• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus

Tabi ki ozelden mi yazayım buradan mi

Merhaba arkadaşım bende vajinismustan kurtulalı 1 hafta oldu Ankara'da Reyyan Özcan Temizkan hocayı öneririm zaten sayfasına girersen tedavi edemediği bir hastası bile Yok muhteşem melek gibi bi doktor vajinismus çok hassas bi konu umarım atlatırsın en kısa zamanda Reyyan hoca 3 günde hallediyor:)

Biraz daha açık anlatır misin ne durumdasin hangi asamadasin

bende bu hastalığı yeni yendim. Çoğu zaman çabalamadım bile olmayacağını bildiğimden hep erteledim. geçiştirdim. Tedavi olfdum ve atlattım. benm tavsiyem boşuna vakit kaybetmeden tedavi olmanız. Elbette kendi başına yenenlerde olur, olmuştur da ama ben asla kendim yenemezdim. Zaten derece olarakta oldukça üst seviyedeymişim. Tedavi sadece 4 günde tamamlandı.

5 aydir evliyim bi turlu atlatamiyorum yardiminiza ihtiyacim var :KK43:

Sevgili zeynep bende bu lanet seyle maalesef karsilastim. Ve doktora gidip 5bin tl bayildim ama simdiki aklim olsa asla gitmezdim verdigim para bosa gitti cunki doktorun yaptigi hic bisey yok yine sen yapiyosun ama nasil egzersizler oldugunu anlatmami istersen anlatirim hatta numarami bile veririm 1 kisiye bile faydam olursa cok mutlu olurum. Bana yardim eden olmadi ve yeryuzunde yapamam ben asla dedigim seyi 16 gunde yendim.

Sevgili zeynep bende bu lanet seyle maalesef karsilastim. Ve doktora gidip 5bin tl bayildim ama simdiki aklim olsa asla gitmezdim verdigim para bosa gitti cunki doktorun yaptigi hic bisey yok yine sen yapiyosun ama nasil egzersizler oldugunu anlatmami istersen anlatirim hatta numarami bile veririm 1 kisiye bile faydam olursa cok mutlu olurum. Bana yardim eden olmadi ve yeryuzunde yapamam ben asla dedigim seyi 16 gunde yendim.
Allah razi olsun kardeşim çok şükür bi ay önce yendim

Kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ile mi yendiniz? Malesef bende 1.5 yıldır uğraşıyorum bi türlü ilerleyemiyoruz kesinlikle doktora da gitmemi istemiyorum eşim. Çok zor durumdayım

Back