Vajinismuslu Hanımlar Lütfen Okuyunuz!

busemmo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
15
12
32
Şu anda bu yazıyı okuyorsanız bilin ki karşınızda sizinle aynı duyguları yaşayan, aynı zorlukları gören, hayatının en güzel günlerini tıpkı sizin gibi berbat etmiş olan bir de yetmezmiş gibi kimseyle paylaşamayan, her şey normalmiş rolünden çok yorulan bir kadın var. Yine bilin ki bundan 15 gün öncesine kadar tıpkı sizin gibi asla başaramayacağını düşünen kendine kızmaktan bir hal olmuş ve görüp görülecek en kötü vaka olduğunu düşünen bir kadın var. Lütfen okumaya devam edin.

Sevgili kader arkadaşlarım… Uzun yıllar sevgililik döneminden sonra 9 ay önce eşimle çok güzel bir düğünle evlendik. Ve bütün vajinismus hastalarının yaşadığı gibi balayımız hüsranla sonuçlandı. Öyle ki ben vajina girişimin olmadığını bile düşünüyordum. O duvar hisleri, deneme çalışmalarındaki acılar, eşimi itmeler, psikolojik sıkıntılar hepsi ama hepsi bizi de bulmuştu. Ben hep korkak bir insandım ama bu hastalığa yakalanacağımı asla düşünmezdim. Günlerce gecelerce araştırdım. Deli gibi okuyordum. Gece eşim uyuyunca telefonum elimden düşmüyor bu hastalık nedir kadınlar nasıl başa çıkar hepsini öğrenmek istiyordum. Ama okudukça güç kazanacağıma daha da kötü oluyordum. İnanın o bölgeye küçücük kulak çöpünün bile girebileceğini düşünmek beni deli ediyordu. Aparat kelimesini görmek bile istemiyordum zaten. Bunu asla kendim yapamazdım. Kendimi iyi tanıyordum. Bununla kendim başa çıkamazdım.

Sonra doktor araştırmalarına başladım. İzmir'de yaşıyorum ama ailem İstanbul'da o yüzden İstanbul-İzmir çaplı araştırmalarıma devam ettim. Araştırdığım bütün doktorlar birkaç seansla bu işi çözeceklerini söylüyorlardı. Aradım ama hiçbiriyle birebir görüşemedim. Asistanları ile görüştüm hep. 3 seans 10 seans arası tedaviler, ödevler falan filan…

En son murat Ulusoy ile görüştüm. 3 saatte bu hastalıktan kurtulabileceğimizin müjdesini veren doktorla…Önce whatsapptan mesaj attım. Tam 40 günlük evliydik o zaman. Bütün mesajlarıma birebir kendisi cevap verdi. Herkes 1 güne bu işi çözdüğünü söylüyordu. Ama insan inanamıyor işte. Biz tekrar düşünme evresine girdik. Eşim de pek doktora gitmek istemiyordu zaten. Günler aylar geçti biz hala yerimizde sayıyorduk. Ben bu arada hiçbir şekilde egzersiz falan yapmadım. Kafama doktora gitmeyi koyduğumdan mı yoksa egzersiz kelimesinden bile ürktüğümden mi bilmiyorum. Sonuç olarak 8 ay daha geçip gitmişti. Artık eşim de doktorsuz başaramayacağımıza inandı ve en başından beri söylediği her şey bana mantıklı gelen MURAT ULUSOY'A gitmeye karar verdik. Gitmeden önce buradan ona giden birkaç hastayla görüştüm. Olumsuz sonuçlanan tek bir hastasına rastlamamıştım zaten. Bütün videolarını izlemiştim. Anlattıklarını okumuştum. Bana söyledikleri o kadar mantıklı geliyordu ki. Ayrıca aylarımı zehir eden bu hastalıktan 3-5 seansta değil 1 günde kurtulma fikri beni daha da heyecanlandırıyordu. İtiraf edeyim ki yine de 1 güne çözüleceğini çok da düşünmüyordum.

