- 27 Temmuz 2023
- 28
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi Kelebek12345678
Merhaba bende yurt dışında yaşıyorum ve evliliğimin 2ci ayında kendi kendime atlattım hiç bir psikolojik destek almadım tamamen para tuzağı zaten çünkü bunu ben bir hastalık olarak görmüyorum..bukadar büyütecek ve erteleyecek birşey gerçekten yok öyle olsa bütün dünya ayıla bayıla ilişkiye girmez hatta çocuk doğuramazdı. zor olduğunu elbette biliyorum fakat bukadar genç yaşta ben hastayım tamam bitti ben böyleyim dedirtircek bir şey yok ortada ve maalesef ki erkekler 5 yıl bir kadını da beklemez acı ama gerçek erkekler spermi 5 yıl değil 1 hafta bile içinde tutamaz.. o sperm bi şekilde dışa akması gerekir .Ben kendi kendime böyle kafaya koyup hastayım ben bitti boşancaz deseydim belki benimde 5 yıl sürerdi bende 5 yıllık evliyim..Online tedavi aldim sacma geldi, yurdisinda yasiyorum burda öyle psikolojik yardim alabilcegim bir yer yok malesef
Banada yardımcı olun lütfenBenimde aynı problemim var bana da yaza bilir misiniz rica etsem
Ben aparatlarla da yapamıyorum ama botoksu çoğu doktor önermiyor. Kalıcı değil diyorlar siz botoks yaptıralı ne kadar oldu? Etkisi devam ediyor mu? Bide dilatörlerin 4ünüde alabiliyor mıydunuz?Evet botoksla çözdüm hera kliniğe gitmiştim istanbulda ben de aparatları içime alıyordum ama ilişkiye giremiyordum.
Hayır hiç acımadı çünkü hissetmedim.
Hafif narkoz veriyorlar işte 10 dakkalık iş aslında
ben dilatörlerin hepsini yapabiliyordum ama eşimle yine başaramamıştımBen aparatlarla da yapamıyorum ama botoksu çoğu doktor önermiyor. Kalıcı değil diyorlar siz botoks yaptıralı ne kadar oldu? Etkisi devam ediyor mu? Bide dilatörlerin 4ünüde alabiliyor mıydunuz?
Ay ben daha öncede yazmışım sizeBen aparatlarla da yapamıyorum ama botoksu çoğu doktor önermiyor. Kalıcı değil diyorlar siz botoks yaptıralı ne kadar oldu? Etkisi devam ediyor mu? Bide dilatörlerin 4ünüde alabiliyor mıydunuz?
Sizdeki aparatlar şu 4 boyu olan sert plastik olan mı yoksa bide daha eğimli olan medikal slikon olanlr mıben dilatörlerin hepsini yapabiliyordum ama eşimle yine başaramamıştım
Botoks kalıcı olmasına gerek yokki zaten 4 5 ay kalıcı olsa o süre zarfında nasıl olduğunu öğreniyorsun ben botoksu yaptıralı 2 sene falan olmuştur önemli olan ilişkiye girmeyi öğrenmek :)
Cnm imgeleme yaparak belki psikolojik olarak düzeltebilirsin youtubeda birçok bilinçaltı çalışmaları var yani sana telkinler veriyor gözlerini kapatıp hayalini kuruyorsun kendini bunu başarmış olarak hayal ediyorsun ve kendine olan inancım arttığı için gerçekleşme olasılığı yükseliyor youtube da vardır illaki 21 gün deneyin diyorlar böyle bişey de dene senin için bakıcam bulursam atarım pes etme bence olmaz diye bişey yok herşey senin elindeMerhaba,
Belki bu soru cok soruldu evet ama danişmak istedim.
