• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu kendim yendim !

Zulemaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
285
391
53
Herkese merhabalar.. Ben şu an o kadar mutluyum ki ne diyecegimi bilmiyorum.
Buradan konustugum insanlar hatirlayacaktir uzun zamandir vajinismusla ugrasiyorum.
Buradan okuyup ogrendiklerimle dilatör aldim. Vemcain ve anestol krem aldim. Bunlari kullanarak dilatorleri bitirip eşli denemede başarisiz olmustum.
Ama artik başardim. Eşli denemeyi de tam olarak gerceklestirdigime gore ben vajinismus degilim.
Cok ağladiğim çok yiprandigim gunler oldu aylar sürdü gittigim doktorlar yuklu paralar istedikce umudum kirilmisti ki burada sizlerin yorumlarini okuyana kadardi. Katkisi olan herkese binlerce kez tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun. Insallah bir gün hamilelik mujdemi de sorunsuz bir sekilde verebilirim.❤

Gonulden tebrik ediyorum❤❤ bu mesaji yazmak icin reglimin bitmesini bekliyorum. Cok kisa sürede ben de halledicem biliyorum. Dilator ile basladigin zamanla eslide basarili oldugun zaman arasinda ne kadar zaman var?

Buradan konustugum insanlar hatirlayacaktir uzun zamandir vajinismusla ugrasiyorum.
Buradan okuyup ogrendiklerimle dilatör aldim. Vemcain ve anestol krem aldim. Bunlari kullanarak dilatorleri bitirip eşli denemede başarisiz olmustum.
Ama artik başardim. Eşli denemeyi de tam olarak gerceklestirdigime gore ben vajinismus degilim.
Cok ağladiğim çok yiprandigim gunler oldu aylar sürdü gittigim doktorlar yuklu paralar istedikce umudum kirilmisti ki burada sizlerin yorumlarini okuyana kadardi. Katkisi olan herkese binlerce kez tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun. Insallah bir gün hamilelik mujdemi de sorunsuz bir sekilde verebilirim.❤
Tebrik ederim canım darısı bize inşaallah 🤲

Gonulden tebrik ediyorum❤❤ bu mesaji yazmak icin reglimin bitmesini bekliyorum. Cok kisa sürede ben de halledicem biliyorum. Dilator ile basladigin zamanla eslide basarili oldugun zaman arasinda ne kadar zaman var?

Yaklaşık 2 ay var . 2 ay başaramadim dilatöru yapmama ragmen eşli olmadi. Ama şunu net söyleyebilirim. Eşlide bir acı hissettim ama öldürmeyen bir acı. Yani bittikten sonra birazcik yanma oldu o da gün içinde gecti gitti. Ne kadar dayaniksizmişim ben.

Tebrikler canım bende kendim yenmiştim 🌺🌺 darısı diğer herkese inşaallah 🤲

Eşli denemede ne önerirsiniz paylaşırsanız sevinirim bende 4. Boya kadar yaptım dildatörü yaklaşık bir haftadır çalısıyorum ne zaman eşli denemeliyim

Banada yardımcı olurmusun ben bı alet sokamam ama çok zor 1.5 yıl oldu kendi başıma çözemiyorum

Banada yardımcı olurmusun ben bı alet sokamam ama çok zor 1.5 yıl oldu kendi başıma çözemiyorum

Merhabalar. Ben bi alet sokamam diyerek kendinizi buna şartlarsaniź yillar geçer emin olun. Tedaviye baslamadan once psikolojinizi hazirlamanizi motive olmanizi tavsiye ediyorum. Dilator setler cok kucuk boyutlardan basliyor en kucugu serce parmak kadar zaten. Ertelwdikce boyle uzar gider bence bir yerden baslamalisiniz. Ilaclar kremler var yardimci olan careler var ama siz yapamam demeyin 🙂

Back