• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.319
En iyi cevaplar
1
64.712
548
Merhaba hanımlar, birçoğumuzun başının belası olan bu hastalıkla ilgili konu açıp kendi deneyimlerimi paylaşıp sizlerden yardım almak istedim. Bir suredir vajinismus olduğumu biliyorum. Parmak egzersizleri dilator setler dogrudan cinsel iliski gibi sorunu çözmeye yönelik adımlarım oldu. Bir kez alkol etkisiyle 4.dilatorden sonra tam cinsel iliskiye girdim. Bir kez de kendimi beynen cok hazirladigim bir anda penisin yarisiyla iliskiye girebildim. Ama bu deneyimden sonra tekrarinda yine en basa döndüm. Korkuyorum yine. Okudugum bir yazıda parmaklarinizla deneyin diyordu. Sirayla 1 parmak 1. boğum sonra 2. Bogum 3. Boğum. 2 parmak 1. Bogumlari 2. Boğumları diye diye sirayla kalinlastitirip uzatarak deneyin yaziyordu. Ben 4 parmagima kadar alabildim. Ama bir sonraki gun tek parmakta bile korktum vazgectim. Ne yapmaluyim? Sizce vejinismus dışında bir sorunum mu var? Doktora gitmeye korkuyorum. Vajinismusum demeye utaniyorum. Özgüvenim yerlerde ve hu beni inanılmaz etkiliyor. Lutfen yardim edin.

Kesinlikle doktora gitmenizi öneririm, bende 1.5 yıldan sonra yendim. Doktora gidip terapi alarak yendim çok etkisi oluyor.

Kendini kötü hissetme yapacagın en kötü şey bu olur kendine illaki olacak kendine inan ki olmuş bile sadece rahat olmaya ihtiyacın var onu da doktorla cok kısa sürede aşabilecegine inanıyorum.

Kesinlikle doktora gitmenizi öneririm, bende 1.5 yıldan sonra yendim. Doktora gidip terapi alarak yendim çok etkisi oluyor.

Kendini kötü hissetme yapacagın en kötü şey bu olur kendine illaki olacak kendine inan ki olmuş bile sadece rahat olmaya ihtiyacın var onu da doktorla cok kısa sürede aşabilecegine inanıyorum.
Tedavi çok yuksek ucretli. Sonucunda başarılı olamazsam param çöpe gidecek diye gerginligi ile tedavi olamam. Zaten su gunlerde sokaga cikma ihtimalim bile yok. Ben evde yenen arkadaslara sorayim bir de. Cok tesekkyr ederim yorumunuz için. 🌸

Doktorda naptilwr acaba bende doktora gittim ama hala yenemedim

Doktorda naptilat peki

Back