Yanlaşik 5 senedir Evliyiz. Severek Isteyerek evlendim 19 yaşindaydim. En baştan beri ilişkiye giremiyoruz. 3 kere Tedaviye gittim istanbulda. 1 kere de psikolojik online tedaviye başladim. Ama malesef hiçbiri tamamiyle sorunumu cözmedi. Evet dilatörü alabiliyorum ama korkuyorum acikcasi. Kasilmalarim devam ediyo. Ve artik bir Karar aldim Bu Konuyla ilgili Hic bir çaba göstermicem, cünkü inanin gücüm kalmadi. Kapattim bu Konuyu. HASTAYİM VE BÖYLE KALACAK. Yapcak birşeyim yok herseyi denedim. Eşime de bunu acikladim. Beni cok seviyor. Ama yinede aile kurma hayali var coçuk istiyo. Ilkşki istiyo ama ben ona bunlari veremicem. Aranizda ayrilanlar varmi ? Cevrenize neden olarak ne söylediniz?
Lütfen yardim edici bilgi verin dalgaya vurmayin. Teşekkürler
Ankarada Dr. Gökçen erdoğan hanımla görüşün.Nasil? Varmi bir öneriniz? Benim yok herşeyi denedim, malesef pes etmek daha iyi geldi bana
O 4lü plastikten vardı doktor vermişti bi de slikon olanından da almıştım ama onu çok kullanamadık çünkü ilişkiye girmeye başlamıştık.Sizdeki aparatlar şu 4 boyu olan sert plastik olan mı yoksa bide daha eğimli olan medikal slikon olanlr mı
Tmm teşekkür ederim tekrarO 4lü plastikten vardı doktor vermişti bi de slikon olanından da almıştım ama onu çok kullanamadık çünkü ilişkiye girmeye başlamıştık.
Zaten ilk haftalar ilişkiye girmeden önce yine o plastik olanıyla yapıyordum ilk 15 dakka sonra ilişkiye giriyorduk
Dediğim gibi önemli olan oraya bi şey girdiğini görünce kasmamaya başlıyorsun :)
Sen doktora gidiyor musun yoksa evde kendin mi yapıyorsun ?Tmm teşekkür ederim tekrar
Doktora 1 seans gittim ama hep bildiğim şeyleri söyledi uzatıcağını düşündüm bidaha gitmedim. Evde de pek çabalamıyorum açıkçası. Yani dokunamıyorum bile dilatörü nasıl içeri sokayım ? Nasıl yapıyolar hiç anlamıyorumSen doktora gidiyor musun yoksa evde kendin mi yapıyorsun ?
Evde kendin yapıyorsan ne zamandır yapıyorsun ?
Ayrılmanı gerektirecek bir durum yok yarın git eczaneden vemcaine %10 pump sprey var onu al ve kayganlastirici. Spreyden iki fıs beş dk sonra hiçbir şey hissetmiceksin. Daha sonra kayganlastiriciyı sür ve dene. Güven bana bişi hissetmiceksin sadece bu denemeden sonra eşinle birlikte yaşayacağın güzel seks hayatlarını düşün ve akışına bırak. Bir iki deneme sonrası hiçbir şeye ihtiyaç duymayacaksın. Sadece Esin sana karşı naif bir erkek olsun yeter. Bir kadeh şarap da öncesinde güzel gider. Ama fazla kaçırma.Merhaba,
Belki bu soru cok soruldu evet ama danişmak istedim.
Yanlaşik 5 senedir Evliyiz. Severek Isteyerek evlendim 19 yaşindaydim. En baştan beri ilişkiye giremiyoruz. 3 kere Tedaviye gittim istanbulda. 1 kere de psikolojik online tedaviye başladim. Ama malesef hiçbiri tamamiyle sorunumu cözmedi. Evet dilatörü alabiliyorum ama korkuyorum acikcasi. Kasilmalarim devam ediyo. Ve artik bir Karar aldim Bu Konuyla ilgili Hic bir çaba göstermicem, cünkü inanin gücüm kalmadi. Kapattim bu Konuyu. HASTAYİM VE BÖYLE KALACAK. Yapcak birşeyim yok herseyi denedim. Eşime de bunu acikladim. Beni cok seviyor. Ama yinede aile kurma hayali var coçuk istiyo. Ilkşki istiyo ama ben ona bunlari veremicem. Aranizda ayrilanlar varmi ? Cevrenize neden olarak ne söylediniz?
Lütfen yardim edici bilgi verin dalgaya vurmayin. Teşekkürler