- 12 Ocak 2022
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi manolya2022
-
Fiyat neydi pekiHerkese merhaba,
Eşimle 8 yıl birliktelik sonucunda çok severek evlendik. 1 yıl evliyiz. Ama bir türlü birlikte olamadık. Başta normaldir, strestendir olur illaki diye düşündük. Ama bir gelişme kaydedemeyince vajinismus tedavisi için doktora gitmeye karar verdik. Birçok video izleyip, başarı öyküsü okudum ve sonunda hera klinikte karar kıldık. İlk önce sadece bilgi almak amaçlı aradım. Sonrasında randevu için cesaretimi toplamam gerekti ve sonunda randevumuzu alıp ilk randevuya gittik. Önce terapistim Safinaz hanımla görüşüp şikayetlerim hakkında konuştuk. Daha sonrasında doktorum Servet hanımla görüşüp kısa bir muayeneden sonra fiziksel bir sıkıntı olmadığını görüp tedaviye başladık. Safinaz hanımın sevecen ve anlayışlı yaklaşımıyla kolay bir tedavi sürecinden geçtim. 1 yıllık bütün korkularım, ağlama krizlerim hepsi boşaymış. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim. İlk görüşmeye gittiğimde bile tereddütlerim vardı. 4 günde nasıl çözülebilir ki diye düşünüyordum ama olabiliyormuş. Tedavim biteli 1 hafta oldu keşke bu kadar bekleyip kendimizi yıpratmasaydık diyorum. Vajinismus sıkıntısı yaşıyorsanız mutlaka geciktirmeden doktora gidin. İnanın düşünüldüğü kadar zor bir süreç değil.
Ben 9 aylık evliyim ve şuan hâlâ vajinismusu yenemedim 1 saattir bu konuyla ilgili yazıları ağlayarak okudum hiç yenemeyecekmişim geliyor doktora gittim parmak egzersizi vs aparat dene evde dedi ama cesaret edemiyorum ve çevremde arkadaşlarım hep hamile kalmaya başladı kendimi çok yetersiz suçlu gibi hissediyorum evlenmeden önce asla böyle olacağını beklemiyordum yapamadıkça yapamadıkça anladım hasta olduğumu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterir misiniz daha 19 yaşındayım çok korkuyorumHerkese merhaba,
Eşimle 8 yıl birliktelik sonucunda çok severek evlendik. 1 yıl evliyiz. Ama bir türlü birlikte olamadık. Başta normaldir, strestendir olur illaki diye düşündük. Ama bir gelişme kaydedemeyince vajinismus tedavisi için doktora gitmeye karar verdik. Birçok video izleyip, başarı öyküsü okudum ve sonunda hera klinikte karar kıldık. İlk önce sadece bilgi almak amaçlı aradım. Sonrasında randevu için cesaretimi toplamam gerekti ve sonunda randevumuzu alıp ilk randevuya gittik. Önce terapistim Safinaz hanımla görüşüp şikayetlerim hakkında konuştuk. Daha sonrasında doktorum Servet hanımla görüşüp kısa bir muayeneden sonra fiziksel bir sıkıntı olmadığını görüp tedaviye başladık. Safinaz hanımın sevecen ve anlayışlı yaklaşımıyla kolay bir tedavi sürecinden geçtim. 1 yıllık bütün korkularım, ağlama krizlerim hepsi boşaymış. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim. İlk görüşmeye gittiğimde bile tereddütlerim vardı. 4 günde nasıl çözülebilir ki diye düşünüyordum ama olabiliyormuş. Tedavim biteli 1 hafta oldu keşke bu kadar bekleyip kendimizi yıpratmasaydık diyorum. Vajinismus sıkıntısı yaşıyorsanız mutlaka geciktirmeden doktora gidin. İnanın düşünüldüğü kadar zor bir süreç değil.
