Burada tecrubelerini paylaşan uyeler sayesinde ben de evde yendim. Yazacaklarim kendi tecrubelerim ve yorumlarimdir. Herkesin fikrine, bedenine uyum saglayamayabilir. Bunu basta belirtmek isterim.
Bence en onemlisi eş desteği. Eger uyumlu, anlayisli bir esiniz varsa bunu çözmek çok kolaylasiyor.
Evde tedavi icin Dilatör seti gerekiyor. Gizli kargo ile gönderim yapiyorlar.
Ön Sevisme sonrasi Dilatör calismak bana daha kolay geliyordu. Kendi islakligim ile daha kolay ilerledim.
Kendiniz calismaya cesaretiniz yoksa esinizden yardim isteyin.
Yataga uzanın, derin nefes alin, nefes verirken ıkının ve her nefes veriste Dilatörü biraz ilerletin.
Her milimetre ilerleme bir basaridir. Her basarinizda kendinizi takdir edin. Bu 1 günde yapip sorunsuz iliskiye girebileceğiniz bir sey degil. Belki 1 gunde halledebilmis olan vardir. Ancak kendimizi onlarla kiyas etmeyecegiz. Hepimiz ayri bedenlere sahibiz.
Bende iliskiyi en kolaylastiran şey 4. Dilatörü icimde bekletmek oldu. Diger bir kolaylik ise 4. Dilatörü vajina kasıma sağdan soldan bastırmak oldu. Dogrudan kası esnettim. Kastan geçtiği esnada durup esnetebildigim kadar esnettim. Çapraz bir açıyla sagdan soldan bastırdım. Çok faydasini gordum.
ilk esli denemede kadin ustte pozisyonda çok rahat ileriyor. İkınarak oturursanız kaslar açılır. Cok rahat giris saglanir.
Sormak istediginiz bir sey olursa ozelden ya da buradan seve seve cevaplarim.