• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ve murat ulusoy..

rica ederim seve seve cevap veririm çünkü bu sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...
murat bey jinekolojik muayene falan yapmıyo.,sizin bilgilerinizi aldıktan sonra hipnoterapiye alıyo.bu ilk seanstan sonra ilk aparatı verip otelinizde egzersizinizi yapmanızı istiyo.diyelim ki yapamadınız(benim gibi mesela)o zaman kendisi yaptırıyo.sedyeye uzanıp ayna karşısında yaptırıyo.ve asla kendisi alıp denemiyo.aparatı siz tutuyosunuz o sadece size destek veriyo.
o hipnoterapinin o kadar faydası oluyo ki sana anlatamam.büyük bi rahatlama geliyo ve ben bunu yaparım diyosun.sen niye yapamadın diye sorarsan,doğru yere ittirmiyomuşum meğer aparatı,ben olmuyo sanmışım:1:

Hah bir de hipnoterapide doktor ile yalnız mıyız? Eşimiz nerde oluyor o sırada?

Yani olay hipnoterapi+aparat+telkin.. bencede büyük pay hipnoterapide.. ya ben yaparım diye umuyorum. Yani artık ummak istiyorum. Valla kimse anlayamaz bu yükün ağırlığını birbirimizden başka... peki daha sonra hiç yeniler gibi oldu mu ve tam olarak acısız ilişkiyi kaç gün sonra yaşadın? Çok soru sordum ama anlıyorsun değilmi 😊

kesinlikle öyle.ama dediğin gibi büyük pay hipnozda.çünkü o sayede asla yapamam dediğim aparatları yaptım ben.asıl rahatlatan o.
murat bey e gidersen yapamam diye bişey yok zaten.sen gerçekten tamam oldu diyesiye kadar hastasının takibini bırakmıyo.hatta belli bi süre sonra msj atıp tekrar durumunu soruyo.çok ilgili bi dr gerçekten.
bende ilk olduğunda da sonraki denemelerde de hiç acı olmadı.sadece baskı ve idrar hissi oluyo ki bu herkeste oluyomuş.ama o durum da 1 ay içinde falan düzelmişti.bazılarında daha çabuk düzelebiliyo da tabi.
istediğin kadar sorabilirsin canım,tabi ki anlıyorum seni:16:

Hah bir de hipnoterapide doktor ile yalnız mıyız? Eşimiz nerde oluyor o sırada?

evet hipnoterapide sadece murat bey ve sen oluyosun,ama eşimiz bizi içeride kameradan izliyo...

kesinlikle öyle.ama dediğin gibi büyük pay hipnozda.çünkü o sayede asla yapamam dediğim aparatları yaptım ben.asıl rahatlatan o.
murat bey e gidersen yapamam diye bişey yok zaten.sen gerçekten tamam oldu diyesiye kadar hastasının takibini bırakmıyo.hatta belli bi süre sonra msj atıp tekrar durumunu soruyo.çok ilgili bi dr gerçekten.
bende ilk olduğunda da sonraki denemelerde de hiç acı olmadı.sadece baskı ve idrar hissi oluyo ki bu herkeste oluyomuş.ama o durum da 1 ay içinde falan düzelmişti.bazılarında daha çabuk düzelebiliyo da tabi.
istediğin kadar sorabilirsin canım,tabi ki anlıyorum seni:16:

evet hipnoterapide sadece murat bey ve sen oluyosun,ama eşimiz bizi içeride kameradan izliyo...

Sağol canım merak ettiğim tüm sorulara içtenlikle cevap verdiğin için.. psikiyatristimle konuştum bu konuyu. Pek sıcak bakmadı fakat hipnoz herkeste etkili olmaz, herkes hipnoz olamaz dedi. Bu biraz kafamı karıştırdı çünkü herkesin kullandığı depresanlar bana etki etmiyor ve ben ne kadar içsemde pek sarhoşta olamıyorum 😕😕 biraz dirençli bi bünyem var. Bunu sanırım doktorla konuşmam gerekecek.. 😞

Sağol canım merak ettiğim tüm sorulara içtenlikle cevap verdiğin için.. psikiyatristimle konuştum bu konuyu. Pek sıcak bakmadı fakat hipnoz herkeste etkili olmaz, herkes hipnoz olamaz dedi. Bu biraz kafamı karıştırdı çünkü herkesin kullandığı depresanlar bana etki etmiyor ve ben ne kadar içsemde pek sarhoşta olamıyorum 😕😕 biraz dirençli bi bünyem var. Bunu sanırım doktorla konuşmam gerekecek.. 😞

rica ederim canım ne demek seve seve...
yalnız şöyle bi durum var.murat beyin yaptığı hipnoz öyle televizyonlardaki gibi değil.kendinde oluyosun.hatta diyosun ki eee ben hipnoz olmadım,uyumadım,hatta aklımdan başka şeyler geçti o arada,nasıl bana faydası olacak ki diyosun.ama öyle olmuyo işte.bilincin acıkken hipnoz oluyo yani bu konuda endişelenme hiç.
inan bana antidepresanlar,sarhoş olmak hiçbi işe yaramıyo.ayrıca vajinisimus konusunda eğitim almamış psikologların veya dr ların bu konuda yardımcı olabilmeleri de çok zor bence.

