P
poeme
Ziyaretçi
- Konu Sahibi poeme
-
arkadaşlar 2,5 yıldır bu illetle uğraşıyorum.çok uzmana gittim 4-5 seans hipnoterapi gördüm. eşli terapi gördüm.Hatta hayatta yapamayacağım dediğim parmak egzersizlerini bile geçen yıl yaptım 3 parmağa kadar geldim.yalnız 2 ve 3 parmakta yarısına kadar alabiliyorum.Sıra ilişkiye girmeye geldiğinde sanki sınava hiç çalışmadan girmiş öğrenci gibi başarısız oldum.Her başarısız deneyim beni egzersizlerden uzaklaştırdı dipsiz bir kuyuya sürükledi.Herkesin kolaylıkla yaptığı bu işi ben niye yapamıyorum duygusu benim kendime güvenimi kaybetmeme neden oldu.Artık kendimi değersiz hissediyorum.Belki 1-2 dakikalık bir acı benim 2,5 yıldır kendime verdiğim zarardan daha mı zor bunu kendime öğretemiyorum bir türlü.Benim durumumda olanlar ne yapıyorsunuz siz bu sıkıntıtı nasıl taşıyorsunuz bununla nasıl mücadele ediyorsunuz?
evt çok ciddi bir zaman öğrenilmiş çaresizlik dedikleri bu olmalı sanırım dediğim gibi her seferinde cesaretimi topluyorum ve bu sefer kesin olacak diyorum kafamı hazırlıyorum tam p.......... aşamasına gelince aynı korkular kasılmalar başlıyor sanki hiç terapi görmemişim parmak egzersizi yapmamışım gibi dibe vuruyorum.Hayatımda bu kadar çözümsüz bir problemle karşılaşmadım Hep ona yeniliyorum.Onu yeneceğim günü görebilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?