Vajinismusu tek başıma yendim.. mutluyum

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
çoğu kadının yaşadığı aklıma bile gelmeyecek bir şeyi bende yaşadım tam 1 yıl sürdü sürekli burada okudum takip ettim yazıları başlarda bu sefer olcak eninde sonunda olucak diye çok erteledim evet bu büyük bir hata oldu. bunu ne kadar çabuk kabullenip üstüne giderseniz çözüm o kadar kolay oluyor. son 2 aydır kendimi sürekli telkin ettim parmak egzersizi yapmadım ama aynada inceledim ıkınınca orada küçük bir delik olduğunu gördüm buradan okuduklarım sayesinde.. yine burada yenen arkadasların tavsiye ettiği sırtım eşime dönük pozisyonda denedim denedim... pes etmedim ve oldu suan çok rahat oluyor . sadece kontrolu eşime bırakamıyorum zamanla bunuda yenicem inşallah.
gerçekten olay kafada bitiyormuş arkadaşlar. inşallah yaşayan bütün arkadaşlarım tez zamanda bu illetten kurtulur. şuan çok mutlu sevinçliyim kendime azda olsa güvenim geldi. paylaşmak istedim burada birbirine destek olan ve konuyu okuyan herkese teşekkür ederim..

geçmiş olsun..ben yine o girişteki hisse alışamadım halen..yeneli 4 gün oldu..sen rahatça yapabilioomuusn şimdi..benim korkum devam ediyor halen malesef.

arkadaşlar giriş esnasında ön sevşmedeki gibi eşinizin sizi uyarmaya devam etmesi lazım, yoksa kendinizi istemsizce kasmaya devam edersiniz, kontrol sizde olunca sorun yaşamayıp kontrol eşinize geçince kasarsınız. bakın boynunuz, kulak memesi sizi etkileyen ne varsa, o an giriş esnasında, kendinizi kastığınızı, ıslanmadığınızı düşündüğünüz anlarda da,eşinize buraları öpmesini (önceden) söyleyin, birde ilişki anında dikkatinizi dağıtacak konuşmalar yapmayın.
sorun yaşanmasının nedeni, ön sevişme bitiyor sanki görev başlıyor gibi vajina girişine odaklanıyoruz, halbu ki bununda asıl sevşme nin kendisi olduğunu unutmayıpta, uyarmaya devam edilmeli.bunu deneyin ve sonra neticeyi paylaşın lütfen.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim ve hala esimle cinsel birleşme olmadı napicagimi bilmiyorum uyku hapi uyuşturucu krem denedim olmadı bana yardim edin

Ben dun gece hem uyku hapı hem anestol hem de kas gevşetici kullandim yine banamisin demedi

bende 13 yıllık evliyim ve malesef vajinusmusun gerçekten bu parmak egzersizi geçiriyormu bunalımlardayım artık

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl yaşadım o illeti. şimdi 2 yıldır da çocuk olmuyor :( Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben s. eserdağa gittim. (4 günde yendim) illa eserdağ demiyorum illa ki bir uzman yardımı diyorum. kendi kendine yenenlere de helal olsun. ama benden dost tavsiyesi geciktirmeyin çünkü bu bir erteleme hastalığı

ben de bir yıllık evliyim...parmak denemesi yapamıyorum yapabileceğimi sanmıyorum konuyu açan arkadaşım gibi allah bana da doğru nefes alıp vermeyi nasip eder ve kurtulurum İNŞALLAH....

geçmiş olsun..ben yine o girişteki hisse alışamadım halen..yeneli 4 gün oldu..sen rahatça yapabilioomuusn şimdi..benim korkum devam ediyor halen malesef.
Bir kaç kezden sonra alıştım öyle bişey olunca ıkınıyorum o zaman daha kolay oluyor şuan sadece ters jokey poz. Ununda kendimi kasmıyorum. Bu pozisyonu dene bence alışana kadar.

Anestol kas gevsetici kayganlaştırıcı alkol vs denedim alkolik olucaktım neredeyse :)) işe yaramadı herseyi denedim dediğim gibi bunu kabul edip üstüne gittim. Ters jokey ve komik ama vaseline bu olayı bitirmeme yardımcı oldu. Tabi bu olayın evreleri var benim 1yıl sürdü daha önce sürekli erteledim belki baştan kabullenseydim daha çabuk çözebilirdim. İnşallah bunu yaşayan herkes tez zamanda kurtulur.

bende 13 yıllık evliyim ve malesef vajinusmusun gerçekten bu parmak egzersizi geçiriyormu bunalımlardayım artık
Kesinlikle parmak egzesizleri iyi gelmiyor aksine psikolojiyi bozuyor hiç tavsiye etmem hemen Hera Kliniğe başvurun derim 3-4 seansta bu dertten kurtulun

yapan nasıl yapıyor arkadaş ya bunu
canım benım parmak ve aparat cok ıse yarıyor bende 1.5 senelik evlıyım ve 4 gun once basardım temmuzdan berıdır uğraşıyorum ve parmak aparat deneye deneye basardım ılk gırıste acıyacak gıbı oldu ve esım oldu olacak dedı bekledı yavaş yavaş ılerledı ve oldu ınan canım acı hıssettıgın an ıcınde beklet nefes al ver ve ıkın ıkındıkça esın ılerlesın bunu ona daha once sole basaracaksın

ben onu kas gevşeticiyle denedim bende de olmadı :KK43:
Anestol u ben kayganlaştırıcı niyetine kullandım sadece. Biraz girebildikten sonra (en azından yarısı) bir müddet penisi içinizde bekletin ve geri çekin. tekrar denediğinizde biraz uyuşma olacaktır. Ben bu şekilde bikaç kere tamamen alabilmiştim. Yani önce bir miktarını alabilmeniz lazım yoksa kayganlaştırıcıdan öteye geçmiyor :/

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl yaşadım o illeti. şimdi 2 yıldır da çocuk olmuyor :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben s. eserdağa gittim. (4 günde yendim) illa eserdağ demiyorum illa ki bir uzman yardımı diyorum. kendi kendine yenenlere de helal olsun. ama benden dost tavsiyesi geciktirmeyin çünkü bu bir erteleme hastalığı
Cnm sadece egzersmi yaptırıyor

pamukelif yeni gördüm evet egzersiz yaptırıyor. eğer böyle bir sorunun olduğunu düşünüyorsan benden tavsiye: KESİNLİKLE ÇOK FAZLA ARAŞTIRMA YAPMA BU KONUYLA İLGİLİ KAFANDA ÖN YARGILAR OLMASIN. HEMEN YARDIM AL DERİM. yine de kendin bilirsin. ben çok fazla şey araştırmadım tedavi sürecini bilmiyordum. o yüzden kolay yendim. 3 gün ankarada kaldık. 4. günde yendim .ok şükür :) şuan hamileyim elhamdülillahhhhh :))))

Back