Anladım canım teşekkür ederim.. senin durum kolay çözülebilir boyuttaymış ki kolayca kurtulmuşsun şükür... ben çoğu şeyi denedim. O tarz şeyler de denedim. Bir sonuç alamadım. Artık kesin sonuç odaklı bişey istiyorum.
ALLAH yardımcın olsun arkadasım bende 1 yıllık evlıyım cok bıse denemdm ailevi sıkıntılar falan derken sımdı denemeye baslayacagız bende o kasılmayı onleyecek bı arayıs ıcerısındeyım.... krem suruyorum uyustursun dıye ama faydası yok kas gevsetıcı bıle ıcıyorum ..egzersız deneyecegım bıde bakalım yanı zor olacak ama ınsallah basarırım

Merhaba, 2013 eylül ayında Murat beye gittim.. gittiğimde 4 aylık evliydim. Şimdi 3 aylık hamileyim çok şükür.. İyi araştırdım. Ne istediğimi düşündüm. Öncelikle bir an evvel kurtulmak istiyordum.. En hızlı ve en pratik çözümü o sunuyordu. Fiyat olarak yüksek gelebilir ama vajinismustan kurtulduğunuz vakit hiç gözünüze gelmeyecektir emin olun..

Bu konu başlığı beni Murat Ulusoy'a gitmeye ikna etmişti geçen sene.. O zamanlar okuyup, vay be insanlar gerçekten başarabiliyor, halledebiliyorlar diyordum.. Acaba gün gelecek ben de buraya yazacak mıyım derken.. Şimdi kendimi bu yazıyı yazarken buluyorum..

Şu an bu yazıyı okuyorsanız ve her gece yattığınızda ilk veya son olarak aklınıza vajinismus olduğunuz geliyorsa bir şekilde, durmayın derim.. Alın randevunuzu, gerekirse şartları zorlayın.. Kendiniz için gerçekten birşey yapmış olursunuz..

Benim hikayemi soracak olan olursa, geride kalan 193 sayfada ne kadar Murat bey ile başarmış kadınlar varsa onlar gibidir.. Meseleyi vaadettiği sürede çözüyor ve siz "yapabildiğinize" inanamıyorsunuz.. Daha detaylı anlat bilelim diyenler; Haftasonu Kuşadasına gidiyorsunuz, muayenehaneye yürüme mesafesinde otelde kalıyorsunuz, önce konuyla ilgili bilgilendiriliyor sonra terapiye alınıyorsnuz. Gün içinde 1-2 defa gittiğiniz terapi dönüşlerinde otel odanızda verilen ödevleri yapıyorsunuz. İşin en zevkli kısmı burda okurken ben ödevleri nasıl yapıcam diyip orda 'aa yaptım!' diye gülümsemek oluyor :) .. Ödevleriniz sizin ilerleyişinizle değişiyor ve doktorunuzun hazır olduğunuzu söylediği vakit "deneyim" deniyorsunuz :) ve o da oluyor. Sonra Allahü tealaya hamd, doktora teşekkür ve minnet edip evinize dönüyorsunuz.. Sorunlarınız orda kalıyor. Yenileniyorsunuz. Hepsi bu :)

Sözün özü: Murat beye gidin..

İlk evlendiğimde 1 yıl kadar vajinismus sorununu ben de yaşadım,hipnoza ilaça falan hiç gerek kalmadan Allah'ın izniyle çözdüm.Ankarada bayan bir cinsel terapi uzmanına gittim 3 günde hallettik.Murat Bey diyorsunuz daa bir erkeğin karşısında yatıp içime birşey yerleştiricem o da seyredeceek??? ve eşimle yapamazken asla yapamazdım,bayan olması beni rahatlattı. kadar tatlı,tecrübeli bir doktor ki.Çevreme vajinismus olduğumu hiç söyleyemediğimden başarılarını anlatamadım.Kesinlikle Didem Kurban'a gidin derim ben.İşinde 1 numara.Sonradan hamile kaldım doğumu da yaptırdı,aileden biri gibi oldu bizim için...

