- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
Vajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine inan güzelim. Korkulacak birşey değilmiş. Değilmiş diyorum çünkü hem yendim hem anne olacağım nasipse.. vebcain diye bir sprey ve acces terapisi iyi gelmişti bana.Vajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
Attım canımMesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım canim
Ya gerçekten faydası var mıben sarhoş olarak yendim. sevmediğim halde içki içtim ve bu sayede rahatladım kendimi eşime bıraktım
Gördüm ama mesajına cevap veremiyorum . Bu mesaja cevap verilemez diyor . Mesajlara kapattın mi acaba bi kontrol et istersen ?Attım canım
Aaa nasıl acıcm kiGördüm ama mesajına cevap veremiyorum . Bu mesaja cevap verilemez diyor . Mesajlara kapattın mi acaba bi kontrol et istersen ?
evet kafa güzel olunca hem rahatlıyorsun hem istekli oluyorsun hem kaslar gevşiyor hem de psikolojik olarak umursamaz oluyorsun. vajinismusun en büyük sebeplerinden biri evlenene kadar kendimizi saklicaz diye cinsellikten soğutularak büyütülmüş olmamız. bunu evlenince de atamıyoruz üstümüzden malesef. cinsellik yaşayınca bir şey kaybedicekmişiz hissi oluyor bu da kendimizi kasmamıza sebep oluyor. evet acı oluyor ama acıdan çok o ana odaklanmamız ve işin zevkini çıkarmamız gerekiyor. mesela ortam da çok önemli loş ışıkta veya mum ışığında olursa daha da rahat olup moda girebilirsinYa gerçekten faydası var mı
Ben doktora gittim şükür inşallah artık bebeğe yoğunlaştık.Esra çabuk cömert kurtardı bizi açıkcası 4 seans 1 aylık süreç geçti gitti.Parmak egzersizleri ev ödevleri hepsini harfiyen yerine getirdim.Boşuna zaman kaybıymış evde ne denersem deneyim yapamadım zaten.Vajinismusu nasıl yenerim ? Emla kremi kullanan var mı? Nasıl yendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum çok bunaldım
canım merhaba özelden yazabilir misin bana?artık ben de kadın oldum. başardımmmm.. rabbim bu sıkıntıyı yaşayan tüm kadınlara şifa versin. çok mutluyum kızlaaarrr![]()