vajinismusa acil yardım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
arkadaşlar 2,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum.çok uzmana gittim 4-5 seans hipnoterapi gördüm. eşli terapi gördüm.Hatta hayatta yapamayacağım dediğim parmak egzersizlerini bile geçen yıl yaptım 3 parmağa kadar geldim.yalnız 2 ve 3 parmakta yarısına kadar alabiliyorum.Sıra ilişkiye girmeye geldiğinde sanki sınava hiç çalışmadan girmiş öğrenci gibi başarısız oldum.Her başarısız deneyim beni egzersizlerden uzaklaştırdı dipsiz bir kuyuya sürükledi.Herkesin kolaylıkla yaptığı bu işi ben niye yapamıyorum duygusu benim kendime güvenimi kaybetmeme neden oldu.Artık kendimi değersiz hissediyorum.Belki 1-2 dakikalık bir acı benim 2,5 yıldır kendime verdiğim zarardan daha mı zor bunu kendime öğretemiyorum bir türlü.Benim durumumda olanlar ne yapıyorsunuz siz bu sıkıntıtı nasıl taşıyorsunuz bununla nasıl mücadele ediyorsunuz?

canım benım bende aynıyım ben 5 yıldır cekıyorum bunu yokmudur bunun bı yontemı bılemedım insanlıktan cıktım artık ben nasıl kadınım dıyorum daha ne kadar surecek bu cılee Allahım yardım etsın bıze

o dediğin bloğu yaklaşık 600 sayfa okudum arkadaşım .günlerce okudum okudukça umutlandım başaramayınca bıraktım allahım kimseyi böyle bir sıkıntıyla imtihan etmesin hergün dua ediyorum ama içinden çıkamıyorum

canım bendede aynı dert var tedavi grüyorum ankarada çok zor bir durum merak ettim hipnoterapi gördüm yazmışsın normalde kesin tedavi diyorlar ama doktorun seni bıraktımı normalde bırakmaması gerekiyo başarana kadar olay kişide bitiyor aslında gerçekten inanırsan başarıcam diye başarırsın genelde hep erteliyoruz bu sorunu bende şimdi adet gördüm nefes egzersizlerini yapmak istemiyorum onun öncesinde gayet çaba gösteriyodum şeytan çok ugraşıyo kötükedihüso bak 2,5 yıl olmuş sık dişini yenicem de olmuycak diye şartlandırma kendini benim gecen 6 ayıma o kadar yanıyorumki ama imtihan buda Allahtan dua edelim bu sıkıntıyı çeken herkese hergün siteye yeni biri gelip ben vajınusmusum diyor gerçekten çok üzücü ama yenenlerde var hemde kendi çabalarıyla Allahtan ümit kesilmez a.s.

evt arkadaşım hipnoterapiye devam ettim.bırakmadım hatta dr bunları cd ye çekip bana verdi evde dinlemem için günde 1 kez yatmadan önce dinliyordum uzun sürede dinledim fakar ilerleme olmadı başladığım yerdeki gibiyim tek bir umudum kaldı o da nazilli

eyvahedigeldismile yaa bu nasıl bişey bnm mantıgım bi türlü almıyoooo ama cok cok gecmiş olsun üzücü bi durum allah kmseye wermesinn korktum wala şimdi yaaa eyvahedigeldismile

korkmayin walla neyden korkarsaniz basinizia geliyor

Allah yardimcin olsun arkadasim gercekten cok zor bi durum

haklısın ama 2.5 yıldan bahsediliyo ciddi bi zamn yani

evt çok ciddi bir zaman öğrenilmiş çaresizlik dedikleri bu olmalı sanırım dediğim gibi her seferinde cesaretimi topluyorum ve bu sefer kesin olacak diyorum kafamı hazırlıyorum tam p.......... aşamasına gelince aynı korkular kasılmalar başlıyor sanki hiç terapi görmemişim parmak egzersizi yapmamışım gibi dibe vuruyorum.Hayatımda bu kadar çözümsüz bir problemle karşılaşmadım Hep ona yeniliyorum.Onu yeneceğim günü görebilecek miyim acaba

Bakın gercekten sizi anlamaya calısıyorum ben de tıp okudum ve bekarım.hocalarımın yanına bu dertten gelen okadar cok ki öncelikle benimkide bir çeşit hastalık deyin ve sıkmayın üzmeyin kendinizi.sorununuz çözümsüz degil.fakat isterseniz Haydar dümen e gidin iş sizde bitiyor.Cok doktora gittim demişsiniz ama diyorum ya Haydar dümen de aynı herhangi bir terapistte cünkü egitim farkı yok..kafanda şekil yarat.kendini önce eşinle düşün hayal gibi kur.acımayacak aksine güzel olacak de.egzersiz yapıyormusunuz?

cnm parmak egzersizlerini tamamlamadan ilişki denememen gerekir diye biliyorum
3 parmak yarım demişsin,3 parmağı tama çıkarana kadar ve sonra cinsel organ ebatında birşeyle deneyerek ilşkiyi tekrar denemelesin
daha egzersizler başarıya ulaşmadan ilşki denersen her seferinde umudun kırılır
önce egzersizleri tamamını yap derimhem bu kadar karamsar düşünme elbet yapacaksın sadece zamanı var biraz daha demek ki ama olacaka.s.

zaten yaptığım an kurban kesicem.en yakın ark vajinismus hiç ilişkiye girmedi ama kızı var.ilişkiye girmeden hamile kaldı

canım arkadaşım 2 sene bende aynı şeyleri yaşadım şuan 8 senelik evliyim siz de aşarsınız inşallah.

