• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

melek zor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
5
1
6
26
2 aydır evliyim eşimle 5 yıldır beraberiz 5 yıldır bişeyler yaşıyoruz evlendikten sonra ilişkiye giremeyeceğimi hiç düşünmüyordum benle birlikte çevremde düşünmüyordu yapamıyorum o an kendimi çekiyorum korkuyorum kasılıyorum ne yaptıysam olmadı son çare bu siteyi buldum bana yardımcı olabilecek çözüm yolu bulabileceğinizi düşünüyorum 🙏🏼

2 aydır evliyim eşimle 5 yıldır beraberiz 5 yıldır bişeyler yaşıyoruz evlendikten sonra ilişkiye giremeyeceğimi hiç düşünmüyordum benle birlikte çevremde düşünmüyordu yapamıyorum o an kendimi çekiyorum korkuyorum kasılıyorum ne yaptıysam olmadı son çare bu siteyi buldum bana yardımcı olabilecek çözüm yolu bulabileceğinizi düşünüyorum 🙏🏼
Ben yardımcı olablirim canımm naptın doktora gittin mi bunun için hiç

Evet gittim ama sonuç alamadım fiyatları çok yüksek devamda etmedim eşim bana belli etmesede çok sıkılmaya başladı her gece ağlamaktan yoruldum bi an önce bu sorunu halletmem lazım ama ne yapsam olmuyor
İnan sende başaracaksın yeterli kararlı ol ve düzenli egzersizlerini yap

Back