• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ?

Arnlhd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
2
0
1
30
Selam arkdslar. Ben uc aylik evliyim ilk bir hafta balayinda iki uc kez denedik tamamen psikolojik aci cekicem diye korkudan esimin cinsel organi deger degmez kasildm . Esimde ustelemek istemedi . Yapamicakmiyim diye iki gun aglamakli gecti. Sonrasinda bir ay ailevi problemler ,cenaze vs. Gibi durumlar devreye girdi deneyemedik bile. Son ayda bir kac kez denedik ama basaramadik .aslinda bende evliligimin ilk haftasnda ve iki hafta once bir jinekolog ile gorustum. Birinciside ikncside hic birseym olmadigini psikolojik oldgnu ve vajinismussam bile cok basit bir evrede oldgmu soylediler.cunku ben o kulak copu sokma parmak sokma iki parmak uc psrmak hepsni cok rahat kremsiz yapiyorm parmak egzersizini bile uc parmagimi birden sokabildm ve hic acisiz sizisiz . Istekliyim veesimle sevisirken de korkum yok kendimide kasmiyorm ona ragmen bi sekilde oraya bunu basaramadik esimin cinsel organinin kalinligiyla ilgisi varmi blmiyorm ama hala yapamadik bende uzuluyorm krem yag bile denemeden her egzersizi yapabilip ona geldimmi yapamamaya. Yardmci olcak varmi.acikcasi doktora gittim iki kez ama muayene icin bile 350 tl aldilar .o yuzden suan maddi olarakta egzersiz ve kasilmama trdavisi icin verebilcek ucretim yok cunku tedaviler sanirim pahali. Ve ikiside bana cok basit bir evrede oldgmu egzersizleri dediler ve ben bunlari yaptgmi soyledigimdede ooo sen baya iyi durumdasn o halde dediler doktorda parmagni rahatlikla soktu hissetmedm ble . Ben napmaliym sizce

Back