Vajinismuslu bayanlara yardim

Melis2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
108
0
0
Diğer
Merhabalar,

uzun süre vajinismusla yasadiktan sonra, tedavi oldum ve bu hastaligi yendim.

Biliyorum benim gibi binlerce kiz bu hastalik yüzünden mutsuz, yardim bekliyor.

Bu hastaligi yenmeden önce kendime söz vermistim, yendigim zaman benim gibilere yardim etcem diye.

Evet kizlar, bu lanetle yasayip, dünyalari zehir olanlar.. özelden bana yazin, size yardimci olmak istiyorum.

Belirtmek istiyorumki bir kac kiza yardim ettim, ve su anda hamile olanlar bile var.

canım böyle bir topik zaten var bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-14321.html

cnm özel msj atamıyorum 100 olmadığı için cvplarım.arkadaş oalrak ekledim seni..

kimse yanlış anlamasında nacızane bir öneri mail özel sosyal hesaplarınızı burada paylaşmayın sanal ortam burası ..Melis arkdaşımız yardımcı olacaksa bu konuyu acmıs buradan da cevapkar boylece sorularınız kargasaya gelmez..Ancak bende bunu eskıden yasayan 3 haftada yenen biri olarak elab arkdsımızn verdıgı vajınusmus nedır tecrube ve deneyımlerımızle yenelım baslıgından yendım istediğim her cavabı aldım yardımcı oldu herkes sagolsun mınnettarım onlara ..Ancak o sayfayada zamannda erkk dadanmıstı dikkaTLİ olmakta yarar vardır bilginize

Ben de 7 yıllık evliyim ve vajinismus belasıyla uğraşıyorum. Bana da yardım edersen çok sevinirim.

Sevgili bayanlar;

Vajinismus konusunda yanlış bilgilendirme ve yöntemler ile işi daha da çıkmaza sokabilirsiniz. Tedavi kişiden kişiye değişen bir durumdur, aman buna dikkat ediniz. Bizzat kendi yazmış olduğum makalelerimi incelemenizi tavsiye ederim. Vajinismusun evde kendi kendine tedavi edilmesi ile ilgili yazılarım da mevcut, ancak bu iş için profesyonel destek almanız daha sağlıklı olacaktır. Elimden geldiğince de size yardımcı olurum.

merhaba.
bende aynı dertle yasıyorum, yaklaşık 2,5 senedir. yardımlarını bekliyorum

Arkadaşlar vajinismusu 3 günde tedavi eden ve %100 garanti veren bi dr biliyorum.Ankarada Hera Kadın Sağlığı Merkezi dr:Süleyman Eserdağ.Ben miyom sorunu yüzünden gittim çok güleryüzlü ve ilgili bir dr.insanı çok rahatlatıyor ve güven sağlıyor her açıdan..nette yazarsanız adresini ve tlfn numaralarını bulabilirsiniz...

arkadaşlar,
bende 2,5 yıllık evliyim ve yendim bu illeti, çok iyi bilirim bunun sıkıntısını,
tedavi gördüm ve yardımcı olabilirim bende,yeterki herkes kurtulsun bu saçma korkularından

canim bizim gelinimizdede bu problem var ve evlilikleri catirdiyor banada yardimci olurmusun seni onunla istersen gorustururum

tabikide yardimci olmak isterim ve görüsmek isterim gelininizle.. sacma korkular yüzünden nice evlilikler bitiyo.. allah korusun.. nasil görüsebilirim gelininizle?

lutfen yardimci olun. 6 aydir evliyim ve cok zor donem geciriyorum

Ne kadar yardımseversiniz böyle..

Herkesin msn adresini alıp özelden görüşme teklifinde bulunuyorsunuz.

Nedir bu mucizevi çözüm yönteminiz bahsedin de öğrenelim burda.

Vajinismus maduru onlarca çaresiz insanın çaresizliğini kullanmazsınız umarım.

arkadaşlar tanımadığınız kişilerle mail adresinizimi veriyorsunuz. yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…