• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusa dur de!

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar çok ama çok basit birşey ertelemeyin korkmayın artık kendinizi üzmeyin kararlı bir şekilde çalışmaya başlayın

1. Korkuların kaygıların yerine pozitif düşünceleri koyun, esinizle birlikte olurken dusunun kendinizi mutlu oldugunuzu zevk aldiginizi hayal edin, gun icinde olumlama yapın kadin olmayi seviyorum vajinami seviyorum vajina bana zevk verir gibi şeyler soyleyin bu rahatsizlik yuzde 90 psikolojik oldugu icin beynimize de pozitif telkin vermemiz önemli zaten beyninizi ikna ettiginiz zaman korku ve kasılmalar azalıp yok olacak

2. Nefes egzersizi yapın, youtubedan açıp yapabilirsiniz, psoas yani aşk kası esnetme yogası yapın bu da youtubeda var, kegel egzersizi yapın alt bölgedeki kasları hissedin

3. Aparat ile çalışma yapın çalışma yaparken de kendinize zevk aldiginizi bu işin bu kadar kolay olduğunu vs söyleyin

4.hergun kendinizi sevin :) bu rahatsızlık bizi eksik yetersiz yarım kadın yapmıyor toplumsal cinsiyet eşitsizliği cinsellik konusunda yanlış ve korkutucu konuşmalar tabular vs derken çoğumuz bu duruma gelmişiz ama atlatacak güç yine bizde çok şükür

Ben bunları yaparak yendim bu illet hastalığı darısı tüm bu sorunla boğuşan kardeşlere inşallah, ama lütfen ertelemeyin lütfen bir bakmışsınız aylar yıllar geçmiş, buna değecek derece de büyük birşey değil, çalışma planınızı oluşturun ve başlayın gerisi gelecek pes etmeyin

Kesinlikle doğru...Ertelemek demek her gün batağa biraz daha batmak demek.Ben 10 aylık evliyken yendim en yakın arkadaşım da biliyordu.Tedavim hakkında beni hep motive etti sonra kendisinde değişik bir haller oldu sustu anlatamadı ağlama krizlerine girdi meğer kendisi de 3 yıldır bu sorunu yaşıyormuş kimselere diyememiş bu sefer tedavi için ben yüreklendirdim onu o da çok mücadele etti benden daha çok yıpranmış durumdaydı çok şükür geride kaldı o günler şimdi ikimiz de bebeklerimizi bekliyoruz 🤗

Back