Vajinismus

Merhaba bana ozelden yazmişsiniz fakat gizli olarak secim yaptiniz sanirim özelden mesajiniza yanit verme butonu kilitliydi. O yüzden burdan yazayım size. Benim aldığım ürün dilatör seti olarak geçiyor. Ben vakti zamanın da yanilmiyorsam n11den satın almıştım. Ufak boyuttan normal boyuta dogru toplam 4 boyuttan oluşuyordu.

Bende yeni aldım kullanmaya başladım üçüncü boyuna geçtim dilatorden önce doktora gittim muayne oldum fakat çok yüksek rakamlar istediler seanslara katılamadım muayne esnasında vajinama kulak çubuğu denedi biraz gerildim ama hallettim bana vajinami tanıttı herşeyi anlamami sağladı o cesaretle dilatore geçtim birkaç defa parmak çalıştım şimdi eskisinden daha iyiyim en azından vajinanın herşeyi kolaylıkla alabildiğini gördüm eşim biraz sabırsız birazda benimle dene diyo ama birazdaha yol almak istiyorum dilatör sayesinde hergun ağlayarak geçirdiğim geceleri bir kenara attım kendime bir söz verdim ben yorgan altında hıçkıra hıçkıra ağlayacak kadar aciz bir kadın değilim sizlerin yardımıyla sahada iyi hissediyorum çok teşekkür ediyorum

Evlilik sonrası ilişki durumu birtürlü gerçekleşemiyordu.bilinçli bir insan olarak araştırma yaptım ve belirtiler benim durumuma çok yakındı.Youtube da videosunu gördüğüm Hera Klinik Burcu akdağ özkök'ü ziyaret etmeye karar verdim kendisi bana çok destek oldu sabırla görüştü,ve tedaviye başladım yaklaşık 5 seans 1 er saat gittim ve çalıştım.Ondan daha da sabırlı ve desteğini esirgemeyen tedavime katkısı olan Ezgi hanım vardı.ona minnettarım çok teşekkür ederim,emeklerim boşa gitmedi son kuruşuna kadar değdi.tavsiye ederim İstanbul hera klinik Burcu ve Ezgi hanıma çok çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…