- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.712
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Merhaba hanımlar, birçoğumuzun başının belası olan bu hastalıkla ilgili konu açıp kendi deneyimlerimi paylaşıp sizlerden yardım almak istedim. Bir suredir vajinismus olduğumu biliyorum. Parmak egzersizleri dilator setler dogrudan cinsel iliski gibi sorunu çözmeye yönelik adımlarım oldu. Bir kez alkol etkisiyle 4.dilatorden sonra tam cinsel iliskiye girdim. Bir kez de kendimi beynen cok hazirladigim bir anda penisin yarisiyla iliskiye girebildim. Ama bu deneyimden sonra tekrarinda yine en basa döndüm. Korkuyorum yine. Okudugum bir yazıda parmaklarinizla deneyin diyordu. Sirayla 1 parmak 1. boğum sonra 2. Bogum 3. Boğum. 2 parmak 1. Bogumlari 2. Boğumları diye diye sirayla kalinlastitirip uzatarak deneyin yaziyordu. Ben 4 parmagima kadar alabildim. Ama bir sonraki gun tek parmakta bile korktum vazgectim. Ne yapmaluyim? Sizce vejinismus dışında bir sorunum mu var? Doktora gitmeye korkuyorum. Vajinismusum demeye utaniyorum. Özgüvenim yerlerde ve hu beni inanılmaz etkiliyor. Lutfen yardim edin.