Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yardımıyla yendim ama doktor bişey yapmadı o söyledi ben yaptım.
Parmak egzersizi ile yendim. Hangi ildesin. Bazı tıp hastanelerinde cinsel işlev bozukluğu bölümü var ücretsiz oraya gidebilirsin.Neler uyguladın yenmek için ?
Parmak egzersizi ile yendim. Hangi ildesin. Bazı tıp hastanelerinde cinsel işlev bozukluğu bölümü var ücretsiz oraya gidebilirsin.
Mersin tıp fakültesi yakınsa ara sor belki orda vardır. Ama eğer cesaretim var evde kendim yaparım diyosan parmak egzersizine başla burda çoğu kişi kendi yaptı. Benim cesaretim yoktu doktor cesaret verdi o kadar geriside geldi çok şükür.Mersindeyim canım
Mersin tıp fakültesi yakınsa ara sor belki orda vardır. Ama eğer cesaretim var evde kendim yaparım diyosan parmak egzersizine başla burda çoğu kişi kendi yaptı. Benim cesaretim yoktu doktor cesaret verdi o kadar geriside geldi çok şükür.
Ayni durum bendede var doktora gitmeme ragmen yenemiyorumBu sorunu kendi kendine dr yardımı olmadan yenen arkadaşlar varsa nasıl yendiğinizi kademe kademe yazar mısınız?![]()
Canim yendinmi acaba sorunu. Brnde doktora gttim ama yenemedim hala;(Ayni durum bendede var doktora gitmeme ragmen yenemiyorum