edebilirim tabikiVajinismus sorunuyla karşı karşıyayım Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar bu sorunu çözenler yardım edebilir mi 2 aylık evliyim
Nasıledebilirim tabiki
Ben 5 yil sonra doktora gittim parmak egzersiziyle yendimki. Ölsem yapamam derdim. Istersen adim adim seansta verdigi ödevleri sana anlatabilrim
Evet olur çok memnun kalırımBen 5 yil sonra doktora gittim parmak egzersiziyle yendimki. Ölsem yapamam derdim. Istersen adim adim seansta verdigi ödevleri sana anlatabilrim
Evet olur çok memnun kalırım
[/QUOTE ama yapamam deyip kestirip atma bende yarida biraktim yapamam diye 1 sene sonra tekrar bastan basladim yaptim bosa vakit kaybettim hep.
Teşekkür ederim bende dilatör ve kayganlaştırıcı sipariş verdim henüz gelmedi gelince başlayacağım umarım başarılı olurumCanım bende yeni yendim bu illeti nasıl yendiğimi anlatayım;
Öncelikle yeni evlendım ve vajiniamusu yasadım balayınım resmen iki arkdas gibi gecti evliliğimin 4. Ayında atlattım ama o evrelerde neler cektim neler.. ilk gun jınekologa gıttım sorun yok dedı ama her denememde acı ve batma yanma hıssı oluyordu yapmadım.. eczanelerden almadıgım ilac kalmadı uyusturucu anestol emla vs. Sonra vajınısmus tedavısı ıcın doktora tonlarca pra odedım yarıda bıraktım işe yaramıyor dıye. Bu sayfayı bastan sona cok okudum. Dilatörle yenenlere baktım ve dilatör sipariş ettım gelınce masaj yagı ıle denedım ılk gun 3 tanesi girdi sonra 4. Yu ikinci gun denedım oldu. Ben yıne haydar dumenın recetesını bulmustum nette onları da aldım eczaneden ama kullanmama gerek kalmadı aksam denedık kayganlastırıcıyla asagıya dogru. Ilerlemelı kesınlıkle oldu ve yendım
Teşekkür ederim bende dilatör ve kayganlaştırıcı sipariş verdim henüz gelmedi gelince başlayacağım umarım başarılı olurumpeki ondan sonra acı vs duydunuz mu herşey normale mi döndü ?
İnşallah sorunsuz korkusuz atlatırım parmak egzersizi yaptığım zaman bir parmağın yarısından fazlasını alabiliyorum dilatör ile devam edeceğim gelinceAcı falan yok pozısyonu asagıya dogru yaparsa nasıl kayacak gorcen zatwn dilatör evde calısmalar yapınca oraya hersey gırıyor bunu anlıcagın ıcın penıs dılator gıbı olcak gozunde acımıcakBende cok yenıyım reglı olcam yakında bakalım reglıden sonra nasıl devam edıcem
Ben atlattım şimdide bebek için uğraşıyorum darısı sana olsun esra çabuk cömert kurtardı beni bu illetten.Uzun zaman evde yöntemler denedim ama nafile doktorun yanina gidince güven geliyor sanırım 4 seansta bitti tamamen.Vajinismus sorunuyla karşı karşıyayım Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar bu sorunu çözenler yardım edebilir mi 2 aylık evliyim
İlk yendiğinizde acı ve batma duygusu oldu mu? Şu anda kremsiz ve acı olmadan ilişkiniz olabiliyor mu?Canım bende yeni yendim bu illeti nasıl yendiğimi anlatayım;
Öncelikle yeni evlendım ve vajiniamusu yasadım balayınım resmen iki arkdas gibi gecti evliliğimin 4. Ayında atlattım ama o evrelerde neler cektim neler.. ilk gun jınekologa gıttım sorun yok dedı ama her denememde acı ve batma yanma hıssı oluyordu yapmadım.. eczanelerden almadıgım ilac kalmadı uyusturucu anestol emla vs. Sonra vajınısmus tedavısı ıcın doktora tonlarca pra odedım yarıda bıraktım işe yaramıyor dıye. Bu sayfayı bastan sona cok okudum. Dilatörle yenenlere baktım ve dilatör sipariş ettım gelınce masaj yagı ıle denedım ılk gun 3 tanesi girdi sonra 4. Yu ikinci gun denedım oldu. Ben yıne haydar dumenın recetesını bulmustum nette onları da aldım eczaneden ama kullanmama gerek kalmadı aksam denedık kayganlastırıcıyla asagıya dogru. Ilerlemelı kesınlıkle oldu ve yendım
Merhaba bende bu sorunla uğrasıyorum evliliğimde bir bucuk yıl doldu biz çok severek evlendik 10 sene görüşerek böyle bir seyi yasıycagım hiç aklıma gelmezdi insan başına gelmeden anlamıyor başlarda yakmadık kafaya zamana bıraktık olur dedik ama zamana bıraktıkca sorun kartopu gni büyüdü büyüdü ve artık psikolojim alt üst olmus durumda bende yeni dildatör sipariş verdim ve kendime 1 hafta süre verdim yapamazsam mutlaka doktora gitcem sakın erteleme inan bana tek başına halledemiyosun burdan okuduklarım bana umut oldu umarım yenerizVajinismus sorunuyla karşı karşıyayım Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar bu sorunu çözenler yardım edebilir mi 2 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?