- Emoji Skoru
- 587
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi zeynepp444
Tabi ki ozelden mi yazayım buradan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana özelden yazmışsın, bi kaç soru sordum bakabilir misin? Allah razı olsun tekrar teşekkür ederim.Tabi ki ozelden mi yazayım buradan mi
siz de mi vajinusmus? İsterseniz yardımcı olabilirimBizede bilgi verseniz
Benim şikayetim vajinal enfeksiyon maalesefTabi ki ozelden mi yazayım buradan mi
Kizlar dun yendim çok şükür ve o kadar kolay oldu ki anlatamam :)
Tabi ki olurum :)Canım nasil yendin bende yenemiyorum 2 senedir yardımcı olur musun![]()
Tabi ki olurum :)
5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var![]()
Allah razi olsun kardeşim çok şükür bi ay önce yendimSevgili zeynep bende bu lanet seyle maalesef karsilastim. Ve doktora gidip 5bin tl bayildim ama simdiki aklim olsa asla gitmezdim verdigim para bosa gitti cunki doktorun yaptigi hic bisey yok yine sen yapiyosun ama nasil egzersizler oldugunu anlatmami istersen anlatirim hatta numarami bile veririm 1 kisiye bile faydam olursa cok mutlu olurum. Bana yardim eden olmadi ve yeryuzunde yapamam ben asla dedigim seyi 16 gunde yendim.
Allah razi olsun kardeşim çok şükür bi ay önce yendim
5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var![]()
çok şükür ben egzersizle yendim o kadar para harcamaya o kadar korkmaya da gerek yok bence :)bende vajinismustum vajinal botox yaptırdım . 1 bucuk yıldan sonra ilişkiye girdim :)
çok şükür ben egzersizle yendim o kadar para harcamaya o kadar korkmaya da gerek yok bence :)
bende vajinismustum vajinal botox yaptırdım . 1 bucuk yıldan sonra ilişkiye girdim :)
doğrudur her insanda farklı oluyorEgzersiz yetersiz geldi bana
bildiğim kadarıyla zar aldırma oluyorvajinal botox nasıl oluyor