İlk evlendiğimde 1 yıl kadar vajinismus sorununu ben de yaşadım,hipnoza ilaça falan hiç gerek kalmadan Allah'ın izniyle çözdüm.Ankarada bayan bir cinsel terapi uzmanına gittim 3 günde hallettik.Murat Bey diyorsunuz daa bir erkeğin karşısında yatıp içime birşey yerleştiricem o da seyredeceek??? ve eşimle yapamazken asla yapamazdım,bayan olması beni rahatlattı. kadar tatlı,tecrübeli bir doktor ki.Çevreme vajinismus olduğumu hiç söyleyemediğimden başarılarını anlatamadım.Kesinlikle Didem Kurban'a gidin derim ben.İşinde 1 numara.Sonradan hamile kaldım doğumu da yaptırdı,aileden biri gibi oldu bizim için...

Murat Bey hipnoz ile terapi yapıyor, 2 güne kadar da çözüme gidiliyor. Bazen daha erken bile çözüme ulaşılabiliyor. Herşeyi kendiniz "otel odanızda" hallediyorsunuz diye yazmıştım zaten.. Ben en hızlı çözümü paylaşmak istedim; diğer doktorlar 10-12 seans gibi uzun soluklu bir süreçte hallederken ki bu 2-3 ay gibi bi süreyi kapsayabiliyor, Murat bey'in telkin yöntemleriyle 2 günde hallediyorsunuz. Bi hafta hafta randevu alarak hasta gibi tedavi görmek var, bir de eşinizle haftasonu tatile gider gibi sorununuzdan kurtulmak.. Yine de herkes istediği doktoru seçmekte özgür, bizler sadece deneyimlerimizi paylaşarak yol göstermeye çalışıyoruz.. Saygılar..

Ben bayan doktoru tercih ederim.Cinsellik mahrem bir konu.Çok ünlü bir erkek doktor hastasına hipnoz yapmış tecavüz davasıyla yargılanıyor.Gerçek mi tabiki bilemem ama insan zaten kasılıyoken kafasında hiç süphe olmaması lazım

Ben bayan doktoru tercih ederim.Cinsellik mahrem bir konu.Çok ünlü bir erkek doktor hastasına hipnoz yapmış tecavüz davasıyla yargılanıyor.Gerçek mi tabiki bilemem ama insan zaten kasılıyoken kafasında hiç süphe olmaması lazım

Size katılıyorum. Kesinlikle cinsellik mahrem bir konu. Ben de gerek dini gerek ahlaki olarak önce kadındoktor araştırdım. Benim tek isteğim kafada bitirmekti işi, hiçbir şekilde oraya müdahele edemiyordum ve nefes parmak egzersizleriyle halledemiyordum. Benim bilinçaltımdaki negatifleri halletmem gerekiyordu farkındaydım. Ve çok yönlü bir araştırma yaptım hem doktorum hem de tekniğiyle alakalı.. Çok şükür ki siz vajinismusu halletmişsiniz, size tavsiye sunmaya gerek kalmadı ama hem konu başlığı gereğince hem de diğer kadınlara yardımcı olabilmek adına doktorumu tavsiye etmekten vazgeçemiycem..

Hipnozla alakalı olarak da şunu söyleyebilirim. Her hipnoz tamamen uyku içinde olmuyor. Murat beyin kullandığı teknikteyse bilinciniz tamamen açık. Hatta hipnoz esnasında "ya galiba bu bende işe yaramayacak çünkü uyanığım, hatta kafamdaki toka mı batıyor ne?!" gibi düşüncelerle buluyorsunuz kendinzi. Otele verilen ödevleri yapmaya giderken eşinize de " galiba ben hipnoz olamadım.." gibi şeyler itiraf ediyor ve üzülüyorken, ödevi yapma aşamasında "inanmıyorum, bunu yapan ben miyim? Çok mutluyum!" düşünceleri alıyor herşeyin yerini.. Zaten Murat beydeki tılsım da bu.. Herkesin anlattığı ve hissettiği de bu oluyor.. Velhasıl, vajinismusla alakalı içeri başka tekniklerle hiçbirşey alamayan biri olarak hala aynı şeyi söylüyorum.. Murat Ulusoy'a gidin efendim..

Merhaba Hanimlar,

konumuz Vaginismus

Ben sizler gibi bir vaginismus vakasi bir hastaydim.
yurdisinda yasadigim icin..türkcem ve cümlelerim pek dogru olmaya bilir kusura bakmayin.

bir cogunuz gibi iki yillik evliyim...ve cok umutsuzdum..dünyalari iyisi ve anlayisli bir esim olmasin ragmen, artik boguluyordum. Kendime o kadar yükleniyordumki olmiyor diye.
Bizde aylelerimize bu konuyu hic amadik...allaha sükür maddi bagimliligmiz veya herhnagi bir karisanimiz olmadigi icin kendimiz basimizin cagresine baktik.

