vajinismus

Allah razi olsun yazdigin için bende yendim 2 aylik da hamileyim çok şükür dediğin gibi hic de korkulacak birşey değil :)

Cok sukur bnde yendim hamileydim dogum bile yaptim korkmayin cnm

5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var
Merhaba Zeynep sana doktorumu tavsiye ediyorum problemimi 3 günlük bir tedaviyle çözdü.Aynı sıkıntıları yaşadım gerçekten kabus gibiydi çok doktor da gezdim ve sonunda Esra hocamla tanıştım şükürler olsun ki Emin ol çok kısa bir süre de seni de tedavi edecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , ben de 1 yıl çektim kadın Doğum doktoru - psikolog - uyuşturucu jeller fln işe yaramadı cinsel terapiste gittim Şenay Eserdağ a .. iki günde sonuç aldık .. çok iyi davranıyorlar ailenize o kadar rahat olamazsınız belki de.. tekrarlamadı .. bekletmeyin sorun varsa çünkü çok yıpratıyor kadını özellikle .. eşim anlayış gösterdiği halde çok yıprattım kendimi hiç gerek yokmuş beklemeye .. bi de CİSED ve CETAD gibi kurumlar duymuştum ama biri İstanbul'da sanırım ben araştırmadım aklınızda olsun..

Yani o kocaman korkunuzu sonradan hatırlamıyorsunuz bile .. tavsiyem cinsel terapistlere gidin çünkü tek başına psikolog yeterli olmadı bana tek başına doktor da jeller verip şarap fln tavsiye etmişti çok komik geliyor şu an .. çünkü cidden terapiyle çözerseniz önceki halimizden eser kalmıyor

Cok haklisiniz. Psikaytr ile yenenler 1 ve 2. Evreler yalnizca ben 5.evreydim gttgimde suan kurtuldum 5 gun gibi kisa bir surede hemde keske daha erken gitseymisim diyorum. Ve bunu yasayan arkadaslara tavsiyem lutfen kendinize bu eziyeti etmeyin. Bir adim atin ve uygun dr dan randevu alin. Bu bir erteleme hastaligi ayni zamanda. Bugun olur yarin denerim basaririm demeyin ve doktora gidin. Cnku bazilarimiz evde kendi uygulamalari ile atlatabilecek duzeyde degil..

Ben çok kolay yendim terapistle uyuşturmadı etmedi ben yaptım aslında herşeyi gibi gözükse de öyle değil çünkü sonsuz anlayışlıydı doktorum ..ama evde yapabilir miydim sanmıyorum tabi ki aşılabilir evde ama ben duvar- acı hissini terapiste gidene kadar atamadım..
suçluluk hissetmeyin bir kadın olarak yetersiz hissetmeyin aldatılırım diye psikolojinizi bozmayın çünkü benim eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen kendime çok zarar verdim psikolojik olarak çok şükür etkilenmedik ..
zaman cidden bu sorunu yaşarken tahmin ettiğinizden çabuk geçiyor bi bakmışız 1 yıl olmuş ki ben ilk aydan doktora gitmeye araştırmaya başlamıştım

Bnde oyle ama karsima hep yanls doktorlar cikti ya da ben konuyla alakali doktoru kendim secemedim. Vakit kaybetmeyin kizlar. Zamanla gecmiyor zaman hayatnzdan ve sabrinizdan caliyor sadece

Bnde oyle ama karsima hep yanls doktorlar cikti ya da ben konuyla alakali doktoru kendim secemedim. Vakit kaybetmeyin kizlar. Zamanla gecmiyor zaman hayatnzdan ve sabrinizdan caliyor sadece

aynen öyle Yok içki alın Yok uyuşturucu jel kullanın sakinleştirici alın fln .. bunları deneyip olmayınca çok daha şiddetli ağladığımı biliyorum ben de

Hatta o uyuşturucu krem ve jel kullanırsanız bile prezervatif kullanın yoksa siz uyuşurken temastan dolayı penis de uyuşabiliyor .. kimse bunları yaşasın istemem düşmanımın bile

Hatta o uyuşturucu krem ve jel kullanırsanız bile prezervatif kullanın yoksa siz uyuşurken temastan dolayı penis de uyuşabiliyor .. kimse bunları yaşasın istemem düşmanımın bile

yendiğiniz için çok sevindim özelinize mesaj attım

saolun kızlar yendim bende çok şükür 5 aylık da hamileyim

saolun kızlar yendim bende çok şükür 5 aylık da hamileyim
Masallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Saglikli hayirli evlat olsun. :)

Bende yeni yendim sayilir. Bebek istiyoruz ilk denememde olmadi. Bu ay devam ediyoruz regliye 6 gun kaldi. Ama hic bir belirti yok gebelige dair :) Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah. Sormak istedgim şu vajinismusu yendikten hemen sonra mi hamile kaldin.? Ekstra birsey yaptn mi kür ya da herhangi birsey. Bi de nedense kolay hamile kalamayacagimi dusunuyorm vajinismus gecmisim oldugu icin

aa vajinms olan kolay gebe kalamıyormu

sana özelden mesaj atacaktım ama yazamadım kapalıydı

sana özelden mesaj atacaktım ama yazamadım kapalıydı
Yazdim ben tatlm.
Kolay gebe kalir mi kalmaz mi bilgim yok hatta oyle brsey olcagni sanmyorm ama bu benm kuruntum
Korkuyorm sanrm

Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah:) yendigimde reglime iki gün vardı diğer ay da hemen hamile kaldım birşey yapmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…