Randevu aldığımız andan, yola çıktığımız ana, Murat Beyin ofisine girdiğimiz dakikalara kadar nasıl anlatsam size benim için o kadar zordu ki. Yol boyu karnım ağırdı korkudan. Ya olmazsa korkusu, başıma ne gelecek korkusu… Otelimizi oraya gitmeden ayarlamıştık. Murat beye geldiğimizi söyleyince biraz indirim de yaptılar. Hatta 2 gecelik rezervasyon yaptırırken orada çalışan hanım bize nakit ödeyin ki genelde 1 gecede tedavi olunuyor öbür gün paranızı iade edebiliriz dedi. Ne mutlu kiii bizimki de öyle olduuu 😊

Ve içeri girdik. Murat bey bize bütün süreci anlattı kabul edersek başlayacağız dedi. Ev ortamı gibi bir yer gerçekten insanı rahatlatan bir mekandı. 3 saatlik bir süreç geçirdik. Aslında vajinismustan kurtulmam 3 saatimizi bile almadı diyebilirim. Hipnoz seansları, bilgilendirici videolar ve vajinal çalışma ile gerçekten 3 saati bile bulmayan bir süreçte her şey olup bitmişti. Diyorum ya ben bir kere bile egzersiz yapmamıştım vajen içine kulak çöpüyle bile dokunamamıştım. Orada başardıklarıma inanamadım yaa. Murat bey gerçekten alanında uzman o kadar mütavazi o kadar işini iyi bilen biri ki onu tanıdığım ve onu seçtiğim için çok şanslıyım.

Bu arada Murat bey her ayrıntıyı düşünmüş hipnoz olurken eşiniz sizi izleyebiliyor. Vajina çalışmalarında asla ama asla sizi rahatsız etmiyor hatta çoğunu eşinize yaptırıyor. Böyle bir doktorun elinde de imkansız gelen şeyler hemencecik oluyor. Hipnoz olayına gelince bilincinizi yitirmiyorsunuz. Asla korkmayın. Ben hatta ''hipnoz olmadım mı ya'' diye düşündüm bir ara. Bilinç yitirme değil olumlu telkinler duyduğunuz bir hipnoz. Doktor beyin gözetiminde vajinismustan kurtuluyorsunuz. Sonra otel kısmı başlıyor. Eşinizle olan çalışmayı da başardığınızda - ki olmaz ya diye düşünüp korkarken pat diye oluveriyor - sonra doktor sizi yine görüyor birtakım ödevler verip evinize uğurluyor. Biz eve geldiğimizde bile Murat bey bize hep mesaj attı süreci öğrenmek istedi. Parasını alıp çekilen biri değil. süreç hakkında beni bilgilendirin dedi ve hep biz ona yazmadan daha önce o bize yazdı. Sonuç olarak beni aylarca üzen bu dertten kurtardı.

Hep okuduğum yazılar şöyleydi: 2 gün önce vajinismusu yendim. Ya da 3 gün önce. Ama ben öyle yapmadım bu yazıyı yazmak için 15 gün bekledim. Bu süreç içinde hep birleşmeler yaşadık. Her seferinde daha iyiye giden birleşmeler. Ben emin olmak istedim. Size de emin bir şekilde tavsiyelerde bulunmak istedim. Şu 15 günlük hayatımız bile o kadar değişti ki eşimin mutluluğu, benim başarmamdaki gururum ilişkimizi o kadar tatlı bir boyuta getirdi ki size anlatamam… Artık tam anlamıyla evli bir çiftiz. Eksiklik duygumuz yerini heyecanlara bıraktı. Geçirdiğimiz 9 ayın pişmanlığı var şimdi sadece.

