..
bayanlar açık konuşalım, türk toplumunda bayanların evlenmeden önce cinselliğe sıcak bakmaları hoş karşılanmaz. bu nedenle yeni evlenen bayanların çok büyük çoğunluğu bakiredir. bu büyük çoğunluğun daha az bir çoğunluğu (nasıl bir tabirse artık :D ) hiç öpüşmemiştir bile. ama erkekler öyle mi? oğullarımızı genelevlere göndeririz milli olsun diye!!!!! paşalar gibi büyütürüz. ilk kız arkadaşına elinin kiri aslanımınnn deriz, kızımızın sevgilisi olursa bir temiz döveriz namusunu kirleteceksin diye....
cinsellik başka bir dünya bayanlar. kız sohbetlerinde kendi aramızda kıkır kıkır gülüşüp kızararak fısıldayarak anlatırız olanları. ama erkekler ortaya çıkar bağırarak hangi kadınla ne haltlar yediğini bir zafermişçesine anlatır.
hatalar sonucunda hep erkekleri haklı görür bizim toplum. eeeeeee o da kadın başına edepli olsaymış derler erkeğin edebi olması gerekmiyormuş gibi...
hayat onlara güzel. gerçek anlamda da mecazi anlamda da kusura bakmayın, onlara bir şey GİRMİYOR!
o yüzden bizim neler çektiğimizi anlayamazlar. anlayabilen ender sayıda kocayı tenzih ediyorum.
ben o organ içeri girmiyor diye ağlıyorum diye dayak bile yedim. ondan bu tepkim.
o yüzden kocanızın sizi sadece yasal sevişilecek biri, tapulu malı, çocuğunu doğurmak zorunda olan bir varlık olarak görmesine izin vermeyin. böyle adamlardan da uzak durun çünkü adam değiller.
ben bu iğrenç vücut tepkisi nedeniyle yıllarca acı çektim. kimse çeksin istemem o yüzden tavsiyelerimi isteyen herkesle paylaşabilirim elbette. ama lütfen lütfen lütfen. güçlü ve bağımsız olun kendinizi ezdirmeyin. sizi seven karakterinizle sevsin. evdeki sesinizi sevsin. kokunuzu sevsin. varlığınızı sevsin bilmem nerenizi değil. cinsellik evet önemli ama herşey de değil. hele boşanmayla tehdit etme cürretini gösterebilecek bir neden asla değil.
erkek düşmanı değilim, ataerkil toplum düşmanıyım.
feminist değilim, anti hümanistim.

Merhaba vajinismusla savaşıyorum, çok korkuyorum yazınızı okuyunca işte ben dedim lütfen özel mesajdan bana yardım eder misiniz çok ihtiyacım var

Bende aşamıyorum özelden yazarmısınız banada gerçekten aşamıyorum erteliyorum deli gibi sürekli

kegel egzersizlerinden bahsediyordu insanlar. nedir ne değildir araştırmaya başladım. aparatları falan varmış. ilk başta kesinlikle yapamam dedim. korktum. parmağımla denemek istedim. asla cesaret edemedim. sonra bunun aşırı baskıcı ailelerin çocuklarında cinsel tabu olarak namusu koruma içgüdüsü ile gerçekleştiğini, rahat büyüyen çocuklarda da herşeyin kendi istediği gibi olmasından dolayı bir kontrol hastalığı şeklinde gelişebildiğini öğrendim. yani vücudun tepkisi şuymuş "benden izin almadan bu organ ne hakla vücuduma girer? hıkkk sıktım kendimi hadi gir de görelim!"
bu farklı bir organ, kegel egzersizi aparatı falan olmak zorunda değildi elbette. zira karşımdaki ilk düşmanım kendi işaret parmağımdı. ve sağda solda kegel ile vajinismusu yendiğini söyleyen bayanların gösterdiği cesareti sanırım hiçbir zaman gösteremeyecektim.
şimdi burda oturup size kendimi anlatmayacağım. ama o kadar senelik hayatımda o kadar kötü durumlarda o kadar cesur kararlar verdim ve o kadar güç yıkıntıların altından çıktım ki böyle bir rahatsızlığa yenilmek bana çok koyuyordu.
ve o an aklımda bir ampul yandı. şimdi zamanda epey geri gidiyoruz...
lütfen bazı şeyleri açık yazdığım için bana kızmayın. site yönetimi de eğer sakıncalıysa silebilir tabi.

