- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi berfu28ocakk
Çok severek evlendim eşimle. Asla ama asla böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim ama işte beni buldu. Evlendiğimizde balayında beraber olamamamızla sorun başladı. Başayından dönünce hemen araştırmaya başladım ve vajinismus olduğumu öğrendim. İnsanların yorumlarını okuyunca içimi bir korku kapladı çünkü yıllarca bu sorunla hayatına devam edenler vardı. Henüz iki haftalık evliyken hemen doktor arayışına girdim ve bu alanda iyi bir doktor bulabilmenin de ne kadar zor olduğunu anladım. Neyse ki karşıma Saygın Miçozkadıoğlu hocam çıktı. Hemen kendisinden randevu aldım. Öyle güzel durumu açıkladı ki içimde bu hastalığı yeneceğime dair hiçbir şüphe kalmadı. Hemen seanslara başladık ve 1 ay sonra da bu durumu yendim. Benim tedavi süremin bu kadar uzun olmasının sebebi arada 1.5 haftalık hastalık geçirmem ve 1 hafta da il dışında olmamdı. Ama normal şartlarda 3,4 seansta halledilebilen bir durum. Normalde böyle sitelere bu tarz yazılar yazmam ama bu konuda özellikle yazmak istedim çünkü hiçbir çiftin bu problemle yıllarını heba etmesini istemiyorum. Karşılıklı olarak iki tarafı da çok yıpratan bir süreç ama kesin tedavisi var o sebeple lütfen ertelemeyin ve vajinismus olduğunuzu anladığınız an doktora gidip tedaviye başlayın.