Merhaba
Vajinismusu uzman yardımı almadan kendi kendine yenebilen var mı? 2 yıllık evliyim böyle bir sorunum var yenemedim. Çocuk istiyorum son çare doktora gitmek olacak. Tavsiyeleriniz neler? Doktor da önerebilirsiniz.
Kendi kendine yenemezsin. Ben 3buçuk sene sonunda tedaviyle hallettim. Doğru doktoru bulursan kolayca yenebilirsin. Ankarada. Yasemin Yıldız hanım var harika bir doktor mutlaka öneririm.
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...
www.kadinlarkulubu.com
Canım bak burada uzman yardımıyla yenen arkadaş çok güzel anlatmış mutlaka işine yarayacaktır.
Merhaba
Vajinismusu uzman yardımı almadan kendi kendine yenebilen var mı? 2 yıllık evliyim böyle bir sorunum var yenemedim. Çocuk istiyorum son çare doktora gitmek olacak. Tavsiyeleriniz neler? Doktor da önerebilirsiniz.
Egzersiz yapamam ben kendim evde diyosan domtor eşliğinde daha kolay oluyor bekleme bile canim benin 3 bucuk yilim gitti saka gbi evet ama zamab su gbi erteleye erteleye yok ben hemen yenerim.yok kendim yaparim dedim olmari bisi sukur yendim doktor sayesinde bursada cigdem tezcana gittim ben