Vajinismus ve seksolog tedavi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Ben 1 bucuk yıldır evliyim.. balayında eşimle ilk 5 gün cinsel ilişkiye girme esnasinda çok zorluklar yaşadık tabii bende dedim her kadin gibi zorlaniyorumdur 5inci günden sonra eşim yeter artık kanaman gelsinde artık benim oldüğünü bileyim diye baya zorladi ağlaya ağlaya çok kötüydu ve kanamam geldi cok az böyle pembemsi tamam dedim kızlık gitti ama ondan sonra olmuyordu ya kızlığım gitmedimi bu engel ne diyorum.. her seferinde zevke geliyorum penisi vajinama kendim yönlendiriyorum ama tam başı girdikce canım acıyor geri çekiliyorum o yüzden hiç tam giremedi tabii.. boşalma yönünde sıkıntı yok ihtiyacimizi gideriyoruz ama tabii eşim girsin diye uğraşıyor.. hep böyle aşarım diye diye 1 bucuk yıl geçti ve canıma tak etti bir jinekoloğa gittim ve muayene etmek icin şu vajinaya soktuğu bir allet var ya onu başa değdirdiği an abla lütfen geri çek acicak dedim engel oldum hemen kendimi kastım kitledim ve bana hemen vajinismus var ozaman sende diye seksolog’a yönlendirdi.. randevu aldım seksolog’dan bekliyorum.. aranizda seksolog doktoruna gidip tedavi olan oldumu ?

Bende öyleyim fakat henüz doktora gitmedim çözerim diye düşünüp erteliyorum ama gelişme yok.Seksologa yönlendiren ı ilk kez duydum ama vajinismusta

Bende öyleyim fakat henüz doktora gitmedim çözerim diye düşünüp erteliyorum ama gelişme yok.Seksologa yönlendiren ı ilk kez duydum ama vajinismusta
Bilmiyorum.. ben yurt dişinda kalıyorum ve bu vajinismus problemini aşmak için baya uzmanmiş seksolog’lar

Bilmiyorum.. ben yurt dişinda kalıyorum ve bu vajinismus problemini aşmak için baya uzmanmiş seksolog’lar
Doğrudur mutlaka . Ben de haftaiçi doktora gideceğim bugünde olmazsa çok illet bisey bu istesemde olmuyor kasmayi biraz bırakıyorum yine yok tukendim

İnsanın gerçekten elinde değil düşünmeyim diyosun ama kitleniyorsun
Evet hep olacak diyoruz ama olmuyor. Anestol aldım sıfır uyuşma hiç bir işe yaramadı .Kayganlaştırıcı aldım ama o da gereksizmks cunku kendi sıvısı olmadığı sürece içi yine de kitlenip kuruyormuş

Kayganlaştırıcı hemen girdiği için daha çok acıyor canım bana faydası yok onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…