Burayı yakından takip eden biri olarak vajinismus sorunun hayatımı mahvetmesini anlatıcam. Sorun bende mi anlamıyorum? Evleneli 1 buçuk sene olacak ama toplasan 60 gün anca görüşmüşüzdür. İlk zamanlar sorun değil diyen eşim tedavi başarısız olunca artık bana karşı davranışı değişti. Bana esc**ta gideceğini söyledi. Bende ayrılalım dedim o da gitmekten sonra vazgeçti. Bu arada tedaviye de gidiyorduk. Araştırdım iyi bir doktor buldum ve doktor 4 günde hallederiz dedi. Çünkü ben parmak egzersizi yapabiliyorum. Dilatör yapabiliyorum ama eşli de olmuyor. Eşimin iznin hepsini tedavi için kullandık her gün gittim. Doktora kaç defa anlattım olmuyor diye ama o biraz hafife aldı. Hatta dilatörü direkt koyunca canım çok yandı. Tedaviye gitmeden önce daha iyiyken tedavi bana kötü geldi 15 gün gittikten sonra doktor yapabileceğim bişey yok dedi. Eşiminde izni bitmişti ve gitti. Ama gittiğinden beri sürekli bu sorun sende kalacak geçmeyecek böyle ömür mü geçer diye psikolojimi bozdu. En sonunda bir kavga çıkardı ailem bilmiyordu vajinismus olduğumu onlarada söyledi. Vajinismus benim için çok büyük sorun 15 gün izne geliyorum erkeğim böyle yapamam dedi boşanalım dedi. Bende halbuki başka şehirlerdeki doktorları araştırıp sürekli onlara gidelim diyordum. Ama olmadı beni herkese rezil etti. Resmen kardeşimle telefonda konuşurken duydum benim hakkımda iyi biri ama bu şekilde vajinismus olduğu sürece ilerde yine boşanacaktım şimdi boşanmak iyi falan dedi. Bana hastasın seninle uğraşamam dedi. Dünyam yıkıldı ben onunla severek evlenmiştim. Ne bir yalan bir şey gizledim ama yetmedi kalbim kırık canım yanıyor. İzne gelince davayı açalım dedi anlaşmalı boşanalım diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum ölmek istiyorum sadece