Ben 1 bucuk yıldır evliyim.. balayında eşimle ilk 5 gün cinsel ilişkiye girme esnasinda çok zorluklar yaşadık tabii bende dedim her kadin gibi zorlaniyorumdur 5inci günden sonra eşim yeter artık kanaman gelsinde artık benim oldüğünü bileyim diye baya zorladi ağlaya ağlaya çok kötüydu ve kanamam geldi cok az böyle pembemsi tamam dedim kızlık gitti ama ondan sonra olmuyordu ya kızlığım gitmedimi bu engel ne diyorum.. her seferinde zevke geliyorum penisi vajinama kendim yönlendiriyorum ama tam başı girdikce canım acıyor geri çekiliyorum o yüzden hiç tam giremedi tabii.. boşalma yönünde sıkıntı yok ihtiyacimizi gideriyoruz ama tabii eşim girsin diye uğraşıyor.. hep böyle aşarım diye diye 1 bucuk yıl geçti ve canıma tak etti bir jinekoloğa gittim ve muayene etmek icin şu vajinaya soktuğu bir allet var ya onu başa değdirdiği an abla lütfen geri çek acicak dedim engel oldum hemen kendimi kastım kitledim ve bana hemen vajinismus var ozaman sende diye seksolog’a yönlendirdi.. randevu aldım seksolog’dan bekliyorum.. aranizda seksolog doktoruna gidip tedavi olan oldumu ?