Meraba canım eğer hala yenemediysen ben de bir kaç fikir vereyim bu hastalığı yeni atlatmış biri olarakBen 9 aylık evliyim ve şuan hâlâ vajinismusu yenemedim 1 saattir bu konuyla ilgili yazıları ağlayarak okudum hiç yenemeyecekmişim geliyor doktora gittim parmak egzersizi vs aparat dene evde dedi ama cesaret edemiyorum ve çevremde arkadaşlarım hep hamile kalmaya başladı kendimi çok yetersiz suçlu gibi hissediyorum evlenmeden önce asla böyle olacağını beklemiyordum yapamadıkça yapamadıkça anladım hasta olduğumu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterir misiniz daha 19 yaşındayım çok korkuyorum
Fiyat hastanın durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Önce muayene olup hastalığın ne derece olduğuna baktırmak gerekiyor.Fiyat neydi peki
Korkmana hiç gerek yok gerçekten. Bende her başarısız deneme sonucunda hep ağlıyordum. Herkes yapabiliyoken ben neden yapamıyorum diye düşünüyodum. Ama o kadar zaman boşuna oyalanmışım. Gerçekten tedavi süreci hiç zor değil. En başta kendin inanman lazım başarabilirim yapabilirim diye. Tabi eşinin desteğide çok önemli bence.Ben 9 aylık evliyim ve şuan hâlâ vajinismusu yenemedim 1 saattir bu konuyla ilgili yazıları ağlayarak okudum hiç yenemeyecekmişim geliyor doktora gittim parmak egzersizi vs aparat dene evde dedi ama cesaret edemiyorum ve çevremde arkadaşlarım hep hamile kalmaya başladı kendimi çok yetersiz suçlu gibi hissediyorum evlenmeden önce asla böyle olacağını beklemiyordum yapamadıkça yapamadıkça anladım hasta olduğumu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterir misiniz daha 19 yaşındayım çok korkuyorum
Ben de doktora gittim kızlık zarı çok kalın dedi operasyonla alınması lazım dedi. Ama ben korktuğum için yine yapamadım.Meraba canım eğer hala yenemediysen ben de bir kaç fikir vereyim bu hastalığı yeni atlatmış biri olaraköncelikle bir doktora git anatomik bir sorunun var mı ona baktır hatta benim gibi iki doktora git bana bir tanesi kızlık zarin çok kalın o yüzden böyle dediği için ben aylarca yapamadım sonra başka doktora gittiğimde çok esnek çok rahat şekilde yapabilirsin kendine inan dedi beni motive etti tabi ben online tedaviye başlamıştım bu arada dilator setle çalışma yaptiriyordu doktorum ben ilk dilatoru yaptım ancak devamı gelmedi sonra anestezi kremi aldım kendime 75 tl ama bundan önce her gün 450-500 tane nefes egzersizleri ve kegel egzersizi yaptım bir süre deneme yapma eşinle vajinana sadece masaj yaptir ve mastürbasyon yapın kendini biraz rahatlamış hissettiğinde uyusturu kremi vajinana sür üzerini streçle kapat 15 dk bekle sonra eşinle uzunca seviş kayganlastici jel sür vajinana ve başka bir şey düşünme akışına bırak olacak diye kendini inandır yapamıyorum dedikçe hiç yapamiyorsun kendimden biliyorum sürekli yapcam olcak diye ikna et kendini ama her gün mutlaka egzersiz yap umarım yazdıklarım faydalı olur
Merhaba bende aynı dertten muzdaribim birsey sorabilirmiyimBen de doktora gittim kızlık zarı çok kalın dedi operasyonla alınması lazım dedi. Ama ben korktuğum için yine yapamadım.
Ayni seyi bana da dediler kizlar korkmayın.Ben de doktora gittim kızlık zarı çok kalın dedi operasyonla alınması lazım dedi. Ama ben korktuğum için yine yapamadım.
Öncelikle kendine stres yapmamaya çalış başarabileceğine inan. Hiç doktora gittin mi? Anatomik sorun yoksa iki yol deneyebilirsin. Ya kendine başına dilatorle basla ya da doktor kontrolunde vajinusmus tedavisi.Ben 9 aylık evliyim ve şuan hâlâ vajinismusu yenemedim 1 saattir bu konuyla ilgili yazıları ağlayarak okudum hiç yenemeyecekmişim geliyor doktora gittim parmak egzersizi vs aparat dene evde dedi ama cesaret edemiyorum ve çevremde arkadaşlarım hep hamile kalmaya başladı kendimi çok yetersiz suçlu gibi hissediyorum evlenmeden önce asla böyle olacağını beklemiyordum yapamadıkça yapamadıkça anladım hasta olduğumu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterir misiniz daha 19 yaşındayım çok korkuyorum
Ben de onu düşünüyorum. Eskiden böyle bi operasyon yoktu. Onu geçtim tamam vajinismus olmayan kadınlarda da kızlık zarı kalın olabilir ama vajinismus olmadığı için bilmiyordur ve ilişkiye giriyor. Ben de operasyon olmak istemiyorum. Operasyon olmadan halletmek istiyorum. Doktorları araştırıyorum. Inşallah iyi bir doktor bulurum ve vajinismustan kurtulurum.Ayni seyi bana da dediler kizlar korkmayın.
Eskiden kızlık zarı operasyonları mi vardı ki. Ben bu şekilde de yenebielcegimizi düşünüyorum . Kızlık zarını almakla bitmiyor ki her vajinusmus hastasının da zarı kalın değil. Yani alinsa da sorun devam edebilir.
Evet sorabilirsiniz tabii.Merhaba bende aynı dertten muzdaribim birsey sorabilirmiyim
Bide gittiğim doktor dedi ki operasyondan sonra yardım alabilirsiniz vajinismusla ilgili. Kafam karıştı. Bazıları da diyorlar ki para almak için operasyon diyorlar ki ben de öyle düşünüyorum çünkü operasyondan sonra tedavi de var yani eğer onlara göre kızlık zarı sorunsa o zaman kızlık zarı alınmasıyla sorun çözülmüş olması gerekiyor.Ayni seyi bana da dediler kizlar korkmayın.
Eskiden kızlık zarı operasyonları mi vardı ki. Ben bu şekilde de yenebielcegimizi düşünüyorum . Kızlık zarını almakla bitmiyor ki her vajinusmus hastasının da zarı kalın değil. Yani alinsa da sorun devam edebilir.
