Vajinismus

Hasibeamamutsuzzz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
33
10
Merhaba daha önce de bı kaç kez yazdım buraya ama bı çözüm bulamadım 7 aylık evliyim ve vajinismusum normal jinekolojik muayene oldum birazcık kızlık zarım kalınmış ama eşimle bunu yenemiyorum yapamıyorum yani dilator set almak istiyorum ama kızlık zarıma zarar verir mi onu bilemiyorum hala bakireyim lütfen yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar ve kendimi rahat bırakmam için ne yapmam gerekiyor kızlık zarı çıkarma ameliyatı olmayı düşündüm ama ücretleri nasıl bilmiyorum bilgisi olan var mı

Merhaba daha önce de bı kaç kez yazdım buraya ama bı çözüm bulamadım 7 aylık evliyim ve vajinismusum normal jinekolojik muayene oldum birazcık kızlık zarım kalınmış ama eşimle bunu yenemiyorum yapamıyorum yani dilator set almak istiyorum ama kızlık zarıma zarar verir mi onu bilemiyorum hala bakireyim lütfen yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar ve kendimi rahat bırakmam için ne yapmam gerekiyor kızlık zarı çıkarma ameliyatı olmayı düşündüm ama ücretleri nasıl bilmiyorum bilgisi olan var mı
Kendiniz basaramiyorsaniz bence tedavi olun.

Merhaba ben bu sorunu yeni çözmüş biri olarak size yazıyorum 9 ay bugun olur yarin olur derken erteledik ama bu insanin kendi basina aşabileceği bir sey değil bana göre en azindan ben aşamadım, cok denedik hep hüsran dahasi rahatsızlıgin seviyesini de artiyor bu süreçte. Bir gün yine çare ararken Dr. Yeşim Yerçok karsima çıktı internette ustelik reklam falan veren bir doktor da değil, Allah karsima çıkardı resmen. Düşünmeden randevu aldim muayenemde 3. Seviye vajinismus olduğumu öğrendim 4 günde acısız ödevsiz bu hastalığı yendim şükürler olsun. Daha once baska doktora da gitmistim bir sonuc alamamistim, yesim hanım ve asistani hülya hanim 15 yildir bu alanda uzmanlasmislar Allah onlardan razi olsun, ertelemeyin para pul bu noktada önemli degil gecen yillara, evliliginize yazik etmeyin hemen çözüme kavuşturun.
Alıntı

Bence öyle ameliyat düşünme bende yendim hemde bir seansta çok şükür

X