8 9 yaşlarındayım. o bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var. annem kaşımaya çalıştığımda çok kızıyor. ama deli gibi de kaşınıyor. doktora götürdüler beni. doktor krem verdi. o kadar utandım ki bir daha kaşıntım olursa kendi kendimi tedavi edeceğim dedim o kafayla
ve bir kaç ay sonra o iğrenç kaşıntı yine başladı. yattığım odada in gibi bir yerim vardı. anneme çaktırmadan oraya girdim kaşınıyorum. dayanamıyorum çünkü. derken bir acaiplik hissettim kendimde. inanılmaz bir rahatlama, inanılmaz bir kalp çarpıntısı hissi. belimden başlayıp beynime giden ve beynime vardığında beni rahatlatan bir elektrik yükü gibi. sonraları kaşıntım olduğunda ağrım olduğunda hep bunu yaptım ben ne olduğunu bilmeden. hatta sadece benim bildiğimi başka kimsenin bilmediğini kendimin keşfettiğini zannediyordum. 2n formülü demiştim adına. yaşım ilerledikçe bunun kendimi tatmin etme olduğunu öğrendim.
ve bildiklerimi bir araya getirmeye çalıştım. tekrar 28 yaşıma döndük...
Merhabalar vajinusmus ile ilgili yazınıza denk geldim çok etkilendim. Ben daha bir haftalık evliyim 25 yaşındayım . 8 yıllık sevgilimle çok severek evlendik . Ama bir türlü ilişkiye giremedik. Çok istiyorum ama çok kasılıyorum korkuyorum. Lütfen bana yardım edin her gece ağlayarak uyuyorum . İlk günlerim zehir oldu . Eşim çok anlayışlı beklerim sıkıntı yok diyor. Ama ben daha geç olmadan aşmak istiyorum . İnşallah görürsünüz mesajımı

madem ilişkiden önce ön sevişme yapılmalı ki vajina kayganlaşsın, rahat bir ilişki olsun, o zaman benim de işaret parmağımın o bölgeye girebilmesi için içerinin kayganlaşması ve genişlemesi lazım? o halde 2n formülünü uygulamaya ne dersin? denemekten zarar gelmez....
hadi ama zna1. normal doğumda oradan çocuk kafası çıkıyor. ufacık parmak mı giremeyecek?
bu arada benim denediğim yöntem klitoris bölgesini kendi etrafında döndürme yöntemi idi. başladım korka korka yapacak birşey yok. sonuna kadar devam ettim parmağımı hemen işin içine sokmadım. ve boşaldığım an parmağımı içeri kaydırıverdim.
inanamamıştım. bu kadar basit miydi?

kegel aparatlarını almaya gerçekten utanıyordum. ya pakedin içinden görünürse ya ben isterken utanırsam ya dalga geçerlerse ya kızarırsam. bunun üzerine eczaneden gidip alkol aldım.
evde bir tükenmez kalemi alkolle temizleyip deminki yöntemle uyguladım. girdi!
saç fırçasının sapı! evet bildiğiniz fırça. onu da dezenfekte edip bu sefer rahatlama anında değil ilk başladığım andan iitibaren yavaş yavaş ittirmeye çalıştım. ben kendi parmağımdan korkarken kocaman sap girivermişti.
sonra alışma maksadıyla fırçayı içeride döndürmeye git gel yapmaya parmaklarımla makas hareketi yapmaya başladım. bunları tabi ki 2n sırasında yapıyordum. çünkü içime giren birşey beni çok rahatsız ediyordu. hem alışmalı hem de orayı genişletmeliydim.
sonra partnerimle denemeye başladık.
olmadı. ben yılmadan kendi egzersizlerimi yapmaya devam ettim.
yine olmadı.
derken bir gece....
Boşalma esnasında nasıl hemenmi parmağınızı soktunuz yani rahatlama olunca mı

Merhaba.
Hepinizden ozur diliyorum. Bu hesabin sifresini hatirlamiyordum ve bagli oldugu mail de hacklenmisti. Bir sekilde hallettim. Mesajlarinizi yeni okuyabildim. O yuzden cok ozur diliyorum.
İsim geregi cok fazla nette takilacak zamanim olmuyor. Demem o ki bundan sonra da buraya pek giremeyebilirim. Dilerseniz hep beraber bir face ya da whatsapp grubu kurabiliriz yardimlasabiliriz.

