- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
Seni de tebrik ederim.. :) evrelere gore fiyatlar degisiyor haklisin her doktor da kisiye ozel tedavi uyguluyorsüper senin yenmene de sevindim sen nerde yendin bikaç yerde yazdım sanırım benden toplam 2400cıktı ama benim evrem ileriydi daha erken evrelerde daha az alıyorlarmış sekreterleri dedi acıkça söylemek gerekirse ben çok yorulmuştum para dökmekten ve başaramamaktan hem uygun hem yüzdeyüz olsun derken buldum ama sana şukadarını diyim ben yendiysem herkes yener tedaviden eniseye de bahsettim ben çok ileri evre olduğum için burdakilere ornek oluyum hiç üzülmeyin kızlar ben yaptıysam herkes yapar
Merhaba,Slm arkadaşlar 3 aylık evliyim ve birleşme olmadı doktora gittim vajinismus old mu söyledi ne olur bu konuda bilgisi olanlar ve özellikle evde yenenler den yardım bekliyorum çok kötüyüm artık eşimden gurur kırıcı şeyler duyuyorum yardım edin ne olur
zeytin yagı dene canım ben öyle çare buldumm cok sukurSelamlar arkadaşlar
Bende 4 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim. Eşim anlayışlı ve bu konuda rahat davranıyor ustelemiyor ama benim yaşım 31 çocuk sahibi olmak istiyorum tabiki... doktora da gitmek istemiyorum .. Kas gevsetici ile fln denedim ama olmadı. . Bana yardımcı olabilir misiniz
MERHABA YENİ EVLİ OLMAN ŞANS ASLINDASlm arkadaşlar 3 aylık evliyim ve birleşme olmadı doktora gittim vajinismus old mu söyledi ne olur bu konuda bilgisi olanlar ve özellikle evde yenenler den yardım bekliyorum çok kötüyüm artık eşimden gurur kırıcı şeyler duyuyorum yardım edin ne olur
aynı durumdayım bir çare bulursanız bana da söyleyin benim kızlık zarım normalmiş ama çok korkuyorum o aşamaya gelince ölecem gibi geliyor ve kasıyorum benim 17 ay oldu ve eşim artık beni boşayacak
ACI BİZİM KAFAMIZDA CANIM PROFESYONEL BİR DOKTOR BULMALISINSelamlar arkadaşlar
Bende 4 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim. Eşim anlayışlı ve bu konuda rahat davranıyor ustelemiyor ama benim yaşım 31 çocuk sahibi olmak istiyorum tabiki... doktora da gitmek istemiyorum .. Kas gevsetici ile fln denedim ama olmadı. . Bana yardımcı olabilir misiniz
bende herada tedavi oldumAlalhıma bin şükür yendim bu hastalığı herada yendim 4. gün ilişkiye girdim Allahıma çok şükür doktorumdan allah bin kerem razı olsun kendi kendime yapabileceim şey deilmiş bu ben doktorlukmuşum bu hastalığı yaşayan kim varsa Allah yar ve yardımcısı olsun
Bana ozelden yazarmisiniz hera ile ilgili sorum olacakticanım bende yıllarca çektim bu derdi burda yazılanlardan destek alabilirsin eğer benim gibi ağır vaka değilsen yenebilirsin de ama ben bu yöntemlerle kendi kendime yenemedim birsürü doktora gittim hava civa eğer gideceksen uzman bir yere git en iyisi hera dr süleyman eserdag 3 günde hallettim 6 yıllık evliyudim şimdi vajinismus bana çok basit bir şey geliyor kafamda büyütmüşüm ama tabiki doktora gitmeden kendi kendine nefes egzersizleri yap parmak egzersizleri yap internette hepsi var eğer bunlarla yenemezsen git doktora çok kolay bi şekilde tedavi ediyor burası Allah yardımcın olsun bu derdi çeken kim varsa Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?