Vajinismus

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım senelerdir daha yeni atlattım önce bi doktora gittim göründüm fiziksel hiç bi sıkıntı yok dedi aonra senelerce kabullenemedim vajinismus için doktorlarda çok para isteyince aparat alıp kendim yendim çok şükür sakın korkma özgüvenin yerine gelsin çok kolay bi şekilde yenebilirsin tabi karar senin inş yenersin canım

Ben 6ay boyunca çektim bu illeti doktor a gittim işe pek yaramadı bana viblatör seti al dedi alıştırma yap en küçükten en büyüğe farklı boyları var. O çözdü benim problem i. Çok işe yaradı şiddetli tavsiye ederim. Ve faydasını görürsen bana dua et. Ve yaz olur mu

Canım çok kısa sunu düzelteyim vibratör değil dilatör yanlış anlama konu sahibi almak isterse yanlış almasın

İnş kızlar bnde dilatörle yendim soru sormak isterseniz yardımcı olurum biliyorm çok zor bsey cnkü

Merhaba ben vajinismusu 5 günde yendim dilator sayesinde kesinlikle alın başlayın

Sen eşli denemeye gecdinmi peki

Yok kuzum geçtim de üstte yine olmadı tekrar tekrar deniycem
İnanın her şey önce zihinde bitiyor. Kimsenin olmadığı bir zamanda kayganlaştırıcıyla bol bol okşayın kendinizi ve nefesinizi tutmayın rahatça nefes alıp verin. Aynaya baktığınızda buraya parmak bile girmez diyebilirsiniz ama bunu kendinizi keşfettikçe aşacaksınız. Serçe parmağınızı vajina girişinde sadece gezdirin daireler çizin. Sonra kasılmadan dışarı doğru ıkınarak yavaş yavaş almaya çalışın. Nefes alıp vermeyi unutmayın. Yavaş yavaş girebildiğini göreceksiniz bu esnada ayna tutup bakabilirsiniz bu şekilde zihninizde oraya bir şey giremez algısı geçecektir. Sonra orta parmağa aynı şekilde geçin . Sonrasında orta ve işaret parmağı çok imkansız gibi gelecek o an ama nefes vererek ve ıkınarak rahatça yaptığınızda olacaktır. Sonrasında varsa dilatörü yavaşça içinize alıp aldığınız kısımları 2 3 dk içinizde bekletin. Eşinizle denemeye geçtiğinizde kesinlikle üstte kucakta olmanızı tavsiye ederim. Eşinize ve kendinize kayganlaştırıcı sürün bolca. Ve prezervatif kullanmayın. Nefes tutmadan yine ıkınarak kısım kısım almaya çalışın. İnanın acı gibi bir şey değil sadece yanma hissi oluyor. Ve o an içinizden çıkarmayın bi müddet alışın. Yavaş yavaş hepsini alabildiğinizi göreceksiniz. Ben bekarken parmak vs hiçbir şey denememiştim. Aynadan bakınca tamamen kapalı gibi görüyordum. Eşim iki defa misyoner pozisyonunda denemeye çalıştığında sürekli itiyordum o baskıyı hissediyordum. Üçüncüde öncesinde kendim alıştırma yaparak üstte oldum ve oldu kolayca. O an zihnimden herkesin yaptığını çok basit olduğunu geçirdim hep. Parmak egzersizlerinde hiçbir şekilde kanama olmadı korkmayın gevşeyin sadece.

İnş kızlar bnde dilatörle yendim soru sormak isterseniz yardımcı olurum biliyorm çok zor bsey cnkü
Merhabalar, ben de bu sorunla uğraşıyorum. İnşallah çözebilirim. Henüz 2.aparattayım. Ama bacaklarımı kapatıyorum, kasılıyorum. Titriyorum. Nasıl geçer? Siz aparatları eşle mi çalıştınız? Bir de ilk denemede siz mi üste geçtiniz

Kafanızın altına yastık katıp Yatağa düz bir şekilde uzanın bacağınızı ne kadar rahat hissediyorsunuz o şekilde v açın kegel nefes egzerzisine bile gerek kalmıyor bu pozisyonda . Titreme kasılma olmuyor .Birde bu pozisyonda deneyin .
Ben bu pozisyonda yendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…