Ilk evlendigim zaman balayindan döndükten sonra yanliz bir sefer doktora gitmistim. Alman Doktor benimle alay eder gibi böyle birsey olamaz siz 25 yasinda bir hanimsiniz. Sizin vucudunuz neden korkuyorsunuz dedi...ve anlayisla karsilamadi. Birtane uyusturucu krem verdi ve gönderdi. Tabi ben artik daha herhangi bir doktora gitmekle ilgili cesaretimi kayip ettim.
Mahalesef Almanyada pek fazla tür kadin doktoru yok.

En sonunda bu sayfa üzeri okurken arastirirken Murat Ulusoyla ilgili yorumlarla karsilastim..ve bir ceserat randevu alip gittik.

daha bu yil ocak ayinin sonuna dogru benim tedavim gerceklesti.

Hanimlar bir saniye bile icinizde teredüt varsa kalmasin...cünkü cidden hipnoz yoluyla bu is cözülüyor.

o sizi hic kontrol etmiyor. Hipnoz telkin diyor ve bu telkinler bende 4 defa oldu.
ve üc tane aparat var.

Insan diyorki hayatta yapamam.. ama ilk telkinden sonra ilk aparati problemsiz bir sekilde icinize alabiliyorsunuz.
Ikinci telkinden sonra tekrar otele gidiyorsunuz, ve ikinci aparati icinize aliyorsunuz..buda gerceklestiyse...tekrar murat beye gidip son telkini yaptirip son aparatla calismalara otelde devam ediyorsunuz.
Ben sonunco aparatta cok zorlandim. Yanlis anlamayin kasilmakla ilgili felan..Cünkü daha ilk telkinden sonra en ufak bir kasilma kalmiyor..Benim sorunum aparatin kalinliyla ilgili oldu..ama onuda astim..inanilmaz biliyorum ama gercekten basardim..

Bu yazdiklarimin hepsi ilk gün gerceklesti..ve ikinci gün yeni bir telkin alarak ilisikiye girdik..ve inanabilirsiniz..iliskiye girdik yaziyorum. Bu arada benim hic bir sekilde kanamam felan olmadi..aparatlari aldigimda dahi kanamam olmadi..benim kizlik cok esnekmis..bu arada üc cesit zar oldugunuda hatirlatmak isterim..iki zar sekli cok esnek olup asla kanama olmayabiliyor. Kimisinde hatta bir cogunun ilk dogumda aciliyormus..onuda allah askina kim hisseder o dogum sancisiyla..Yani kanamaniz olmazsa eger hemen panige kapilmayin..rahat olun..sonucta esiniz sizi biliyor..sezi sevmesse zaten yillardir bu duruma boyun egip sabirla beklemezlerdi.

Ben birbucuk günde astim..darisi sizin basiniza..artik normal bir sekilde iliskiye girebiliyrouz..yanliz her pozisyonda henüz rahat degilim ..ben üstte kaldigim pozisyonlar rahat oliyor..eger altaysam hafif basinc hissediyorum oda sidik torbasiyla ilgili..kadin alta olunca sidik torbasi üsten basinc yaptigi icin. A ma zamanla o bile yerine oturuyormus... biz daha suan o kadar ilerlemedik ama hic kafama takmiyorum.

Almanyaya döndükten sonrada..en sonra apartla 10 gün boyunca günde birdefaya mahsus yirmiser girris cikis yaptim...ama esinnizle ilisikiye girerken daha rahat oluyor. Cünkü aparat sert..ama esinizin penis..icinize göre sekil aliyor..ve basinc ve aci cekmenizi önlüyor. Tabi kadinda biraz zevke geliince hic aci veya basinc denen birsey olmiyor.. cünkü icerisi islak olmus oluyor..ama kuru oldugnuz zaman tabigki ve süper bir duygu sayilmaz..ben aparatlari ilk zamanlar hep jellen kullandim..tabi fazla jelde iyi degil....

Olurda baska sorulariniz olursa hic cekinmeyin yazin bana..bu arada ben 1500€ ödedim..
Ama olsun.
MIRA NUR HATUN
.degdi..nelere para harcamiyoz..sonucta unutmayin hanimlar hersey dünyalil..kim neyi diger tarafa götürcek..tek huzur ve manaviyat önemli olan seyler..tabigki para pulda önemli ama..suanki sadedimi dünyanin hic bir lüksüne degismem inanin...

Uamrim biraz umutlanmaniza yardimci olmusumdur...

