• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu birlikte yenelim

Parmak egzersizi yaptım daha önce ama zorlandım bıraktım
Hatamız bırakmak oluyor canım ama parmak egzersizini bende yapamadım içim kaldırmadı ilk kulak çöpünü denedim sonra makyaj fırçası arkası daha sonra maskaramı denedim hepsi oldu şuan okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum ama olmuyor çok zorladım onda sende en küçükten başla bence kulak çöpünün girdiğini gördüğümde nasıl sevinmiştim 😂 birde derin nefes al verirken ıkın ıkınırken aletini içeri iktir çok kolaylaştırıyor ben hiç acı hissetmedim ve maskaramın etrafını mezura ile ölçtüğümde 6cm çıkıyor onu bile hissetmedim acı yoktu kan yoktu

Eklentiler

• Screenshot_20200808-224226_Google.jpg
    Screenshot_20200808-224226_Google.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 54
E
Bu sebeple zorlaniyorsunuzdur. Mum eriterek boy boy yapin kendinize. Serce parmak kadar olsun ilki. Bu sekilde büyüterek gidin. Boyle zorlar sizi.
en son yaptığım aletin etrafı mezura ile ölçtüğümde 6cm çıkıyor onu kolay aldım 10 cm de içeri alabildim boy

Bu sekilde sistematik bir ilerleme kaydedebilir misiniz bilemiyorum. Çünkü gozumde canlanmıyor. Mum eritip yapamaz misiniz?
kendime göre sürekli büyütüyorum ya kullandığım aparatları mum da aynı işlevi görüyor diye düşünüyorum

Slm kuzlar bende yendim yaptim fakat her iliskiye girince ilk girişte bir zorlanma kasma oluyor onu nasil ararim aceba

Arkadaşlar vajinismus problemi yaşayan varsa hep beraber yenelim.. Bende yaşıyorum maalesef evleneli 1.5 ay oldu ama hala ilişkiye giremedik. Çok önceki kadınlar klübündeki vajinismus başarı öykülerini okudum ya egzersizlere bende başladım. İlk kulak çöpü daha sonra makyaj fırçası sapı daha sonra maskara hepsini yaptım ama hala eşimle ilişkiye giremedim. Şuan okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum ama onda çok zorlanıyorum daha içime alamadım...
Herkese merhaba. Ben 4 yıldır evliyim. Ağrılı sancılı ve hep ertelemeli 4 yıl. Eşim çok anlayışlı davrandığı için iyice saldım ama artık çocuk için söyleyecek bi yalanım kalmamıştı. Tüp bebek veya aşılama için doktora gittik. Doktor testler yaptı dedi ki ikiniz de sağlıklısınız neden bu yolu seçtiniz. Ben tüp bebek yapsam bile bu ömür boyu sürecek bi süreç gidin tedavi olun. Dr. Süleyman Eserdağı önerdi. 1500 km yol gittik ama umudum hiç yok. Gideyim de doktorum kızmasın, bak denedim olmadı diyecektim. Dr bey dünya tatlısı ve kocaman bi ekip var orda. Neyse muayene etmek istedi. Muayene olurken ağladım yanımda elimi tutan gözyaşımı silen dünya tatlısı Ayşe hemşire vardı. Tedavi uygulayacağız 3-5 gün sürer dedi. Tatil planımız vardı erteledik. 5 deil 3 günde sabırla anlayışla resmen bir anne abla şefkatiyle destek oldu Ayşe hemşire. Başarı mesajlarını okurdum ama hiç inanmazdım ve ben artık bu hastalığı kabul etmiştim. Ta ki yolum Hera klinisyen geçinceye kadar... BEN BAŞARDIM 😉 4 yılda bi sürü psikolog, doktor gezdim. Maddi manevî çok kaybım oldu. Giden sizden gidiyor. Zaman, heves ve para. Evde egzersiz de yaptım çok yaptım ama bu bir hastalık önce bunu kabul edin ki tedavi olabilin. Ve tedaviyle çözülen bir hastalık en azından benim için öyle oldu. Eğer tedavi olacaksanız ve doktora gidecekseniz tüm mebalini alarak Hera klinik derim 😇

Arkadaşlar vajinismus problemi yaşayan varsa hep beraber yenelim.. Bende yaşıyorum maalesef evleneli 1.5 ay oldu ama hala ilişkiye giremedik. Çok önceki kadınlar klübündeki vajinismus başarı öykülerini okudum ya egzersizlere bende başladım. İlk kulak çöpü daha sonra makyaj fırçası sapı daha sonra maskara hepsini yaptım ama hala eşimle ilişkiye giremedim. Şuan okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum ama onda çok zorlanıyorum daha içime alamadım...

Merhaba, bende vajinismusu yakın zamanda yenenlerdenim. 16 ay sonunda başardım. Önce devlet hastanesinde psikolog desteği aldım. Sonra araya pandemi süreci girdi randevular süresiz ileri alındı . Bir süre sonra başka bir psikologdan online terapi aldım. 5 seansta hallettim. Bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. 😊

Ortalama bir vajina 7.5-10 santimetre arası uzunluğa sahiptir. Cinsel birleşme sırasında, bu uzunluk %200 artabilir ve vajina sorunsuz bir şekilde buna dayanabilir. Bunun mümkün olabilmesi, "vajinal çadırlama" olarak bilinen bir olaya dayanmaktadır. Bir kadın uyarıldığı zaman, rahmin etrafındaki kaslar kasılarak rahmi yukarıya doğru çeker, bu da vajinanın genişlemesine neden olur

Merhaba, bende vajinismusu yakın zamanda yenenlerdenim. 16 ay sonunda başardım. Önce devlet hastanesinde psikolog desteği aldım. Sonra araya pandemi süreci girdi randevular süresiz ileri alındı . Bir süre sonra başka bir psikologdan online terapi aldım. 5 seansta hallettim. Bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. 😊
Merhaba,
Psikolog desteğinde parmak egzersizi var mıydı? Bende devlet hastanesinde psikolog dedteği almayı düşünüyorum çünkü kafada bitiyor anladığım kadarıyla.. acaba bana da yardımcı olur musunuz

Merhaba,
Psikolog desteğinde parmak egzersizi var mıydı? Bende devlet hastanesinde psikolog dedteği almayı düşünüyorum çünkü kafada bitiyor anladığım kadarıyla.. acaba bana da yardımcı olur musunuz
Parmak egzersizi sizin ve psikoloğunuz arasındaki konuşmayla şekillenir. Eğer buna ihtiyacınız varsa ve sizinde bu konuda yüksek korkunuz yoksa psikolog uygun görebilir. Fakat istemiyorsanız da başka yöntemler deneyecektir.

Back