• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

soyisim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
1
0
1
30
Merhaba ben 7 yıllık evliyim vajinismus hastasıyım bir çok doktora gittim ama gittim bütün doktoralari yarım biraktim çünkü hiçbirinin yanında kendimi rahat hissetmiyorum hep çekiniyordum ama artık zaman geçiyordu bu durum hem beni hem eşimi çok rahatsız ediyordu ve sürekli doktor arıyordum geçen yıl Hera klinigini buldum ve orda tedaviye başlamaya karar verdim çünkü daha içeri girer girmez o güveni ve samiiyeti hissetmiştim Şenay hoca ve Hande abla bu konuda bana çok yardımcı oldular daha ilk seansda bu sefer olacak hissi doğdu çok şükür oldu bütün korkularim yok oldu 3 ve 4 seans da artık çok daha rahat ve sakindim Hande abla bana çok yardımcı oldu hep bir abla gibi yaklasti bana onun o samimiyet Şenay hocanın sıcak kanliligi sayesin de 5 seansim da hastalığını yendim burdaki bütün kadınlara sesleniyorum lütfen ertelemeyin ve kendini üzmeyin sakın pes etmeyin biz istersek herşeyi yaparız bu konuda heraklinik çok iyi herkese tavsiye ederim önce eşime sonra Şenay hoca ve hande ablaya çok teşekkür ederim hep yanımda oldukları için

Back