izmirde bu konuda uzmanlaşmış çooooook iyi bir psikolog var.

kendimi çaresiz,bitmiş tükenmiş son naktayı çoktan geçmiş biri gibi görürken Allah karşıma çıkardı.artık eşimle zıtlaşmaktan yorulmuştum çok doktora gittim ama çare olmadı. tavsiye ederim adı belgin torucu ulaşabilirseniz bence hem psikolojik hem fizyolojik açıdan desteklemesiyle aşarsınız inşallah

canım bende senin gibiydim artık sapık gibi günün 24 saati o işi düşünüyodum nasıl olacak diye ama eşim bitanem çok yardımcı oldu. sürekli motive etti yapabiliriz diye. senin gibi hep güzel başlıyodu ama iş ona gelince bacaklarım kenetlenediyodu. Bilmiyorum ne derece doğru ama onun doğum gününde biraz kafam hoştu önce parmak egzersizi yaptı yaptı yaptı ve bu arada benimle sohbet etti ve başka şeylerden konuştuk tabii sonra hafifçe girmeye başladı ilk başta zevk almadım tabi ama olayın olması beni sevinçten çıldırttı o en büyük zevkti benim için.

sana tavsiyem eşin seni rahatlatsın o anda sakın ama sakın o işi düşünme çünkü düşündükçe kendini kasacaksın kastıkça ve eşin girmeye çalıştıkça canın acıyacak allah yardımcın olsun güzelimmm

Ben kesinlikle nazillideki doktoru öneriyorum halaminkizi ve arkadaşım orda tedavi gördü biri 3 yıllık evli biri 8 aylık evli adam 3 gunde iyileştirdi 4.500 tl para istiyo ve cok yogun zor randevu aliyosun

slm kızlarr..bende sız gıbıyıdm bundan 2 ay evvelıne kadra burdakı bı sıtede kızların yardımlarıyla kurtuldum bır buuck yıl sonunda ..ve 2. evlılııgmde sakın pes etmeyın basarabılrıısnız..ben parmak egzersızıyle basardım bır hafta sonunda bıttı ...kızlar ben emla krem kullandım ınananın o olamsa basarmazdım hıc krkmayın hıc zarraı yk ve hıc acı falan hısstemedım uyuusyor sonra ıslaklık ck onemlı ve pen.... bırazı gırmeye baslayınca derın neefes alıp verdım hafıf ıkındım ve ıanının kızlar hıc acı hıssetmedım kkrmayın cesaretınıız toplayın..

arkadaşım ben hipnoterapi için sakarya da bir uzmana gittim ama gerçekten bir yararını görmedim belki başkasına olur ama bana hiç olmadı en ufak bir değişiklik hissetmedim sadece biraz kafam rahatladı sakinledim o kadar ben dediğim gibi bu sorun için 4 psikoloğa gittim.ama sonuç 0 heralde bende bir sorun var dedim.geçen gün doktorum bu programını izliyordum orda bu konu işlendi vaji yaşayan birkaç bayanı paravanın arkasından konuşturdular hepsi de diyorki biz birçok uzmana gittik ama sonuç alamadık.oraya gelen uzman psikolog dediki bu her uzmanın çözebileceği bir sorun değil doğru uzmanı bulmak lazım dedi özellikle bu konuda çok vaka gören ve cinsel terapist olan bir uzman çözebilir dedi özellikle cinsel terapist olmalı dedi sanırınm nazillideki cinsel terapist eskantis arkadaşım önerin için teşekkürler bu bahsettiğin dr nasıl bir tedavi uyguluyor

arkadaşlar gerçekten uzun süre olmuş yaşadığınız bu ızdırap ben bunu sadece 2 ay yaşadım ya dr çok iyidi yada kendime çok güvendim.sadece 8 gün tedavi gördüm hatta tek başıma gittim her defasında başarcam dedim her söyleneni yaptım bi akşam babaannem bana ne oldu oldumu diye sorduğunda yok babaanne canım çok acıyor dedim babaannemde aman sende yaşından kalıbından utan be ben senden daha cılızdım çocuk yaşta evlendim bi ahh dedim tamam işte biz ölmedik sende ölmezsin korkma demesi üzerine hemen o akşam eşime yaklaştım ama yine olmadı:kedi: eşiminde bu durumdan hiççç hoşnut olmadığı belliydi sabaha kadar oturdum sigara üstüne sigara içtim egzersizlerimi yaptım internetten araştırdım sabaha karşı ılık banyomu yaptım ve saat 8 de eşim gözlerini açtı yine sokuldum eşime hayır istemiyorum dedi şok oldumohaoldumsmile sevdiğim adam beni reddediyor hayır ben istiyorum dedim nasıl oldu bilmiyorum ama gözlerimi kapattım bitsin artık hadi dedim eşim girdi kalk kan geliyor dedi bi baktımki olmuş.
inanırmısınız hiçbirşey hissetmedim belki sinek ıssırığı bunun yanında ölüm acısı gibi gelir aman be dedim ben bunun içinmi kastım kendimi ohh bee kurtuldum dedim ve o gün bugündür allaha şükür hiç rahmimle ilgili bir sıkıntı çekmedim allah yardımcınız olsun bence başaracaksınız ben sizlere inanıyorum kızlar sadece inat ve azim eminimki çoğu gece azimlendiniz ama olmadı bence bu yazdıklarımı okuduktan sonra olacaktır herşeyi sorabilirsiniz allah izin verdikçe yardımcı olurum hadi kızlar bu gece bitsin bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…