Merhaba Hanimlar,

konumuz Vaginismus

Bende sizler gibi bir vaginismus vakasi bir hastaydim.
yurdisinda yasadigim icin..türkcem ve cümlelerim pek dogru olmaya bilir kusura bakmayin.

bende iki yillik evliyim...ve cok umutsuzdum..dünyalar iyisi ve anlayisli bir esim olmasin ragmen, artik boguluyordum. Kendime o kadar yükleniyordumki olmiyor diye.
Biz aylelerimize bu konuyu hic amadik...allaha sükür maddi bagimliligmiz veya herhnagi bir karisanimiz olmadigi icin kendimiz basimizin cagresine baktik.

Ilk evlendigim zaman balayindan döndükten sonra yanliz bir sefer doktora gitmistim. Alman Doktor benimle alay eder gibi böyle birsey olamaz siz 25 yasinda bir hanimsiniz. Sizin vucudunuz neden korkuyorsunuz dedi...ve anlayisla karsilamadi. Birtane uyusturucu krem verdi ve gönderdi. Tabi ben artik daha herhangi bir doktora gitmekle ilgili cesaretimi kayip ettim.

Sonra internette okurken arastirirken Murat Ulusoyla ilgili yorumlarla karsilastim..ve bir ceserat randevu alip gittik.
Tabi kolay olmadi..inanilmaz güvensiz gittim..olurmu olmazi gectim..ne alaka kusadasi diye düsündüm..
Sonra esimle denemeye karar verdik...hic olmassa tatil yapariz diye düsündük. Ama iyiki gitmisiz

Daha bu yil Ocak ayinin sonuna dogru benim tedavim gerceklesti.

Hanimlar bir saniye bile icinizde teredüt varsa kalmasin...cünkü cidden hipnoz yoluyla bu is cözülüyor.

Murt Bey sizi soyup muayne felan etmiyor rhaht olun. Arti Esiniz her asamada yaninizda oluyor. Ve cok ince bir ayrinti daha belirtmek isterimki, hic bir Telkin 10 Dakikayi gecmiyor.
Hipnoza telkzin diyor ve bu telkinler bende 4 defa oldu.
Her Telkin sonrasi yeni bir Aparatla tanistiriyor sizleri. Yurtdisindan okuyan arkadaslarim icin yaziyorum Aparat Almanca DILDO oluyor.

Insan diyorki hayatta yapamam.. ama ilk telkinden sonra bile en ufak bir kasilma kalmiyor.
Ilk aparati problemsiz bir sekilde icinize alabiliyorsunuz. Ya kendim inanamadim, saskinliktan baka kaldik esimle.
Arti Aparatlarin Doktor Beyin muayhanesinde degil...Otelde esinizin yaninda deneme ve Calisma yapiyorsunuz.
Ikinci telkinden sonra tekrar otele gidiyorsunuz, ve ikinci aparati icinize aliyorsunuz..buda gerceklestiyse...tekrar murat beye gidip son telkini yaptirip son aparatla calismalara otelde devam ediyorsunuz.
Ben sonuncu Aparatta cok zorlandim. Yanlis anlamayin kasilmakla ilgili felan degil..Cünkü daha ilk telkinden sonra en ufak bir kasilma kalmiyor..Benim sorunum aparatin kalinliyla ilgili oldu..ama onuda astim..inanilmaz biliyorum ama gercekten basardim..:)

Bu yazdiklarimin hepsi ilk gün gerceklesti..! ikinci gün yeni bir telkin alarak ilisikiye girdik.
iInanabilirsiniz..iliskiye girdik yaziyorum!
Bu arada benim hic bir sekilde kanamam felan olmadi..Aparatlari aldigimda dahi kanamam olmadi..benim kizlik zarim cok esnekmis..bu arada üc cesit zar oldugunuda hatirlatmak isterim..zar sekli cok esnek olanlarda asla kanama olmayabiliyor. Kimisinde hatta ilk dogumda aciliyormus..onuda allah askina kim hisseder o dogum sancisiyla..Yani kanamaniz olmazsa eger hemen panige kapilmayin..rahat olun..sonucta esiniz sizi biliyor..sezi sevmesse zaten yillardir bu duruma boyun egip sabirla beklemezlerdi.

Ben birbucuk günde astim..darisi sizin basiniza..artik normal bir sekilde iliskiye girebiliyrouz..yanliz her pozisyonda henüz rahat degilim ..benim üstte oldugum pozisyonlar rahat oliyor..eger altaysam hafif basinc hissediyorum oda sidik torbasiyla ilgili..kadin alta olunca sidik torbasi üsten basinc yaptigi icin. A ma zamanla o bile yerine oturuyormus... biz daha suan o kadar ilerlemedik ama hic kafama takmiyorum.