Bu yazıyı okuyorsanız lütfen ertelemeyin. Belki kendi çabanızla başarabilecek yapıdasınız o zaman cesaretinizi toplayın hemen başlayın. Öyle değil mi? O zaman hemen bir doktordan yardım alın. Maddiyatı düşünmeyin düğünde takılan bileziğimizi bozdurduk biz. İlk bozdurduğumuzda çok üzülmüştüm. Böyle bir şey için değer mi neden kendi kendime başaramadım diye çok üzülmüştüm. Ama inanın şu an gözümüzde bile değil. Yaşadığımız mutluluk huzur bilezikten çok daha kıymetli.

Ve tabi ki o olmasa yapamayacağım çok değerli Murat Ulusoy. Her gün ona nasıl minnettarız anlatamam. Allah ondan razı olsun ve yolunu çok daha fazla açsın inşallah. Benim gözü kapalı tavsiyemdir. Sormak istediğiniz her türlü soruyu cevaplarım. Yardımım dokunursa çok sevinirim. ERTELEMEYİN KORKMAYIN. Murat Ulusoy'un ofisine girdiğiniz an her şey geride kalacak bunu bilin. Bu arada ben bu yazıyı tamamen yardım ve tavsiye amacıyla yazıyorum. Murat Beyin yanında çalışan bir asistanı bile yok her şeyi kendi yapıyor. Olması gereken de budur. Ona güvenmemi sağlayan da budur. Reklam yaptırmak için beni seçmedi yani :) inanın o kadar mutluyum ki bu sorunu kimseyle paylaşamadığım için Murat beyi de kimseye anlatamıyorum içimde kalıyor :)

Şöyle bitirmek istiyorum: Bu süreçte kadınlar kulübünden çok fazla yazı okudum. Murat beye gitmek kafamda olduğu için genelde onu araştırdım. 1 güne çözdük diyen arkadaşları okuyunca inanmamak değil de benimki 1 güne olmaz ya diyordum. Bir de ''ben başardıysam herkes başarır'' cümlesi vardı ki ona da pek itimadım yoktu. Benden daha kötü bir vakaa yoktur. Başardıysa benden iyidir diye düşünürdüm hep. Şimdi pek sevmediğim o cümleyi ben mutluluktan uçarak kuruyorum tabi ki MURAT BEY in sayesinde: BEN BAŞARDIYSAM SİZ DE BAŞARIRSINIZ...

Tedavi görülecek yer kişilere kalmış ona bir şey diyemem ama kesinlikle katılıyorum kimse ertelemesin.Bu yükle yaşamasın kimse.

Tedavi görülecek yer kişilere kalmış ona bir şey diyemem ama kesinlikle katılıyorum kimse ertelemesin.Bu yükle yaşamasın kimse.
Kesinlikle öyle. Hiç ertelenmese keşke. Biz yeni evliyken 3 5 ay bu sıkıntıyı yaşayanları okuyunca şaşırıyorduk nasıl bekliyorlar diye. Ama erteleniyor işte. Biz 9 ay erteledik işte. Hoş bir sıkıntı değil çünkü. Ama çok şükür ki çaresiz de değil.

Bizim de 10 ay oldu yani çocuk olsa olurdu 😒 Aynı zamanda evlenen arkadaşlarımızın hamilelik haberini duyunca hıçkıra hıçkıra ağlardım tek yapamayan benim çok beceriksizim diye.Ülkemizde tedavisi varken hiçbir kadın bu duyguyu yaşamaya mecbur değil

Bizim de 10 ay oldu yani çocuk olsa olurdu 😒 Aynı zamanda evlenen arkadaşlarımızın hamilelik haberini duyunca hıçkıra hıçkıra ağlardım tek yapamayan benim çok beceriksizim diye.Ülkemizde tedavisi varken hiçbir kadın bu duyguyu yaşamaya mecbur değil
Evet siz de yeni yenmişsiniz yazınızı yeni okudum. Doktor meselesi tabiki kişiye kalmış. Ama bunu başarmanın mutluluğu hepimizde aynıdır :)

X