- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
- Konu Sahibi Haticecimmm
Merhaba vajinismus hastalık için ne yapmalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. Devlet hastanelerinde hangi doktora gidilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz klinik adı istemiyoruz ki burada .Veya doktor tavsiyesi istemiyoruz .Neler yapabiliriz onu soruyoruz reklam yapılacak yer miMerhabalar daha yeni üyeyim ama mucizemden bahsetmek istiyorum sizlere :) bende vajinismus hastasıydım ve 1 bucuk yıl cektim bu illeti mutsuz bir evliligim yoktu çok şükür ama yinede eksiktik tam olamıyorduk ve ben evlendigimi anlamamıştım sanki iki arkadas evde yaşıyorduk kavgalar gürültüler ve bn çok aglıyordum sonra kadınlar kulübünü gizliden takip ediyordum geceleri okuyordum sonra birgün Ankara HERA KLİNİK çıktı karsıma didem hanımı ayla hanımı çok övmüşlerdi ve en fazla 5 gün de yenebilecegimizi ki bn evde prmak egzersizleri yapıyordum ama kendim biraz biraz dokunabiliyordum eşime elletmiyordum bile sonra ankara hera klinigi aradık ve gittik ben o kadar tedirgindim ki ama onlar beni çok rahatlattı o güler yüzlü oluşları benimle ilgilenip kahrımı çekmeleri gercekten harika insanlar ve didem hoca daha odaya girer girmez kendinizde bir rahatlama hissediyorsunuz o bile insanı cesaretlendiriyo belki başka seyler düşüneceksiniz
Her kadın doğum doktoru vajinismusla ilgilenmiyor...Özellikle vajinismusla ilgilenen bi doktora gitmeniz lazim..ben ilk olarak özelde bi kadın doğum doktoruna gitmistim o da beni muayne edip anotomik bi sorun yok bana neden geldin ben vajinismusla ilgilenmiyorum bu dalla ilgilenen bi doktora gidicen demişti. .ben instagramda canım doktorumu buldum gittim ve 3.5 sene sonunda 3. Senasta vajinismustan kurtuldum☺Merhaba vajinismus hastalık için ne yapmalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. Devlet hastanelerinde hangi doktora gidilir?
Özeller çok para istiyorHer kadın doğum doktoru vajinismusla ilgilenmiyor...Özellikle vajinismusla ilgilenen bi doktora gitmeniz lazim..ben ilk olarak özelde bi kadın doğum doktoruna gitmistim o da beni muayne edip anotomik bi sorun yok bana neden geldin ben vajinismusla ilgilenmiyorum bu dalla ilgilenen bi doktora gidicen demişti. .ben instagramda canım doktorumu buldum gittim ve 3.5 sene sonunda 3. Senasta vajinismustan kurtuldum☺
Benim 4.500 tl idi tedavi ücretim...yol masraflariyla 5000 küsür olmustur...hic gözüme gelmedi...zar zor bulusturup verdim ama şimdi iyiki vermişim iyiki gitmişim diyorumÖzeller çok para istiyor
O kadar doğru yazmıssınız ki her satırına katilıyorum...ben o kadar ağır bi vaka değildim ama evde kendim yapicak cesaretimde yoktu..orta derecede bi hastaydım..buldum buluşturdum gittim ve sizin deyiminizle bende hayatımı satın aldım☺☺Kızlar bu hastalık dereceli ve siz az çok kendinizin nasıl olduğunu ne derecelik hasta olduğunuzu bilirsiniz..Mesela bazı vajinismus hastası olan kadınlar parmak egzersizi yapabiliyor veya aparat boyutlarıyla kendi kendilerini tedavi edebiliyor belli bi mesafe kat ediyor işte onların bir uzmandan yardım almalarına gerek yok zaten Doktorun da yaptırdığı şey egzersizden başka bişey değil .Ama derecesi yüksek olan kadınlar da var ve bırak egzersizi vajinasına bile bakamayan.. işte eğer dereceniz bu şekildeyse ve uzun uğraşlara rağmen mesafe kat edemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeden Ne yapın ne edin bi şekilde pahalı ucuz demeden uzman yardımı alın .. Tabiri caizse Hayatınızı Satın alın ..çünkü cinsel ilişki yeme içme gibi zaruri bi ihtiyaç çoğalabilmek için de öyle..
