Ben bundan sebeb evliligimin ilk haftasında tedaviye başladım,doktora her gittiğimde bana parmak egzersizleri yapmaya çalışıyordu, serçe parmağınin ucunu bile sokunca çığlık atıyordum anlatamayacak kadar canım yanıyordu, ağlıyordum,vücudum kaskatı oluyordu,sonra bir iki sefer piskoterapi yaptık,rahatlama masajı falan yaptı ama yok ilerleme olmadı,seni uyutup vajinani muayene etmeme lazim başka sorun olabilir dedi, gün aldık beni ameliyata aldılar, sorun varsa ameliyatla çözerim dedi kabul ettik, yarım saatlik bir operasyon geçirdim, kızlık zarım çok gerideymis ilişkiye girsek dahi bozulmamış,vajinam normalinden daha darmis, çektiğim acıların sebebi de buymuş, ameliyatla vajinani biraz genişletti e bunu yaparken kızlık zarim da alındı tabi, çünkü iliskiyle bozulmayacakti.Ameliyttan bir ay sonra ben aparatlarla çalışmaya baslayabildim, öncesinde hiç alamıyorum ucu bile girmiyordu.doktora muayene olmaya gittiğimde vajinama ultrason çubuğu var uzun,onu sokmak istedi onu sokunca ben çığlık attım tabi, sonrasında bana kızdı etti,kendi paramla rezil oldum yani,yapabilsem zaten sana gelmem,bir sürü de para verdik, yolda epey ağladım, eşim bana çok destek oldu sağolsun,evde kendimiz çözeriz sıkma canını diye çok dil döktü,ogun hastaneden geldim, henüz aparatlarla hiç çalışmıştım,eve geldim sinirden bütün apartları denedim, canım yansa da hırs yaptım hepsinde başarılı oldum,bu olaydan sonra normal ilişkiye girmek istedim ama normal ilişkide yarısından sonrası beni çok zorladı,kaç gün üst üste eşli denedik ama yok hepsini alamadım, sonrasında vibratör sipariş edeyim dedim,ramazandan sonra bide onunla devam edicem, sonrası nolur bilmiyorum ama biraz daha dev ederse ben deliricem