emla kremini kullananlar olmus tam olarak nasıl kullanacağız içine mi süreceğiz yoksa dıs kısmına mı yardım lütfen
canım ben kullanmadım ama dışına sürülüyor diye biliyorumaslında beyninizde bi bitirip yapcam deseniz vallahi kreme falan gerek kalmıyor kasılsanız bile oluyor.
da işte onu yapmak meesele..kasılmayı da engelleyemiyorum beynime hayır olucak demeyi de
yardım edebilicek kmse yok mu :/
:)) artık bende yapabilenlerdenimmm:)ama ufak bir sorun var ben daha öncesinde doktora gittiğimde kızlık zarımın etli olduğunu eşimle yapamazsak makinenin bozucağını söylemişti dünkü denememlede her seyi hallettim tam anlamıyla herseyi yapabiliyorum artık ama kan gelmedi acaaba doktorun dediği gibi bozulmadı mı yine beni bi sürü korku stres doktor sıkntısı mı bekliyor?bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen benimlesevineyim mi hala üzülmeye devam mı edeyim bilemiyorum ..
bir doktora muayene olmadan bunu bilemezsin..benim en büyük korkum kızlık zarıydı...o korkuyla vajinismusu yaşadım..bir doktora giderek kurtuldum kızlık zarından..tabii bizler vajinismus sorunu yaşadığımız için doktorum daha hassas davrandı.10 dk lık bir anestesiyle beni bayılttılar ve kendime geldiğimde her şey bitmişti. iilşkiye girebildikten sonra doktor olayını hiç dert etme...
anestezide canın acıdı mı ya da bi sey hissettin mi ?en büyük korkumu yendim ilk gece korkusunu atlattım ve yapabiliyorum ama kan gelmemesi ve doktorun önceden bana öyle söylemiş olması dediğim gibi tekrar korkularımı başlattı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?