- 13 Ağustos 2018
- 330
- 684
- 53
- 30
- Konu Sahibi Meryeemmm_
Emla ıle yendımVajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emla ıle yendımVajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
Özelden bana yazBen de 1,5 yıldır evliyim, ama vajinismusu yenemedim. Bunu aşan Kişiler lütfen paylaşım yapar mısınız?![]()
Nasıl pekiEmla ıle yendım
Ben doktor tedavisiyle parmak egzersiziyle yendim. Istersen yardimci olabilirimVajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
nasıl yendinizBende de vardı ama 1 buçuk ayda yendim çok şükür . Çok zor bişey![]()
Nasıl egzersizlerBen doktor tedavisiyle parmak egzersiziyle yendim. Istersen yardimci olabilirim
Merhaba yaptigim egzersizleri ozelden yazdim sizede.Yenenler bize de yardımcı olun lütfen![]()
Ücreti ne kadarBen doktora gittim şükür inşallah artık bebeğe yoğunlaştık.Esra çabuk cömert kurtardı bizi açıkcası 4 seans 1 aylık süreç geçti gitti.Parmak egzersizleri ev ödevleri hepsini harfiyen yerine getirdim.Boşuna zaman kaybıymış evde ne denersem deneyim yapamadım zaten.
Seans başı 600 lira civarıydı sanırım eşim verdi tam bilmiyorum.Ücreti ne kadar
Merhabalar bana da yazabilir misinizMerhaba yaptigim egzersizleri ozelden yazdim sizede.
Bu şekilde denemeyi düşünüyorum, faydası olur mu kiben sarhoş olarak yendim. sevmediğim halde içki içtim ve bu sayede rahatladım kendimi eşime bıraktım