Vajinismus

Hemsiremmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
81
96
26
Merhaba 3 haftalık evliyim ve bu hastalıgim var jinekolojiye muayane oldum herhangi bir anatomik sorun yok kızlık zarı bozulmuş gibi görünüyor çentiklenme var dedi . Fakat ben korku vb olaylardan dolayı hep ertelemek istiyor artık o acı yüzünden denemek dahi istemiyorum oraya tek parmağımı rahat yerlestirebiliyorum iki parmak çok zor . Dilatör set sipariş verdim sizce yenebilir miyim ? Bu aletleri nasıl kullanmam gerekiyor 4 parçadan oluşuyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum .

Burada yemem yüzlerce insan var. Siz neden başaramayasınız ki. Bir arkadaşım var 4 yıldır erteliyor tedaviyi psikoloğu yapabileceği her şeyi. Hala vajinismus. Böyle olmazsanız başarırsınkz

Merhaba 3 haftalık evliyim ve bu hastalıgim var jinekolojiye muayane oldum herhangi bir anatomik sorun yok kızlık zarı bozulmuş gibi görünüyor çentiklenme var dedi . Fakat ben korku vb olaylardan dolayı hep ertelemek istiyor artık o acı yüzünden denemek dahi istemiyorum oraya tek parmağımı rahat yerlestirebiliyorum iki parmak çok zor . Dilatör set sipariş verdim sizce yenebilir miyim ? Bu aletleri nasıl kullanmam gerekiyor 4 parçadan oluşuyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum .
Vajinismus topikleri var jinekoloji bölümünde, onlara bakarsan bütün taktik ve telnikleri, dilatör kullanımını öğrenebilirsin

Canım eğer parmağını sokma cesareti gösterdiysen sen vajinusmus değilsin. Dediğin setler ile çok rahat yenebilirsin. Ama bunun İçin bu işi ciddiye almalı ve her gün yarım saat egzersiz yapmalısın. Birinci dilatör öncesi este markalı krem ve bepanthel ile önce vajina girişine masaj yap gevşe sonra 1. Dilatörü yavaşça yerleştir. İleri geri, tak çıkar ve içeride daire hareketleri yap. Birincil dilatörü rahatça kullanmayı öğrendikten sonra aynı hareketleri ikinci dilatör ile yap. Yine rahatça yapmayı öğrendikten sonra 3 ve 4’e geç. Dilatörleri numara olarak büyütmekte iki gün tanı kendine. Canının yanmadığını göreceksin. İnan canım hiçbir şey kaybettiğin zaman kadar canını yakmaz. Tüm dilatörleri rahatça kullandıktan sonra zaten özgüvenin yerine gelecek. Ve eşinle ilişkiyi dene. Este krem benim çok işime yaramıştı. Tavsiye ederim. Dilatörler öncesi masaj ve rahatlamayı unutma

X