Eşim çok anlayışlı Allah a şükür fakat üstte olmayıda denedim daha korktum acı oluyor mu kasmayın a lütfen de artık tükendimHayır hiç de korkulacak bir şey değil. Ben de ilkinde çok korktum kastım kendimi. Eşim beni sakinleştirdi. Üstte olursan kontrol sende olur o zaman daha az korkarsın. Kesinlikle kayganlastirici kullan. Ön sevişmeyi uzun tutun. Oral seks yapabilir eşin sana. Çekinme söyle bunu.
Çok az bir acı oluyor inan ki. Yani daha fenasini cekmissindir. Mesela diş ağrısı. Ya da elini bıçakla kesmek. Bunlar daha çok acıtıyor. Anlayacağın hiç korkacak bir şey yok.Eşim çok anlayışlı Allah a şükür fakat üstte olmayıda denedim daha korktum acı oluyor mu kasmayın a lütfen de artık tükendim
Merhaba birde zeytinyagi surup deneyin bence ben bu sekilde yendim1 sene oldu artık evlenelim ve her seferinde korka korka bileyler oldu oda istediğimiz gibi olmadı gerçekten çok korkulacak bişey mi bu ilişki ne yapacağımı bilemiyorum artık bebeğimiz olsun istiyorum Allahım hepimize sabır ver
Bende öyle yapıyorum ama olmuyo inanın normalde asla korkmazdım yani bekarkende öyle Bi korkum yoktu evlenince diye ama evlenince oldu napıcağımı inanın bilemiyorum tamma eşim gerçekten çok ama çok anlayışlı fakat oda insan ve sabrın sonu var oda üzülüyor ve tartışmalarını küçükte olsa başladıBir şeyler oldu demişsiniz. Kızlık zarı ne durumda? Çocuk düşünmeyi bırakın şu an düzenli bir cinsel hayatınız olana kadar. Gerçekten korkulacak bir şey yok. Bu kadar insan yapıyorsa bunu zevk alıyorsa normal olanı budur yani. Ben 1 senelik evliyim hala başlangıçta hafif bir kasılıyorum istemsiz olarak sonradan farkına varıyorum. Acıyacak diye düşünmeyin ilişki sırasında. Amaaan ne var bunda diyerek kendinizi telkin edin. Benim canım çok tatlıdır mesela. Ama o kadar da korkulacak bir durum yok emin olun bundan. Her şey sizin kafanızda. Siz de bitiyor. Hızlı bir şekilde değil de eşinizi yönlendirerek dur ilerle şeklinde yavaş yavaş deneyin lütfen
Gittim ve herşey yolunda kesinlikle sen yaparsın falan dedi ama beynim işte anlamadı ya ofHe bir de görüyorum vajina aşağı eğimli popo yönünde penisi ittir diyenler olacak ama herkesin vajina yapısı farklı ben öyle denediğimde çok canım acımıştı.Beni tedavi eden doktora bunu anlattığımda senin vajina girişin yukarı doğru o yüzden acı çekmişsin herkesin vajinası farklı oluyor demişti.Acı biraz da yanlış duruştan kaynaklı.Önce bir doktora git vajinanın yapısı hakkında bilgi al bence ona göre hareket edersin.
Bende bekarken korkmazdım sonra korkmaya başladım. Evlendik uzun bi süre yapamadık hafif başta kasılıyordum ama sonra sıkıntı olmuyordu. Ama yine de bi türlü olmadı 6 ay falan. Vajinismus olmadığımı biliyordum resmen tecrübesizlikten yani. Sonra yaptığımız şeyleri yapmadık meğerse yanlış düşünüp yanlış yapıyormuşuz. Gerçekten korkulcak bi durum yok. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz kendinizi gaza getirin bir şeyler yapın. Tahmin edebiliyorum eşinizin ve sizin durumunuzu da.Bende öyle yapıyorum ama olmuyo inanın normalde asla korkmazdım yani bekarkende öyle Bi korkum yoktu evlenince diye ama evlenince oldu napıcağımı inanın bilemiyorum tamma eşim gerçekten çok ama çok anlayışlı fakat oda insan ve sabrın sonu var oda üzülüyor ve tartışmalarını küçükte olsa başladı
Zeytinyagi kullaninca kesinlikle aci olmuyor anlamiyorsunuz bile kayip gidiyor ben cok uzun sure ugrastim sonunda zeytinyaginda buldum dermani gercekten korkulacak birsey yokmusNasıl yani acı oldu mu acaba benşm sorunum herkes gibi korku ama çok beynimden çıkmıyo yani nasıl oldu acı oldu mu
Zeytinyagini vajinana dudak kisimlarina surup sen ustte ol ve tamamen kontrol sende olsun acele etmeden yavasca nefes alip ver inan hicbirsey anlamayacaksin olup bitecek sonra bumuymus diyeceksin tamamen psikolojik bir problem kendini ne zaman hazie hissedersen bu yo temi mutlaka deneEşim çok anlayışlı Allah a şükür fakat üstte olmayıda denedim daha korktum acı oluyor mu kasmayın a lütfen de artık tükendim
Çok aşırı bir korkum yoktu benim vajinismus da değildim becerememişiz biz. Vajina arkaya doğru eğimli diye o şekilde denedik durduk olmadı acı hissettim hep. Afedersiniz elimle yerleştiriyordum. Sonra bir gün hiç dokunmadım kendiliğinden girdi resmen hata ediyormuşuz yani.Evet çok zor gerçekten siz nasıl başardınız bu korkunuzu çünkü ne yaptıysam olmadı inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?