Almanyaya döndükten sonrada..en sonra verdigi apartla 10 gün boyunca, günde birdefaya mahsus yirmiser girris cikis yaptim...ama esinizle ilisikiye girerken daha rahat oluyor. Cünkü aparat sert..ama esinizin penisi icinize göre sekil aliyor..ve basinc ve aci cekmenizi önlüyor. Tabi kadinda biraz zevke gelince hic aci veya basinc denen birsey olmiyor.. Cünkü icerisi islak olmus oluyor..ama kuru oldugnuz zaman tabigki pel hos bir duygu sayilmaz..ben aparatlari ilk zamanlar hep jellen kullandim..tabi fazla jelde iyi degil hatirlatmak isterim.

Olurda baska sorulariniz olursa hic cekinmeyin yazin bana..bu arada ben 1500€ ödedim..
Ama olsun degdi..nelere para harcamiyoz..sonucta unutmayin hanimlar hersey dünyalik..kim neyi diger tarafa götürcek..tek huzur ve maneviyat önemli olan seyler..tabigki para pulda önemli ama..suanki sadedimi dünyanin hic bir lüksüne degismem inanin...

Sevgilerimle

MIRA NUR HATUN

Arkadaşlar merhaba,
2yıldır vajinismusla savaşmaya çalışıyorum. Bi umut deyip problemimi Murat beye mail attım ve tedavi yöntemi hakkında detay bilgi talep ettim. Sağolsun hızlıca dönüş yaptı. Ancak bundan birkaç gün sonra hiç tanımadığım bir psikiyatrist bana mail atarak Murat beyin kendisine yönlendirdiğini isterse yardımcı olabileceğini Yazmış. Bilgim dışında sorunum bir Başkasına aktarılmış ve iletişim bilgilerim paylaşılmış. Gelen mailde ne tedavi yönteminden ne de başka bi ayrıntıdan söz edilmiş. Tek söylediği şu merkezde çalışıyorum,randevu alırken benim ismimi söyleyin bana gelin. Yaptığı paylaşımdan rahatsız olduğumu söylediğimde gelen açıklama da hayli ilginç. Kendisinin tedavisi fiyat ve mesafe olarak bana uzak olduğu için böyle bi girişimde bulunmuş ki ben kendisine ne fiyattan ne de mesafeden yakınmamıştım . Yönlendirdiği arkadaşın tedavi ücreti kendisininkinin yarısıymış diye açıklama yaptı. Ben gerçekten anlayamıyorum insan hayatı bu kadar mı basit. Bende Ücret bu ama bak orda Yarısı deyip yönlendirme yapmak bana mantık dışı geliyor. Tüm bunların para için bu şekilde çirkinleştirilmesi beni çok rahatsız etti. Paylaşmak istedim. Bir de anlamıyorum neden bu kadar para talep ettiklerini sonuçta bir günlük bi tedavi ve bilgisi dışında kullandığı bi ekipman yok. Bilginin bu kadar " Pahalı" Olmasını doğru bulmuyorum. Sermayeden zarar etmekten korkuyorlar galiba. Pes...

Merhaba Hanimlar,

konumuz Vaginismus

Bende sizler gibi bir vaginismus vakasi bir hastaydim.

bende iki yillik evliyim...ve cok umutsuzdum..dünyalar iyisi ve anlayisli bir esim olmasin ragmen, artik boguluyordum. Kendime o kadar yükleniyordumki olmiyor diye.
Biz aylelerimize bu konuyu hic amadik...allaha sükür maddi bagimliligmiz veya herhnagi bir karisanimiz olmadigi icin kendimiz basimizin cagresine baktik.

Sonra internette okurken arastirirken Murat Ulusoyla ilgili yorumlarla karsilastim..ve bir ceserat randevu alip gittik.
Tabi kolay olmadi..inanilmaz güvensiz gittim..olurmu olmazi gectim..ne alaka kusadasi diye düsündüm..
Sonra esimle denemeye karar verdik...hic olmassa tatil yapariz diye düsündük. Ama iyiki gitmisiz

Daha bu yil Ocak ayinin sonuna dogru benim tedavim gerceklesti.

Murt Bey sizi soyup muayne felan etmiyor rhaht olun. Arti Esiniz her asamada yaninizda oluyor. Ve cok ince bir ayrinti daha belirtmek isterimki, hic bir Telkin 10 Dakikayi gecmiyor.
Hipnoza telkzin diyor ve bu telkinler bende 4 defa oldu.
Her Telkin sonrasi yeni bir Aparatla tanistiriyor sizleri. Yurtdisindan okuyan arkadaslarim icin yaziyorum Aparat Almanca DILDO oluyor.

