Vajinismus yardım

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Selam kızlar dilatör egzersizleriyle vajinimusu yenmeye çalışıyorum 1inci ve 2inci aparatı alabiliyorum 3üncü aparatda başı geciyor ama sanki birşey yırtılcak hissi veriyor zorlaniyorum bunu eşimlede yaşamıştım denerken bu normal mi ?

Vajinanin icerisi boş orada yirtilacak hicbirsey yok derin nefes alin nefesinizi verirken dilatorü vajina icine dogru itin dilatör buyudukcd hissettiginiz baskı cok normal

Canim benimde 3. Ve 4. Dilatorde kizlik zarindan dolayi gerilme oluyordu yavas yavas acildi 3. Yaparken ikinarak yap surekli az az ilerlet arada bir döndür aparatı faydasi olur mutlaka
Canım kızlık zarı yönünden bi sıkıntı yok sanırım yani galiba vajinanın 1,5 cm ilerisinde orayı aşıyor sorun basınç hissi biraz daha ilerde yani yada benmi yanliş biliyorum zorlandığım kısım aslında kızlık zarımı acaba dilatörün ne kadar girdiğini tam bilmiyorum belli bi kısmını geçince kayıp gidiyor zaten sorun o kısmı aşmak

Kizlik zarinda oluyordu genelde benim sonra çentik şeklinde açıldı giriş rahatladı açıldı ama delik kismindan ilk giristen asagi dogru itmen lazım asagi egimli giriyor kalinlik arttikca daha bir bastirman gerekebilir şahsen bende öyle olmuştu

İşte basınç hissedince bastırmaya korkuyor insan canım neyse zamanla inşallah

İlişki sırasında kastığınız noktayı kasıyorsunuzdur. Rahatladıkça girecek merak etmeyin. Zaten dilator kütük gibi ama vajina eğimli bir yer. Böyle hafif baskılar olur ama gerçek denemede daha kolay olacaktir.

Acıyan yerde dur, sakın çekme, sabit dur ve 10 saniye kegel egzersizi yap, sonra derin derin 3 kez nefes alırken kaslarının gevşediğini hayal et, acın azalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…