- 21 Nisan 2016
- 812
- 288
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Merhaba ben de ümmügülsüm hocayla konustum. Parayi baştan peşin aldıkları için biraz endiselenmistim. Siz baya iyi demissiniz. Gercekten guvenilir mi ?B bahtsizkizce ben de bunun tedavisi gördüm çok şükür atlattım canım ankara'da oturuyorum ve şiddetle %100 3 seansta halledebilecek bir hocam var ümmügülsüm soytürk koç çok iyi vajinismus alanında tavsiye ederim internetten numarasını alıp klniği arayıp randevu alabilirsin :)
Sirf size yardimci olmak icin tekrar giris yaptim sayfaya cunku ne cektiginizi cok iyi anliyorum ben 7 ay cektim onu ve siz artik resmen basarmissiniz bu agrinin nedeni zevk alamamaniz ve islanmamaniz olabilir sadece o anin tadını cikarmalisiniz oyle düşününce inanin rahatliyor sunuz ben yendim ve bir bebek bekliyorum suan sira sende yaparsin cnm ne olursa olsun birakma yap ust uste bir bakmissin acimiyor hic aci duymuyorum artik seni temin ederimBen vajinusmusu yeneli 1 ay oldu, tam yenmek denir mi emin değilim çünkü herseferinde zorlanıyoruz çoo ağrı ve yanma oluyor( yenen arkadaşlarım denedikçe bu ağrılar azalacak mı? Ayrıca tabi hiç zevk falan alamıyorum. Bunlar normalmi yardımlarınızı bekliyorum...
Sirf size yardimci olmak icin tekrar giris yaptim sayfaya cunku ne cektiginizi cok iyi anliyorum ben 7 ay cektim onu ve siz artik resmen basarmissiniz bu agrinin nedeni zevk alamamaniz ve islanmamaniz olabilir sadece o anin tadını cikarmalisiniz oyle düşününce inanin rahatliyor sunuz ben yendim ve bir bebek bekliyorum suan sira sende yaparsin cnm ne olursa olsun birakma yap ust uste bir bakmissin acimiyor hic aci duymuyorum artik seni temin ederim
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun, şikayetinizle ilgili bir önerim olacak, bebe yağı bölgenin pH seviyesini bozduğu için tavsiye edilmiyor. size tavsiyem ultrason jeli kullanmanız. vajinismus için doktora gittiğimde Reyyan Hanım tavsiye etmişti. Ayrıca su bazlı olduğu için hamile kalmana engel teşkil etmez demişti. vücut tarafından da kolay kolay emilmediği için sürekli kaygan tutuyor. bir sene oldu hala ara sıra kullanıyorum büyük rahatlık.Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim:)
Ben de bebek sahibi olmayı çok istiyorum zaten daha önce bir ameliyat geçirdim rahmimdeki problem sebebi ile üstüne bir de vajinusmusbebek sahibi oluo olamayacağım muallak ama önce bunu yenmeliyim bebek sahibi olabilmem için
Kuruluk olmuyor çünkü bebe yağı kullanıyorum gerçi o da hamile kalmayı zorlaştırıyormuş sanırımne yapacağomı şaşırdım walla (( dün 4. Dememizi yaptık evet oluyor ama girerken çok acıyor yanıuor ağrıyor eskisini düşününce buna da şükür bu bile mucize ama böylede çok canım acıyor tam anlamı ile nasıl yeneceğim ben bunu
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun, şikayetinizle ilgili bir önerim olacak, bebe yağı bölgenin pH seviyesini bozduğu için tavsiye edilmiyor. size tavsiyem ultrason jeli kullanmanız. vajinismus için doktora gittiğimde Reyyan Hanım tavsiye etmişti. Ayrıca su bazlı olduğu için hamile kalmana engel teşkil etmez demişti. vücut tarafından da kolay kolay emilmediği için sürekli kaygan tutuyor. bir sene oldu hala ara sıra kullanıyorum büyük rahatlık.
Ayrıca ilk bir kaç ilişkiden sonra sistit olmuş olabilirsiniz, aynısını yaşamıştım, ağrı yanma sürekli tuvalet ihtiyacı gibi sıkıntılar yaşadım.. doktorum iki üç gün ilişkiye ara verin diyerek antibiyotik ve kas gevşetici ilaç vermişti. sonrasında bunu da atlattık, bir doktora muayene olmakta fayda var.
rica ederim:) doktorum önermişti diğer pH dengesini bozacak ürünler kullanmak yerine daha doğru olur. ayrıca daha önce dediğim gibi doktorum hamile kalmaya herhangi bir sakıncası olmayacağını özellikle belirtmişti.Çok teşekkür ederim.. ultroson jelini ilk defa duydum onun zararı olmazmı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?