Insan diyorki hayatta yapamam.. ama ilk telkinden sonra bile en ufak bir kasilma kalmiyor.
Ilk aparati problemsiz bir sekilde icinize alabiliyorsunuz. Ya kendim inanamadim, saskinliktan baka kaldik esimle.
Arti Aparatlarin Doktor Beyin muayhanesinde degil...Otelde esinizin yaninda deneme ve Calisma yapiyorsunuz.
Ben sonuncu Aparatta cok zorlandim. Yanlis anlamayin kasilmakla ilgili felan degil..Cünkü daha ilk telkinden sonra en ufak bir kasilma kalmiyor..Benim sorunum aparatin kalinliyla ilgili oldu..ama onuda astim..inanilmaz biliyorum ama gercekten basardim..:)

Bu yazdiklarimin hepsi ilk gün gerceklesti..! ikinci gün yeni bir telkin alarak ilisikiye girdik.
iInanabilirsiniz..iliskiye girdik yaziyorum!
Bu arada benim hic bir sekilde kanamam felan olmadi..Aparatlari aldigimda dahi kanamam olmadi..benim kizlik zarim cok esnekmis..bu arada üc cesit zar oldugunuda hatirlatmak isterim..zar sekli cok esnek olanlarda asla kanama olmayabiliyor. Kimisinde hatta ilk dogumda aciliyormus..onuda allah askina kim hisseder o dogum sancisiyla..Yani kanamaniz olmazsa eger hemen panige kapilmayin..rahat olun..sonucta esiniz sizi biliyor..sezi sevmesse zaten yillardir bu duruma boyun egip sabirla beklemezlerdi.

Ben birbucuk günde astim..darisi sizin basiniza..artik normal bir sekilde iliskiye girebiliyrouz..yanliz her pozisyonda henüz rahat degilim ..benim üstte oldugum pozisyonlar rahat oliyor..eger altaysam hafif basinc hissediyorum oda sidik torbasiyla ilgili..kadin alta olunca sidik torbasi üsten basinc yaptigi icin. A ma zamanla o bile yerine oturuyormus... biz daha suan o kadar ilerlemedik ama hic kafama takmiyorum.

Almanyaya döndükten sonrada..en sonra verdigi apartla 10 gün boyunca, günde birdefaya mahsus yirmiser girris cikis yaptim...ama esinizle ilisikiye girerken daha rahat oluyor. Cünkü aparat sert..ama esinizin penisi icinize göre sekil aliyor..ve basinc ve aci cekmenizi önlüyor. Tabi kadinda biraz zevke gelince hic aci veya basinc denen birsey olmiyor.. Cünkü icerisi islak olmus oluyor..ama kuru oldugnuz zaman tabigki pel hos bir duygu sayilmaz..ben aparatlari ilk zamanlar hep jellen kullandim..tabi fazla jelde iyi degil hatirlatmak isterim.

Ama olsun degdi..nelere para harcamiyoz..sonucta unutmayin hanimlar hersey dünyalik..kim neyi diger tarafa götürcek..tek huzur ve maneviyat önemli olan seyler..tabigki para pulda önemli ama..suanki sadedimi dünyanin hic bir lüksüne degismem inanin...

Sevgilerimle

MIRA NUR HATUN
Merhabalar çakıl taşı bana özelden mesaj atma sansınız var mı lütfen bende tedsvi olmak istıyırum

