Vajinismusdan dolayi Ayrilcaz.

Kelebek12345678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
28
2
25
Merhaba,
Belki bu soru cok soruldu evet ama danişmak istedim.
Yanlaşik 5 senedir Evliyiz. Severek Isteyerek evlendim 19 yaşindaydim. En baştan beri ilişkiye giremiyoruz. 3 kere Tedaviye gittim istanbulda. 1 kere de psikolojik online tedaviye başladim. Ama malesef hiçbiri tamamiyle sorunumu cözmedi. Evet dilatörü alabiliyorum ama korkuyorum acikcasi. Kasilmalarim devam ediyo. Ve artik bir Karar aldim Bu Konuyla ilgili Hic bir çaba göstermicem, cünkü inanin gücüm kalmadi. Kapattim bu Konuyu. HASTAYİM VE BÖYLE KALACAK. Yapcak birşeyim yok herseyi denedim. Eşime de bunu acikladim. Beni cok seviyor. Ama yinede aile kurma hayali var coçuk istiyo. Ilkşki istiyo ama ben ona bunlari veremicem. Aranizda ayrilanlar varmi ? Cevrenize neden olarak ne söylediniz?
Lütfen yardim edici bilgi verin dalgaya vurmayin. Teşekkürler

Online tedavi aldim sacma geldi, yurdisinda yasiyorum burda öyle psikolojik yardim alabilcegim bir yer yok malesef
Merhaba bende yurt dışında yaşıyorum ve evliliğimin 2ci ayında kendi kendime atlattım hiç bir psikolojik destek almadım tamamen para tuzağı zaten çünkü bunu ben bir hastalık olarak görmüyorum..bukadar büyütecek ve erteleyecek birşey gerçekten yok öyle olsa bütün dünya ayıla bayıla ilişkiye girmez hatta çocuk doğuramazdı. zor olduğunu elbette biliyorum fakat bukadar genç yaşta ben hastayım tamam bitti ben böyleyim dedirtircek bir şey yok ortada ve maalesef ki erkekler 5 yıl bir kadını da beklemez acı ama gerçek erkekler spermi 5 yıl değil 1 hafta bile içinde tutamaz.. o sperm bi şekilde dışa akması gerekir .Ben kendi kendime böyle kafaya koyup hastayım ben bitti boşancaz deseydim belki benimde 5 yıl sürerdi bende 5 yıllık evliyim..

Ben aparatlarla da yapamıyorum ama botoksu çoğu doktor önermiyor. Kalıcı değil diyorlar siz botoks yaptıralı ne kadar oldu? Etkisi devam ediyor mu? Bide dilatörlerin 4ünüde alabiliyor mıydunuz?

Ben aparatlarla da yapamıyorum ama botoksu çoğu doktor önermiyor. Kalıcı değil diyorlar siz botoks yaptıralı ne kadar oldu? Etkisi devam ediyor mu? Bide dilatörlerin 4ünüde alabiliyor mıydunuz?
ben dilatörlerin hepsini yapabiliyordum ama eşimle yine başaramamıştım
Botoks kalıcı olmasına gerek yokki zaten 4 5 ay kalıcı olsa o süre zarfında nasıl olduğunu öğreniyorsun ben botoksu yaptıralı 2 sene falan olmuştur önemli olan ilişkiye girmeyi öğrenmek :)

Sizdeki aparatlar şu 4 boyu olan sert plastik olan mı yoksa bide daha eğimli olan medikal slikon olanlr mı

Cnm imgeleme yaparak belki psikolojik olarak düzeltebilirsin youtubeda birçok bilinçaltı çalışmaları var yani sana telkinler veriyor gözlerini kapatıp hayalini kuruyorsun kendini bunu başarmış olarak hayal ediyorsun ve kendine olan inancım arttığı için gerçekleşme olasılığı yükseliyor youtube da vardır illaki 21 gün deneyin diyorlar böyle bişey de dene senin için bakıcam bulursam atarım pes etme bence olmaz diye bişey yok herşey senin elinde bu kadında çok etkili

Sizdeki aparatlar şu 4 boyu olan sert plastik olan mı yoksa bide daha eğimli olan medikal slikon olanlr mı
O 4lü plastikten vardı doktor vermişti bi de slikon olanından da almıştım ama onu çok kullanamadık çünkü ilişkiye girmeye başlamıştık.
Zaten ilk haftalar ilişkiye girmeden önce yine o plastik olanıyla yapıyordum ilk 15 dakka sonra ilişkiye giriyorduk
Dediğim gibi önemli olan oraya bi şey girdiğini görünce kasmamaya başlıyorsun :)

Tmm teşekkür ederim tekrar

Sen doktora gidiyor musun yoksa evde kendin mi yapıyorsun ?
Evde kendin yapıyorsan ne zamandır yapıyorsun ?
Doktora 1 seans gittim ama hep bildiğim şeyleri söyledi uzatıcağını düşündüm bidaha gitmedim. Evde de pek çabalamıyorum açıkçası. Yani dokunamıyorum bile dilatörü nasıl içeri sokayım ? Nasıl yapıyolar hiç anlamıyorum

Ayrılmanı gerektirecek bir durum yok yarın git eczaneden vemcaine %10 pump sprey var onu al ve kayganlastirici. Spreyden iki fıs beş dk sonra hiçbir şey hissetmiceksin. Daha sonra kayganlastiriciyı sür ve dene. Güven bana bişi hissetmiceksin sadece bu denemeden sonra eşinle birlikte yaşayacağın güzel seks hayatlarını düşün ve akışına bırak. Bir iki deneme sonrası hiçbir şeye ihtiyaç duymayacaksın. Sadece Esin sana karşı naif bir erkek olsun yeter. Bir kadeh şarap da öncesinde güzel gider. Ama fazla kaçırma.

Öyle bir vazgeçmişsiniz ki her şeyden, sanki ölümcül bir derde sahipsiniz Allah korusun. Bu kadar rahat konuşuyorum çünkü 2 sene vajinismus ile mücadele ettim. Size doktorumu da söyleyebilirim. Ankarada. Bu arada 2 senenin sonunda doktora gittim ve tam anlamıyla ilişkiye girmem 1 ayımı aldı. Ama tedavi süreci genelde 3 gün sürüyor, sonrası sizin alışmanıza bağlı. Ben geç alıştım o yüzden 1 ay sürdü. Eğer yurtdışındaysanız randevu alıp 3-5 günlüğüne Ankaraya gelip tedavi olup gidebilirsiniz. Zaten doktoruma yurtdışından da gelenler var. Onlarla daha sık seans yapıyormuş, hemen geri dönecekleri için.

Merhaba dilerseniz size yardımcı olmak istiyorum. Bende yeni evliyim 2 sene oluyor. İlk sene pek dikkat etmedik. İkinci senemizde hastalığın farkına vardık. Araştırmaya koyulduk ve sonunda istanbuldan Nuh Gümüştekin bey ı bulduk. Bize epidural anestezi yapmamızı önerdi ve bu yöntem ile eşimle ilişkiye girdik. Bu bana çok cesaret verdi. Ben parmağımı dahi degdiremiyordum şimdi 3 parmağımı deniyorum oluyor. Ve hamileyim.. Sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz umarım eşinizle boşanma olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…