- 24 Nisan 2018
- 57
- 24
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ylmzelif34
1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha çok yenisin bende ilk bir ay yapamamıştım ama ondan sonra bunu yapmam lazım ben vajinusmus değilim sonunda ölüm yok dedim ki balayını bile zehir etmiştim bu yüzden sonra eczaneden kayganlaştırıcı ve kas gevşetici aldım ve hiç birşey anlamadan baktım ki kan geldiğini söyledi eşim ondn sonra jel yardımıyla yavaş yavaş oldu öyle aman aman birşey yok kafanda büyütme1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
bence olay bizim beynimizde bitiyor. gayet basit bir olayı okadar büyütüyoruz ki o yüzden olmuyor zaten. sanada tavsiyem kayganlaştırıcı jel ve kas gevşetici hap bir tanebende aynı durumu yaşıyorum 1 aylık evliyim devlet hastanesinden tut özel hastanelere kadar gittim ama pek ilgilenmediler. Sanırım bunlarla zaman kaybetmek yerine merkezlerine gitmek gerekiyor
Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve artık çok sıkıldım bu durumdan kendimden nefret eder hale geldimTamamen kafada bitiriyor ilk zamanlar acaba ilişki olduğunda ertesi gün ise gidebilrimiyim ayağa kalkabilir miyim diyodum ne kadar buyutmusum kafamda oysa okadar Kolayki kurtulmak
Zaman kaybetmeden tedavi odaklı olun yerinizde saydikca dahada umutsuz olacaksınız başlayınca gerisi geliyorBende aynı şeyleri düşünüyorum ve artık çok sıkıldım bu durumdan kendimden nefret eder hale geldim
1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
Merhaba 8 aylik evliyim eşimle henüz hiç birliktelik yasamadik aparatla rahatca egzersiz yapıyorum ama esimle olmuyor lütfen bana yardımcı olur musunuz hiç iyi değilim eşimle ayrılık aşamasına geldik
Siz nasil kurtuldunuz ben nerdeyse 1sene evliyim ve hala yapamadik. psikologa gidiyorum ama bir fark yokTamamen kafada bitiriyor ilk zamanlar acaba ilişki olduğunda ertesi gün ise gidebilrimiyim ayağa kalkabilir miyim diyodum ne kadar buyutmusum kafamda oysa okadar Kolayki kurtulmak
Psikolog ile olacak şey değil bu.Siz nasil kurtuldunuz ben nerdeyse 1sene evliyim ve hala yapamadik. psikologa gidiyorum ama bir fark yok
1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var[/QUOT
basarabildin mi cnm. Bi cozum buldun mu benimde ayni sorun var 1sene olacak evliyim1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
Hayır canım parmak egzersizi yok ama eğer bende başarırsam bende sana yardımcı olmak isterimParmak egzersiziyle mi kurtuldu peki cunku oylese ben onu hic yapamam
Insallah artik basarmak istiyorum 1 sene az bir sure degil insani bitiriyor bu hastalikHayır canım parmak egzersizi yok ama eğer bende başarırsam bende sana yardımcı olmak isterim