Herkese merhaba;
Murat Ulusoy'a giderken kendime bir söz vermiştim ve bu yoldan mutlu dönersek bende birçok kişiyi yüreklendirmek için yazacaktım.
2,5 yıllık evliyim. En büyük şansım eşim ve onun bu konudaki sabrı ve desteğiydi. Kimselerle paylaşmadan kendi içimizde 2 yıl bu problemle yaşadık, pozisyon denemeleri, denemeler ve denemeler.. Yoğun iş temposu ve sürekli olumsuz biten denemelerden dolayı deneme sayılarımız azalmıştı, bir evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşıyorduk, hiçbir zaman ciddi anlamda ayrılık düşünmedik, hayal kırıklığı olduğu o anlarda kafalarımızı duvarlara vuracak kadar sinir anları dışında.. Bu iki yıl dünyayı gezdik diyebilirim, çok yedik, çok yer gördük ve eğlendik, ilişkimizin temeli 5 yıl süren sevgililiğe dayanıyordu ve sağlamdı, fakat baktık ki artık bebek istiyoruz, ve temelinde aslında mutsuzuz.
Kadın doğum doktoruma gittim, doktor bile zor kontrol yapabiliyordu inanılmaz kasılıyordum ilk söylediği neden daha önce gelmedin bu kadar zaman bekledin haklıydı eşim ve benim en büyük pişmanlığımız neden bu kadar erteleyişimiz ve hep kendi kendimize çözeceğimize inanışımız, doktor alkol kullanıp kullanmadığımı sordu, kullanmıyordum. Kullanıyor olsam belki bir kadehle rahatlatacaktı, reçetesiz verilmeyen el altında antidepresan verdi banamısın demedi ve yine gittim, henüz kızlık zarım bozulmamıştı, doktora yalvardım müdahale edin belki işimiz kolaylaşır diye, ve aparatla doktor müdahale etti kanamam oldu, fakat eşimle cinsel ilişkimize hiç faydası olmadı çünkü engel zar değil psikolojimdi, doktorum Kuşadasında Murat Ulusoy'un tedavisi olduğundan bahsetti ağlamaya başladım. Allahım dedim seanslar sürecek bir tedaviye mi gireceğim ve asla inanmıyordum o seanslara, o kadar mutsuzdum ki kulaklarım tıkandı seanslar sürecek bir tedavi olarak yorumladım o an duymuyordum doktor bana neler anlatıyor.
Eve döner dönmez Murat beyi araştırdım bilgisayar başında, blogları çok takip eden ve okuyan biri değildim, fakat bu konu hakkında ve Murat bey hakkında ne çok şey yazılmıştı kadınlar kulübünde, ardı ardına okudum hepsini, kendimi yalnız hissederken ne kadarda yalnız olmadığımı gördüm, ve mucizevi olan kısım 1,5 günlük tedavi oluşuydu, okuduklarım ardından inandım! Eşime kabul ettiğimi hemen gitmek istediğimi söyledim, birkaç telefon görüşmesi sonrası Murat bey ile randevulaştık, hemen o hafta sonu yola çıktık, ben Yüksek lisans eğitimini tamamlamış, ilime ve bilime saygı duyan bir bireyim, yola çıkarken ben zaten 1-0 öndeydim, herşeyden önce hipnoz tedavisine inanarak gittim.
Murat bey çok kibar bir beyefendi, sizi karşılaması rahatlatıyor. Önce hipnoz nedir anlatıyor ve örnek birkaç video gösteriyor, etkileniyorsunuz. Daha sonra 1,5 günlük tedaviyi aktarıyor, ve onaylıyorsanız imzalıyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz.
Eşinizin sizi içeride televizyondan canlı izleyebileceği bir şekilde, özel odaya alıyor ve orada sizinle konuşuyor, hipnoz tekniğinin 1. adımı olarak, daha sonra eşinizle beraber muayene odası var ve oraya geçiyorsunuz, üzeriniz örtülü karşınızda ayna, eşiniz başınızda bekliyor, Murat bey genişlikleri farklı plastik aparatları jel ve kremle size veriyor, sırasıyla hepsini denetiyor ve içeriye almanızı istiyor ilk başta destek oluyor, sonra inanamıyorsunuz ki o plastikleri özel bölgenize değdiremezken kendi kendinize erkek cinsel organı gibi içinize alıyorsunuz, burada eşinizin desteği çok önemli, erkek doktor dememelisiniz, orada takılmamalısınız, bu hayatınız ve evliliğiniz için çok önemli, dinimizde de bu var çare erkek doktordaysa gidilebilir.
Daha sonra sizi kendi ayarladığınız otele yönlendiriyor ve deneme ödevler veriyor, kuş gibi olmuyorsunuz, çocuk oyuncağı gibi gelmiyor ilk başlarda bu sizin inancınızı sarsmasın, daha sonra hipnoz odasında birebir görüşme sonrası tedavi tamamlanıyor, unutmayın kendisi psikolog değil, geçmişiniz vs hiç konuşulmuyor sadece birkaç nokta atışı sorusu oluyor ve cevaplıyorsunuz. Evinize döndüğünüzde o plastik kitler sizin oluyor bir süre ödev veriyor pratik kazanmanız için, daha sonra onlara ihtiyacınız kalmıyor.
Zaten tekrar problem yaşarsanız bir telefon uzağınızda sizi tekrar tedaviye çağırıyor, ama bunun olduğunu hiç duymadım, gerek kalmıyor.
Maddi durumları yeterli olmayıp kredi çekip gidenleri duydum, inanın buna değer, çünkü eşinizle bu probleminiz varsa yediğiniz yemekte burnunuzdan geliyor tadı olmuyor.
Eşi tedavi sırasında doktor beyin müdahalesini kabul etmeyip yarım bırakanları da duydum, ayrılanları duydum yapmayın, çareyi de uzun seanslar sürecek yerlerde değil direkt burada arayın.
Murat Bey'den, bana onu öneren doktorumdan ve burada kendi hikayelerini tecrübelerini paylaşanlardan Allah gani gani razı olsun.
Murat beye gideli 5 ay olmuştur, hiç korunmadım, Allah aratmasın bebek istiyoruz, burada eğer birilerine yoldaş olduysam tek istediğim duaları..
Lütfen beklemeyin, evliliğinizde bu problemi yaşadığınız ilk aylarda hemen gidin, biz bir bakmışız 2 yıl geçmiş boşa giden yazık olan zaman..

Back