Ben iki farklı doktora gitmiştim görüş almak icin ve ikiside operasyonla rahat olur ama operasyonsuz da olur. Azıcık dayan be canim dediler.Ben de onu düşünüyorum. Eskiden böyle bi operasyon yoktu. Onu geçtim tamam vajinismus olmayan kadınlarda da kızlık zarı kalın olabilir ama vajinismus olmadığı için bilmiyordur ve ilişkiye giriyor. Ben de operasyon olmak istemiyorum. Operasyon olmadan halletmek istiyorum. Doktorları araştırıyorum. Inşallah iyi bir doktor bulurum ve vajinismustan kurtulurum.
Ben 3 doktora gittim. Ikisi operasyon dedi. Birisi vajinismus dedi. Bu 3 yerden biri Hera kliniğine gittim. Herkes onu övüyor ben de gideyim dedim. Operasyon gerekiyor dedi. Diğer iki doktor doğum ve kadın hastalıklarına gitmiştim farklı hastanelerde. Ben dilator seti de aldım. Denedim. Ama yapamadım. Yani 3-4cm giriyor ondan sonra canım yandığı için korkuyorum bırakıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemediğim için bırakıyorum. Bide eşimle bir daha denedik. Birazcık zorlamıştık. Bana dedi ki azcik kan geldi ama beni korkutmamak için sonradan söyledi. Yarın vajinismus ile ilgilenen başka doktora da gideceğim inşallah bakalım o da ne diyecek.Ben iki farklı doktora gitmiştim görüş almak icin ve ikiside operasyonla rahat olur ama operasyonsuz da olur. Azıcık dayan be canim dediler.
Yani çok şükür illa gerekli diyen doktorlar değillerdi ama elbet benim durumuma özel de olabilir bu yorum. Kiminin daha kalındır daha çok kapalılık vardır gereklidir, kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem.
Farklı doktordan da görüş alınması gerektiğini düşünüyorum hep.
Vajinusmus için özel bir doktor değildi anladığım kadarıyla gittiğiniz. Vaji tedavisi yapan doktorlarda asiri pahali oluyor geçen yaz gitmiştim bana parmak egzersizi başlatmıştı ama o kadar zor geldi ki bana sürec çok uzadı.
Sonra başka doktordan görüş almak icin gittiğim dediğim gibi
Ve ben en son fizyoterapist ve cinsel terapist bir kadından seans aldim açıkçası doktorlardan daha iyi geldi bana. Tek tek anlatımı, verdiği dokümanlar , taktikler. En çok ondan ve bu sitedeki kadınlarımızdan istifade ettim diyebilirim.
Ama kendime dilator yapamam derseniz evet doktor düşünebilirsiniz.
Bu gittiğiniz cinsel terapist İstanbul'daysa adını öğrenebilir miyim?Ben iki farklı doktora gitmiştim görüş almak icin ve ikiside operasyonla rahat olur ama operasyonsuz da olur. Azıcık dayan be canim dediler.
Yani çok şükür illa gerekli diyen doktorlar değillerdi ama elbet benim durumuma özel de olabilir bu yorum. Kiminin daha kalındır daha çok kapalılık vardır gereklidir, kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem.
Farklı doktordan da görüş alınması gerektiğini düşünüyorum hep.
Vajinusmus için özel bir doktor değildi anladığım kadarıyla gittiğiniz. Vaji tedavisi yapan doktorlarda asiri pahali oluyor geçen yaz gitmiştim bana parmak egzersizi başlatmıştı ama o kadar zor geldi ki bana sürec çok uzadı.
Sonra başka doktordan görüş almak icin gittim dediğim gibi
Ve ben en son fizyoterapist ve cinsel terapist bir kadından seans aldim açıkçası doktorlardan daha iyi geldi bana. Tek tek anlatımı, verdiği dokümanlar , taktikler. En çok ondan ve bu sitedeki kadınlarımızdan istifade ettim diyebilirim.
Ama kendime dilator yapamam derseniz evet doktor düşünebilirsiniz.
Ben burada açıkça ismi yazılan kliniklerin reklam amaclı olduğunu düşünüyorum ve pek inanmıyorum açıkçası. Vajinusmusla ilgilenen doktora bir gidin bakalim o ne diyecekBen 3 doktora gittim. Ikisi operasyon dedi. Birisi vajinismus dedi. Bu 3 yerden biri Hera kliniğine gittim. Herkes onu övüyor ben de gideyim dedim. Operasyon gerekiyor dedi. Diğer iki doktor doğum ve kadın hastalıklarına gitmiştim farklı hastanelerde. Ben dilator seti de aldım. Denedim. Ama yapamadım. Yani 3-4cm giriyor ondan sonra canım yandığı için korkuyorum bırakıyorum. Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemediğim için bırakıyorum. Bide eşimle bir daha denedik. Birazcık zorlamıştık. Bana dedi ki azcik kan geldi ama beni korkutmak için sonradan söyledi. Yarın vajinismus ile ilgilenen başka doktora da gideceğim inşallah bakalım o da ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?