Vajinismus:(

Seni de tebrik ederim.. :) evrelere gore fiyatlar degisiyor haklisin her doktor da kisiye ozel tedavi uyguluyor

o zarın orda olması beni cok rahatsız ettı doktorumun konusmasıyla sanki onun ordan alınınca kurtulacagımı düşündüm ve amaliyat dikişlerim canımı cok acıttı bundan büyük bir acı olamaz dedim kasmadım kendimi oldu:)

kızlarrrr 3yıldır burayı takip ediyorum ama dışardan okuyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim ben ikihafta önce tedavi olmaya karar verdim ve tavsiye üzerine bir doktora gittim 3günde bitirdik çoooook mutluyum hikayemi yazmak istiyorum ben evleneli 3yılı geçti nerdeyse ve hemşireyim bunu niye belirtiyorum kadın doğumda bile çalıştım yani bilmekle hiç ilgisi yok , ben anatomik olarak fizyolojik olarak herşeyi biliyorum ama yapamıyodum kimseye de diyemiyodum dalga geçerler ya da herkesin yaptığını mı yapamıyorsun derler diye ama bugun olur yarın olur derken 3 yıl geçti birde bakmışım evliliğim elden gidiyor herkes çocuk bekliyor, biz daha işi yapamamışız. neyse bu arada ben herşeyi denedim alkol içen biri değilim ama birileri dedi iç sarhoş yapmayı dene onu bile denedim ama olmadı uyuşturucular kas gevşeticiler daha neler neler ama olmadı ve tedaviye karar vermemle gidip iyileşmem bir oldu arkadaşlar çok mutluyum darısı hepinizin başına

Merhaba,

6 aylık evliyim ve dün gece vajinismustan kurtuldum. Hepimizin başına gelenler benimde başıma geldi ağlama krizleri Sevişmeden soğumak piskolojik bozukluk kendini beğenmeme eşimin beni istemediği düşüncesi vs.vs. daha fazlası var yazmakla bitmez yaşadığımız şeyler. . Eşim anlayışlı ve sabırlı biriydi öncelikle onuda belirtmek isterim ama bu süreç onuda etkiledi artık sevişemez duruma gelmiştik. Denedğim yöntemler
Alkol
Kas gevşetici
Bebe yağı
Jel
Sıcak su Vazelin
Uyuşturucu kremler vs.. Bunların hiç biri bana çözüm olmadı.
Dr gittim tamamen piskolojik dedi Ankara ya cem keçe ye yönlendirdi fakat öncesinde 10 adımda vajinismus adlı kitabını oku dedi ben vajinismus ls ilgili çok araştırma yaptım kitabıda duymuştum. . Ve kitabı aldım okumaya başladım ama kitaptaki leri uygulama ya cesaretim yoktu. . Kendi kendime gaz vererek başladım uygulamalara ve bu iş tamamen kafada bitiyor kendinize inanın ve hergün bu düşüncede olun. Emin olun başarılmayacak bir durum değil ama kendinizi hazırlayın benim kitaptaki uygulama dan en korktuğum kısım parmak egzersizleri idi sürekli kaçtım parmağı yapsam onuda yaparım zaten diyordum dediğim gibi gaz verdim kendime ve başardım çok mutluydum bir süre devam ettim ara ara ama eşimle birleşme için demeleri devre dışı bıraktık sonrasında denemek ye karar verdim ama hazır değildim şunu unutmayın hiç bir zaman hazır olmayı beklemeyin çünkü olmazsınız. . Yapacağım deyin ve işe koyulun. . Bolca Bebe yağından sonra parmak egzersizleri sonrasında eşim ile denemeye koyulduk bir baktım ucu giriyor biraz daha derken yarısı ile ilk denemeyi sonlandı rdık bugün ise tam birleşme oldu umarım iler leyen günler de daha iyi olur. Pozisyon a gelince ben eşimin üzerinde ydim eşim hiç bir şekilde kıpırdamıyor tüm kontrol bendeydi zor bir süreç eşiniz mutlaka kendini tutmalı yapacağı em ufak bir hareket tedavi sürecini başa atabilir. Eşinizin erekte olması için el ile destek verin. Yavaş hareketlerle denemeye çalışın umutlu ve güzel kadınlarımız ın bu sorunu aşabileceğine inanıyorum kendinize güvenin benim Hikayem bu.. sormak istediğiniz birşey var ise mesaj atabilirsin iz isteyen olur ise kitap elimde mevcut kargo ile ulaştırabilirim. Son olarak her gün duamı eksik etmedim. Eşimden de Allah razı olsun. . Sevgi ile kalın. .

