- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
Hanımlar merhaba. Bugün emla kremi aldım inşAllah vajinismusu bu şekilde yeneceğim. Siz yendiniz mi bu şekilde tavsiyeleriniz var mı. Lütfen yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi evlisinBende aynı durumdan müzdabirim malesef. İse yararsa söylersen sevinirim
Ben nişanlıyım 7 senedir bu durumla uğraşıyoruz çok yakında evlenicez. Nasıl olacak bilmiyorumYeni mi evlisin
KatılıyorumBende 1 yillik evliyim vajinusmus hastasydim esimle birlikte aştık cok ılımlı ve sabırlı davrandi o sekilde aştım jinekolojik muayenelerde artik asiri tepki vermiyorm kafanızda olacak bu is yapabilirim diye motive edin bnce kendinizi
Bana göre tek çözüm doktor ankaradaysan Esra Çabuk Cömert bu ismi bir araştır.Ben 4 yıllık evliyim ağlamadığım gün yoktu nerdeyse adam dayanamadı zaten gidiyordu son dönem.Kremler spreyler hiç bir işe yaramadı burda yazanlar var aştım diye imreniyorum inan ama ben başaramadım destek şartmış.Hanımlar merhaba. Bugün emla kremi aldım inşAllah vajinismusu bu şekilde yeneceğim. Siz yendiniz mi bu şekilde tavsiyeleriniz var mı. Lütfen yardım
Hanımlar merhaba. Bugün emla kremi aldım inşAllah vajinismusu bu şekilde yeneceğim. Siz yendiniz mi bu şekilde tavsiyeleriniz var mı. Lütfen yardım
Sizin sorununuz geçti mi?Bana göre tek çözüm doktor ankaradaysan Esra Çabuk Cömert bu ismi bir araştır.Ben 4 yıllık evliyim ağlamadığım gün yoktu nerdeyse adam dayanamadı zaten gidiyordu son dönem.Kremler spreyler hiç bir işe yaramadı burda yazanlar var aştım diye imreniyorum inan ama ben başaramadım destek şartmış.
Nasıl bir tedavi oldunuz? Bende bir sürü doktora gittim ama bi türlü olmuyor.Evet canım bende 4 senelik hastayım vajinismus hastasıydım temmuzda tedavi oldum çok şükür 5 günde bitti![]()
7 sene cok degil mi yaa boyle seyleri duyumca cok korkuyorum ben de 8 aylik evliyim ve hala basaramadikBen nişanlıyım 7 senedir bu durumla uğraşıyoruz çok yakında evlenicez. Nasıl olacak bilmiyorum
Parmak ya da dilator bunlara ek olarak bolca yağ. Ilk basta girerken yanacak bunu kabul ederek başlasak iyi olur. Yandığında çıkmayıp beklemek önemli. Insallah tam manasiyla başarmış oluruz.Doktor seansları çok pahalı maddi durumu olmayan gidemez.Kremin faydası olursa yazın lütfen
Kişiye göre değişiyorKızlar merhaba ben emla krem kesinlikle mantar yapıyor
Nasıl yaptınızBende 1 yillik evliyim vajinusmus hastasydim esimle birlikte aştık cok ılımlı ve sabırlı davrandi o sekilde aştım jinekolojik muayenelerde artik asiri tepki vermiyorm kafanızda olacak bu is yapabilirim diye motive edin bnce kendinizi
Hep guzel olacak diyerek kendimi motive ede ede sürekli asmam lazim diyerek halen girişler zor ama sonuc olarak oluyorNasıl yaptınız