Selam 6,5 yıl bu illetle mücadele eden biri olarak söylüyorum. Evliliğinin sağlığı için bunu aşmanda fayda var. Bir çocuğum olmasına rağmen 2021 de yener gibi oldum ve hamile kaldım ama tam olarak olmadı. Sonrasında hamilelik çocuk derken zaten cesaretim yoktu doğum da beni geriye attı tabi çünkü normal doğum yapmaya çalıştım ama sonrasında başka sebeplerden olmadı. Neyse başlangıç olarak artık canıma tak etti ve yeter dedim yaşım 31. Herkesin yaptığı bu şeyi benim gibi birinin yapamaması imkansız gibiydi. Kafama koydum önce YouTube da bi kaç video izledim. Sonra bu cinsel birliktelik için bi dua var onu okudum. Buradaki yazıları falan da okudum tabi benim 2020 yılının sonunda aldığım bi dilatör seti vardı bu arada bu önemli önce oraya bişeyin girebildiğini görmen lazım. Emla krem , kas gevşetici ilaç (bunlar sadece kafan rahat olsun diye ) , bebek yağı bunları aldım. Duş alıp ilacı içtim ve bi ayna aldım kendimi inceledim, emla kremi sürdüm sırasıyla tüm dilatörleri yaptım. 4. Boyuna gelince içeride bi süre beklettim. Sonra çıkarıp tekrar aldım. Bunu yapmak önemli. Eşim gelince ona hiç bişey demedim. Bolca yağ sürdüm ve yatak ucunda altına yastık koyup o şekilde yaptık. Ara vermedik sürekli başka pozisyonlar da yapıyoruz asla bi ağrı yok bundan emin olabilirsin sadece baskı hissi var bu kadar oda zamanla geçiyor. Lütfen bunun sana ve evliliğine zarar vermesine izin verme kafanda bitir.