- 21 Nisan 2016
- 812
- 288
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhaba hanımlar,ben 5 aylık evliyim ve vajinismus teşhisi konuldu.Özel bir klinikte eşimle birlikte tedaviye başladık bugün 2.seans bitti ve ilk seansta egzersizler yaptık parmak egzersizi doktorumla daha sonra evde de yapmamızı istedi yapmaya çalıştık ilk etapta zor oldu ama sonra alıştım bugün de yine parmak egzersizi yaptı hocam ve üç parmak bile girdiğini söyledi daha sonra dilatör uyguladı ve bu sırada iki seansa eşim geldi ve ona da gösterdi daha sonra odada eşim uyguladı şimdi bugünkü seansta doktorum tamamen rahatlayıncaya kadar önce tek parmak sonra iki parmak egzersizi yapın tamam hazırız dediğinizde ise ilişkiye yine kegel egzersizi ile ufak ufak girin dedi şimdi 5 aydır yapamayınca ister istemez içimde ufacık da olsa bir korku var özellikle vajinismusu atlatan ve kliniğe gitmiş bayanlara sormak istiyorum egzersizler sonrası tamam dediğimiz zaman ilişkiye girdiğimizde neler yapalım? nasıl davranalım? bir de 5 aydır yapamayınca ve iki seansta da çok güzel ilerlemeler kaydedince bir anda ne çabuk iki seans bitti hadi verdiğimiz para boşa giderse diye yine de içimde acaba hadi olmazsa yine kaygısı taşımak sizce normal mi?