- 31 Ocak 2012
- 44
- 10
- 298
- 38
çoğu kadının yaşadığı aklıma bile gelmeyecek bir şeyi bende yaşadım tam 1 yıl sürdü sürekli burada okudum takip ettim yazıları başlarda bu sefer olcak eninde sonunda olucak diye çok erteledim evet bu büyük bir hata oldu. bunu ne kadar çabuk kabullenip üstüne giderseniz çözüm o kadar kolay oluyor. son 2 aydır kendimi sürekli telkin ettim parmak egzersizi yapmadım ama aynada inceledim ıkınınca orada küçük bir delik olduğunu gördüm buradan okuduklarım sayesinde.. yine burada yenen arkadasların tavsiye ettiği sırtım eşime dönük pozisyonda denedim denedim... pes etmedim ve oldu suan çok rahat oluyor . sadece kontrolu eşime bırakamıyorum zamanla bunuda yenicem inşallah.
gerçekten olay kafada bitiyormuş arkadaşlar. inşallah yaşayan bütün arkadaşlarım tez zamanda bu illetten kurtulur. şuan çok mutlu sevinçliyim kendime azda olsa güvenim geldi. paylaşmak istedim burada birbirine destek olan ve konuyu okuyan herkese teşekkür ederim..
gerçekten olay kafada bitiyormuş arkadaşlar. inşallah yaşayan bütün arkadaşlarım tez zamanda bu illetten kurtulur. şuan çok mutlu sevinçliyim kendime azda olsa güvenim geldi. paylaşmak istedim burada birbirine destek olan ve konuyu okuyan herkese teşekkür ederim..