- Emoji Skoru
- 587
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi zeynepp444
-
Allah razi olsun yazdigin için bende yendim 2 aylik da hamileyim çok şükür dediğin gibi hic de korkulacak birşey değil :)Zeynepcım merhaba, bende bu ılletle tam 2 sene ugrastım. Esım çok anlayıslıydı. Hep o benı tesellı ettı ama ben bu yuku 2 sene sırtımda tasıdım. Kımseye de anlatamadım. Ne en yakın arkadaşıma ne de başka bırıne. Icımde o kadar büyüdü kı bu sorun kendımı en son doktora gıtmekte buldum. Ozel bı muayenehanesı olan dr a gıttım dr benı kafa olarak çok rahatlattı ve elle muayene ettı. Vajinismus oldugumu soyledı ama en hafif olanı. Kendıme güvenmemi ve korkumu yenmemı. Bende çok arastırdım ınternetten en sonunda haydar dumenın sıhırlı recetesı dıye bırsey var. Google yaz çıkıyor ayrıntısı ıle. Ben onu denedım ve ılk deneme de o ılletı yendım. Kendıme güven korkulacak bırsey yok. Allah yardımcın olsun.
Merhaba Zeynep sana doktorumu tavsiye ediyorum problemimi 3 günlük bir tedaviyle çözdü.Aynı sıkıntıları yaşadım gerçekten kabus gibiydi çok doktor da gezdim ve sonunda Esra hocamla tanıştım şükürler olsun ki5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var
Cok haklisiniz. Psikaytr ile yenenler 1 ve 2. Evreler yalnizca ben 5.evreydim gttgimde suan kurtuldum 5 gun gibi kisa bir surede hemde keske daha erken gitseymisim diyorum. Ve bunu yasayan arkadaslara tavsiyem lutfen kendinize bu eziyeti etmeyin. Bir adim atin ve uygun dr dan randevu alin. Bu bir erteleme hastaligi ayni zamanda. Bugun olur yarin denerim basaririm demeyin ve doktora gidin. Cnku bazilarimiz evde kendi uygulamalari ile atlatabilecek duzeyde degil..Yani o kocaman korkunuzu sonradan hatırlamıyorsunuz bile .. tavsiyem cinsel terapistlere gidin çünkü tek başına psikolog yeterli olmadı bana tek başına doktor da jeller verip şarap fln tavsiye etmişti çok komik geliyor şu an .. çünkü cidden terapiyle çözerseniz önceki halimizden eser kalmıyor
Bnde oyle ama karsima hep yanls doktorlar cikti ya da ben konuyla alakali doktoru kendim secemedim. Vakit kaybetmeyin kizlar. Zamanla gecmiyor zaman hayatnzdan ve sabrinizdan caliyor sadeceBen çok kolay yendim terapistle uyuşturmadı etmedi ben yaptım aslında herşeyi gibi gözükse de öyle değil çünkü sonsuz anlayışlıydı doktorum ..ama evde yapabilir miydim sanmıyorum tabi ki aşılabilir evde ama ben duvar- acı hissini terapiste gidene kadar atamadım..
suçluluk hissetmeyin bir kadın olarak yetersiz hissetmeyin aldatılırım diye psikolojinizi bozmayın çünkü benim eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen kendime çok zarar verdim psikolojik olarak çok şükür etkilenmedik ..
zaman cidden bu sorunu yaşarken tahmin ettiğinizden çabuk geçiyor bi bakmışız 1 yıl olmuş ki ben ilk aydan doktora gitmeye araştırmaya başlamıştım
Bnde oyle ama karsima hep yanls doktorlar cikti ya da ben konuyla alakali doktoru kendim secemedim. Vakit kaybetmeyin kizlar. Zamanla gecmiyor zaman hayatnzdan ve sabrinizdan caliyor sadece
Hatta o uyuşturucu krem ve jel kullanırsanız bile prezervatif kullanın yoksa siz uyuşurken temastan dolayı penis de uyuşabiliyor .. kimse bunları yaşasın istemem düşmanımın bile
peki gebelik nasıl bişeysaolun kızlar yendim bende çok şükür 5 aylık da hamileyim
Masallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat olsun. :)saolun kızlar yendim bende çok şükür 5 aylık da hamileyim
Masallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat olsun. :)
Bende yeni yendim sayilir. Bebek istiyoruz ilk denememde olmadi. Bu ay devam ediyoruz regliye 6 gun kaldi. Ama hic bir belirti yok gebelige dair :) Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah. Sormak istedgim şu vajinismusu yendikten hemen sonra mi hamile kaldin.? Ekstra birsey yaptn mi kür ya da herhangi birsey. Bi de nedense kolay hamile kalamayacagimi dusunuyorm vajinismus gecmisim oldugu icin
Yazdim ben tatlm.sana özelden mesaj atacaktım ama yazamadım kapalıydı
Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah:) yendigimde reglime iki gün vardı diğer ay da hemen hamile kaldım birşey yapmadım yaniMasallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat olsun. :)
Bende yeni yendim sayilir. Bebek istiyoruz ilk denememde olmadi. Bu ay devam ediyoruz regliye 6 gun kaldi. Ama hic bir belirti yok gebelige dair :) Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah. Sormak istedgim şu vajinismusu yendikten hemen sonra mi hamile kaldin.? Ekstra birsey yaptn mi kür ya da herhangi birsey. Bi de nedense kolay hamile kalamayacagimi dusunuyorm vajinismus gecmisim oldugu icin
yok canım kalabilirsin bi sorun yoksaaa vajinms olan kolay gebe kalamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?