Selamlar arkadaşlar
Bende 4 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim. Eşim anlayışlı ve bu konuda rahat davranıyor ustelemiyor ama benim yaşım 31 çocuk sahibi olmak istiyorum tabiki... doktora da gitmek istemiyorum .. Kas gevsetici ile fln denedim ama olmadı. . Bana yardımcı olabilir misiniz

zeytin yagı dene canım ben öyle çare buldumm cok sukur

MERHABA YENİ EVLİ OLMAN ŞANS ASLINDA
BEN 4 AY PARMAK EGZERSİZİ YAPTIM AMA İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMADIM
DOKTORA GİTTİM 4 GÜNDE TEDAVİ OLDUM

aynı durumdayım bir çare bulursanız bana da söyleyin benim kızlık zarım normalmiş ama çok korkuyorum o aşamaya gelince ölecem gibi geliyor ve kasıyorum benim 17 ay oldu ve eşim artık beni boşayacak

CANIM BEN HERA KLİNİKTE TEDAVİ OLDUM
ÖNERİRİM İSTERSEN ARA GÖRÜŞ
EVLİLİĞİNİ KURTAR

ACI BİZİM KAFAMIZDA CANIM PROFESYONEL BİR DOKTOR BULMALISIN
BENDE 4 AY OLDU VAJIYI YENELİ
SÜLEYMAN ESERDAĞA GİTMİŞTİM...

bende herada tedavi oldum
artık ağlamalarım bitti
ne kadar kolaymış halbu ki

Bana ozelden yazarmisiniz hera ile ilgili sorum olacakti

Arkadaslar aynı durumu yasadım 12yıl boyunca kendımı kasmaktan duydugum acıyı anlatamam sorun bızde deyıl karsı tarafta en onemlısı bızım beynımızde ben bunu evde yendım doktor yardımı almadan kendızı hazırlayın ruhunuzu oksatın ben bunu yapabılırım deyın

Kendi yenenleri gerçekten tebrik ediyorum ama bu iş mlesef öyle olmuyor. Öncelikle bir muayne olunması gerekiyor herhangi bir kadın doğum doktoruna. çünkü bu hastalık psikolojik olduğu kadar fizikselde olabiliyor. Kızlık zarında sorun olabiliyor. Ben bizzat ameliyat olduğum için söylüyorum. iyki kendim denememişim eğer zara takılsaydım daha büyük sorunlar yaşardım canım acıyacktı ve belkide daha beter olcaktım hiç yapamayacaktım. İlk bşta mutlaka bir kadın doğum doktoruna görünün ondan sonra kendinizi yönlendirin.

Merhaba arkadaşlar..
Allah eşimden razı olsun...birbuçuk yıllık uzun bir süre sonucunda eşim korkuma saydgı duyup sabrı ve duyarlılığıyla beni vajinismiu illetinden kurtardı okadar dikkatli ve ince davrandı ki..ağrı bile hissetmedim ve ne ara ilk ilişkimize girdiğimizde anlayamadan aştık vajinismus sorunumu. Elbettekş bir tiyom yok..ama herşey eşilerin birbirlerine olan anlayışı sevgisi sabrı vede dikkatiyle güzel bir sonuç alıyor. Bu zaman sürecinde eşimin güvenşni kazanmam en büyük artım olsu v onu korkuma rağmen kabul ettim. Sanırım ikimizde buna ulaştıktan sonra bu korkuyu yenebildik. Bunu yalnızca eşime borçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…