Ancak sunu bilmenizi isterim.
Ben doktor degilim. Bu konuda doktorlardan da cozum bulamadigimdan kendi yontemlerimi sectim. Sizlere elbette yukarda acikladigim durumlari detayli sekilde yazarim yardimci olurum elimden ne gelirse yaparim. Guclenmeniz icin sizi alaya alan anlamayan esleriniz sevgililerinizin karsisinda guclenmeniz ve onlari yere calmaniz icin elimden ne ama ne gelirse yaparim! Sizi anlamayacaklar yine yaziyorum. En guzel cevap onlara gucunuzu gostermek. Ozguveninizi. Bunlari daha detayli konusuruz yazisiriz. Facebookta zumrut.sarman diye aratirsaniz beni bulabilirsiniz. Soyadim profilimde yok. Kadinlar kulubu falan diye ya da animsatacak birseyler yazarsaniz sizi tanimam kolaylasir.
Tekrar ozur diliyorum. Katilmak isteyen herkesle bir grup kurup dayanisma yapmaya da varim diyorum!

Boşalma esnasında nasıl hemenmi parmağınızı soktunuz yani rahatlama olunca mı
Merhabalar vajinusmus ile ilgili yazınıza denk geldim çok etkilendim. Ben daha bir haftalık evliyim 25 yaşındayım . 8 yıllık sevgilimle çok severek evlendik . Ama bir türlü ilişkiye giremedik. Çok istiyorum ama çok kasılıyorum korkuyorum. Lütfen bana yardım edin her gece ağlayarak uyuyorum . İlk günlerim zehir oldu . Eşim çok anlayışlı beklerim sıkıntı yok diyor. Ama ben daha geç olmadan aşmak istiyorum . İnşallah görürsünüz mesajımı

Bende aşamıyorum özelden yazarmısınız banada gerçekten aşamıyorum erteliyorum deli gibi sürekli
Merhaba vajinismusla savaşıyorum, çok korkuyorum yazınızı okuyunca işte ben dedim lütfen özel mesajdan bana yardım eder misiniz çok ihtiyacım var
Bir onceki mesajimi okur musunuz lutfen bayanlar? Sizden haber bekliyor olacagim. İlginize cok tesekkur ederim

Yardımınıza ihtiyacım var 8 aylık evliyim ve bu vajinismus beni çok kötü seyler e götürüyor dayanamıyorum artık

merhaba
Size su doktor bu saglik klinigi bilmem ne diye birsey yazmayacagim. Buralara ismi yazilanlar dahil pek cok doktora gittim. Sonuc alamadim. Kendi gobegimi kendim kesme taraftari oldum hep. Hayatta her isimi de tek basima yapmisimdir. Bu sebepten dolayi benim gibi bu illeti cekip cozum bulamayanlar, doktora gitmeye utananlar ya da bulundugu yerde doktor olmayanlar, her gece acaba esim yine bana dokunacak mi korkusuyla yasayanlar biraz rahatlasin diye bunlari yazmak istedim.
Sevgili arkadaslarim. Oncelikle hersey sizin ellerinizde. Bunu sakin unutmayin. Bunu bastan yaziyorum cunku "hayir ben esimi istedigim halde kasiliyorum kendi kendimi kasmiyorum benim elimde degil" seklindeki dusuncenizi aklinizdan silin. Ben de boyle dusunuyordum cunku.
Lütfen banada yrdımcı olun grubunuz varsa katılmak istiyorum okurken dedim resmen yaşadıklarımın aynısı yardımcı olun banada evliliğimi kurtarmak istiyorum artık özelden de yazabilirsin

Back