• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus :((

gulay___

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
5
1
286
İstanbul
1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorum :( yok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm :((((((( napçammm ben :(

merhaba öncelkle. taam 3 sene olacak vajinismusla yaşamam. burayada yazmıştım ne yapcam ben yapamıyorum diyee :( her şeyi denedim doktora gittim tedaviyi yarıda bıraktım doktorun ilgisizliğinden.... vajinismus derece derece olduğundan ben becermedim bu egzersizleri ve 5. derecede vajinismus hastasıyım. YEŞİM YERÇOK a gitmeye başladım inanır mısınız bilmem ama ilk seansımızda tam 4 parmak aldım 5. derece olmama rağmen ve panik atak hastasıyım ayrıcada Hülya hanımında desteği sayesinde her ikisi de çok anlayışlı çok fedakar ve çok başarılı insanlar kurtardılar beni bu dertten :) :) hem zamanınızı hem paranızı çöpe atmayın. geçen günlerinize yazık etmeyin Allah her ikisinden de razı olsun. :)

Back