Her şeyden önemlisi gerçekten bu bi hastalık
Bi örnek veriyim mesela Allah korusun kanser vs olsak ve 5.000/7.000₺ arasında tedavi için fiyat verseler ne yaparız hayatımızı kurtarmak için buluruz bi şekilde .. bu da öyle bişey işte ..
Geçmiş olsun canım benim..benimde biraz Yüksekti derecem tedavi oldum bin şükür ki geçti bitti..Darısı tüm bu hastalıkla mücadele eden kadınların başına Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaAllahO kadar doğru yazmıssınız ki her satırına katilıyorum...ben o kadar ağır bi vaka değildim ama evde kendim yapicak cesaretimde yoktu..orta derecede bi hastaydım..buldum buluşturdum gittim ve sizin deyiminizle bende hayatımı satın aldım☺☺
Senle konstuk mu özelden canım sanki yazistk diye hatirliyorumAyrıca Vajinismus olup Yardıma ihtiyacı olanlar zaten bu konu hakkında açılmış büyük başlıklar topikler var ama bende her zaman yardımcı olabilirim sorabilirsiniz özelden
O kadar güzel ilerlemişsin ki canım maşaAllah diyim kilit nokta tamda orası geri çekilme birazcık kendini zorla İnan abarttığımız gibi bi şey değil zaten ilk baskı girişte derin nefes al ver..Giriş olduysa sonuca çok az kaldı demektirKızlar ben eşli denemeye çalıştim hep . Parmak egzersizi denemedim kulak çubuğu denedim olmuştu. Bir defa ucu girdi p.in bask hissedince geri çekildim . Benim durumum ne sizce ? 1 ay oldu bu arada
evet canım senin yazılarını takip ediyorum hep vajinismus konularında görüyorum ve dua ediyorum inş yenersin diye başarmışsın sayılır zatenSenle konstuk mu özelden canım sanki yazistk diye hatirliyorum
Yaa ikinmayi beceremiyorum sanırım ben p. Yerleştiriyoruz ikinsam da açılmıyor sorunum bu yoksa olsun artık bitsin yani. Hadi inşallah sevindim simdiO kadar güzel ilerlemişsin ki canım maşaAllah diyim kilit nokta tamda orası geri çekilme birazcık kendini zorla İnan abarttığımız gibi bi şey değil zaten ilk baskı girişte derin nefes al ver..Giriş olduysa sonuca çok az kaldı demektir
Valla kız ıkınma oraya odaklanma başı girdiyse zaten devam olur sadece kasılma yeter bırakıver kendini çünkü baskı ilk başta oluyor üstte dene çok daha kolay olur çünkü dümen sende üstte oluncaYaa ikinmayi beceremiyorum sanırım ben p. Yerleştiriyoruz ikinsam da açılmıyor sorunum bu yoksa olsun artık bitsin yani. Hadi inşallah sevindim simdi
Yaa baskıdan sonra noluyor peki o biraz ürkütüyor acıyor muValla kız ıkınma oraya odaklanma başı girdiyse zaten devam olur sadece kasılma yeter bırakıver kendini çünkü baskı ilk başta oluyor üstte dene çok daha kolay olur çünkü dümen sende üstte olunca
Baskıdan sonrası anlamıyorsun ki bişey zaten ben soruyprum mesela eşime içimde misin şimdi Tamamen diye evet diyor o da sonra ben sık bırak yapıyorum falan sende öyle yap sık bırak sık bırakYaa baskıdan sonra noluyor peki o biraz ürkütüyor acıyor mu