- 7 Aralık 2023
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi moon_light01
Merhaba arkadaşlar eğer sende eşiyle ilişkiye giremeyen yataktan ağlayarak kalkan, kadınlığından şüphe eden hatta ve hatta eşiyle boşanma aşamasına gelen biriysen doğru yazıyı okuyorsun demektir.Ben 22 yaşındayım ve 6 aylık evliyim.Evliligimin ilk gününden beri zehir gibi günler geçirdim.İlk geceden beri aşırı büyük korkum vardı ve eşimi kesinlikle kabul etmiyor itiyordum.Bacaklarimin zangır zangır titrediği zamanlardan sonra çok güzel bir başarı elde ettim ve bunu sizinle paylaşmak istedim.Öncelikle sen harikasın ve bu sende eksiklik hissettirecek bir sorun değil sadece erteleme yeter.Kendimce çözümler aramaya basladim botox adı verilen ama aslında hiçbir etkisi olmayan iğnelere tonlarca para döktüm ve bana zaman kaybı dışında hiçbir şey katmadı kesinlikle böyle şeylere inanmayın.Daha sonra karşıma saygın micozkadioglu hocam çıktı ve hemen iletişime geçtim.İlk seansima gittiğimde bütün yalnış düşüncelerim anında silindi vücudumu tamamen yanlış tanıdığımızın farkına vardım.Saygin hocam motivasyonun yanı sıra uygulamalı olarak ta bu sorunu çözmemde etkili oldu ve sadece 4 günde bu işi çözdüm.Sana tekrar söylüyorum sakın sakın ertlemeeee.4 seans sonrasında eşimle ilk denememizde başarılı olduk.Hiçbir ağrım olmadı aksine çok rahat bir şekilde ilişkiye girdim eşim şok oldu çünkü arada dağlar kadar fark vardı ağlayarak kalktigim yataktan gülerek kalktimmm ve çok mutluyuzzz evliliğimiz yeniden başladı.Burdan da tekrar söylüyorum canım hocam saygın micozkadioglu sizi çok seviyoruz. Bana hep kendine yukardan bak derdiniz bana yukarıdan bakmayı öğrettiğiniz için minnettarım.HOŞÇAKAL VAJİNİSMUS.......