Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorum yok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm (((((( napçammm ben
merhaba öncelkle. taam 3 sene olacak vajinismusla yaşamam. burayada yazmıştım ne yapcam ben yapamıyorum diyee her şeyi denedim doktora gittim tedaviyi yarıda bıraktım doktorun ilgisizliğinden.... vajinismus derece derece olduğundan ben becermedim bu egzersizleri ve 5. derecede vajinismus hastasıyım. YEŞİM YERÇOK a gitmeye başladım inanır mısınız bilmem ama ilk seansımızda tam 4 parmak aldım 5. derece olmama rağmen ve panik atak hastasıyım ayrıcada Hülya hanımında desteği sayesinde her ikisi de çok anlayışlı çok fedakar ve çok başarılı insanlar kurtardılar beni bu dertten :) :) hem zamanınızı hem paranızı çöpe atmayın. geçen günlerinize yazık etmeyin Allah her ikisinden de razı olsun. :)