vajinismusa acil yardım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba,
ben 10 yıllık evliyim.Ve ilk 4 yıl vajinismus sorununu yaşadım ve en sonunda doktora gitmeye karar verdik. internetten araştırdım hani tek seansta çözerim diyen biri varya ilk ona gitmeyi düşünüyordum ki vazgeçtim ve acıbadem hastanesinin cinsel işlev bozuklukları merkezi olduğunu öğrendim.Bu arada cerrahpaşa üniv.de de böyle bir bölüm varmış. ve Acıbadem hastanesinden doç.dr.cem incesudan randevu aldık ve eşimle gittik. 6 seans süreceğini söyledi ve gerçektende öyle oldu.Hiçbir ilaç kullanmadan sadece psikolojik destek ve ev egzersizleri ile bu problemden kurtuldum.6 sene oldu ve herkese bu işin gerçek uzmanı olan doktorlara gitmelerini öneririm.

Merhaba, ayni sekilde ben de acibademde doc dr cem incesu ya gittim. Benim sorunum 8 seansta cozuldu. Tamamen doktorun verdigi ev odevleri ile astik vajinismusu.

arkadaşlar bende vajinusmusdum bakın vajinusmusdum diyorum cünkü atlattım hemde kendım hicbir tedavi almadan dün kadın doguma gittim ve doktor bana basarabılecegıme söyledı ben cok ınandım doktora guvendım ve kendıme cesaret verdım aksam basardım bugun yenı bırgun benım ıcın artık vajınusmuslu degılımm bugun hayat yenıden basladı benım ıcın basaracaksınız kendınızı rahat bırakın ve bunun ucunda ölüm olmadıgını dusunun sonucta acıycak ama gecıcek ölmiyceksınız sonunda ben dün bunu düşündüm ve basardımm artık basarılıyım 2, 5 yılın sonunda bende başardımm sizde yapabılırsınızz inanın bana

arkadaşlar bende vajinismustum ama eşimin desteğiyle bu iiletten kurtuldum ben asla düzelmeyeceğini zannediyordum vajinimusu yenenleri duyunca ben asla yenemem diyordum kendime kasılıyordum ağlıyordum kendi elimi bile kullanamıyordum egzersiz için neyse eşimin ikna kabileyiti ve benm eşimi çok istemem sayesinde birgün tam olarak olmasada dişimi sıktım ağlaya ağlaya ilşki oldu ama tam birleşme değil yarım yamalak sonra 2. birleşmede yine kendimi kasa kasa ağlaya ağlaya yine yarım yamalak denecek şekilde bu şekilde 3 5 kez yavaş yavaş ağlaya ağlaya kendimi kasa kasa oldu gün geçtikçe ağrım azaldı ağlamam geçti ama kasılmam 3 ay falan devam etti sonra sonra kasılmam tamamen geçti ve ağrım kalmadı inanın dayanılmayacak bir ağrı değil geçiçi birşey ben yendiysem hepiniz yenersnz inanın buna ben ilşkiye girebilen kadınları çok olağan üstü bişey yapabiliyorlar gibi görüyordum kendimi kadın gibi görmüyordm bile
biliyorum bu yazdıklarımı uygulayabilmek çok zor ama çabalayın pes etmeyin eşin desteğide çok önemli sinirlenmemesi sizi motive etmesi güven vermesi çok önemli hepiniz kurtulursunz inş bu rahtsızlıktan
benmde şuan jinekolojik muayene korkum var yenemedim daha ama kararlıyım yeneceğim inş

bende de aynı sorun vardı ilk 4 ay hiçbir şey yapamadık eşimle.burayı okuyordum egzersiz yapmayı denedim onu da beceremedim. sonra bu sorunun odaklanamamaktan ve başka üzüntülere kafa takmaktan olduğunu anladım.öncelikle kafanız rahat olsun kızlar ve iyi odaklanın zevk alacağınızı düşünerek başlayın.başlamadan önce ayna ile önce bi inceleyin.daha sonra eşinizle ön s......e yaptıktan sonra benim tavsiyem üstte siz olun ve ultrason jeli sürün.

emla kremini kullananlar olmus tam olarak nasıl kullanacağız içine mi süreceğiz yoksa dıs kısmına mı yardım lütfen

emla kremini kullananlar olmus tam olarak nasıl kullanacağız içine mi süreceğiz yoksa dıs kısmına mı yardım lütfen

canım ben kullanmadım ama dışına sürülüyor diye biliyorumaslında beyninizde bi bitirip yapcam deseniz vallahi kreme falan gerek kalmıyor kasılsanız bile oluyor.

canım ben kullanmadım ama dışına sürülüyor diye biliyorumaslında beyninizde bi bitirip yapcam deseniz vallahi kreme falan gerek kalmıyor kasılsanız bile oluyor.

da işte onu yapmak meesele..kasılmayı da engelleyemiyorum beynime hayır olucak demeyi de

da işte onu yapmak meesele..kasılmayı da engelleyemiyorum beynime hayır olucak demeyi de

kasılmayı takma bende yaparken kasıldım. sadece yapcam de. kız ben yaptıysam valla yaparsınız hepiniz. birde yaparken ıkınmanı öneriyorum

:)) artık bende yapabilenlerdenimmm:)ama ufak bir sorun var ben daha öncesinde doktora gittiğimde kızlık zarımın etli olduğunu eşimle yapamazsak makinenin bozucağını söylemişti dünkü denememlede her seyi hallettim tam anlamıyla herseyi yapabiliyorum artık ama kan gelmedi acaaba doktorun dediği gibi bozulmadı mı yine beni bi sürü korku stres doktor sıkntısı mı bekliyor?bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen benimle sevineyim mi hala üzülmeye devam mı edeyim bilemiyorum ..

yardım edebilicek kmse yok mu :/

bir doktora muayene olmadan bunu bilemezsin..benim en büyük korkum kızlık zarıydı...o korkuyla vajinismusu yaşadım..bir doktora giderek kurtuldum kızlık zarından..tabii bizler vajinismus sorunu yaşadığımız için doktorum daha hassas davrandı.10 dk lık bir anestesiyle beni bayılttılar ve kendime geldiğimde her şey bitmişti. iilşkiye girebildikten sonra doktor olayını hiç dert etme...

anestezide canın acıdı mı ya da bi sey hissettin mi ?en büyük korkumu yendim ilk gece korkusunu atlattım ve yapabiliyorum ama kan gelmemesi ve doktorun önceden bana öyle söylemiş olması dediğim gibi tekrar korkularımı başlattı :/

anesteside acı felan yok, seni uyutuyorlar, hiç birşeyin farkında olmuyorsun...ayrıca belki bir kaç denemeden sonra kan gelebilir..ama illa ki emin olmam gerek diyorsan, doktora gitmek tek çare gb görünüyor....

Arkadaşlar bu başlık çok uzun zaman önce açılmış sanırım. Ben de aynı illeti çektim tam 7 ay ve burdaki yazılar sayesinde bu gün yendim bu sorunu. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :))

Allhim herkese yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…